Jak się w to słuchać to okazuje się naprawdę dobra piosenka z niesamowitym duchem ^^ Przyjemnie się jej słuchało nawet ten niemiecki tu wkomponowywał się do tego ładnie xD 9/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 99
Jak się w to słuchać to okazuje się naprawdę dobra piosenka z niesamowitym duchem ^^ Przyjemnie się jej słuchało nawet ten niemiecki tu wkomponowywał się do tego ładnie xD 9/10
WZIĄŁ MASKĘ OOOON
xD
Uwielbiam, jest cudowna! Zresztą jak każda piosenka Queen. ♥ 10/10
Nie można ocenić tego nisko z samego szacunku dla faktu, że jest to spory kawał sztuki, jednak prawdę mówiąc jest dla mnie jeden z bardziej znienawidzonych utworów, bo mam z nim złe wspomnienia, mimo to daję 10/10
To ja walne coś z łaciny :3 Często śpiewałam to jak byłam mała ^^
LAKURIMOOCA~ ... I to słowo mnie wkurzyło. Tak po prostu. Jakoś babka tak to zaśpiewała nie na moje nerwy. Ot taka animcowa muzyczka, trochę mnie męczyła melodia (chociaż na początku była spoko), wokal właściwie też... Daję 4/10 ;v
sorry
not really
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-05-2016 o 01h45)
Kocham tą piosenkę jest cudowna w każdym calu ♥ 10/10 ^^
Matko Jel! Jak mogłaś?! Ta piosenka stalkuję mnie od dzieciństwa -_-
Pełną piersią jej nie cierpie T-T
Nie wiem dlaczego ale początek zawszę tak mnie wnerwia, póżniej jest niby spoko ale jak słyszę tą rozpoczynającą wnerwiającą linię muzyczną ala jazz, to zaczyna boleć mnie głowa.
Kiedy widzę tego facia przy sznurach i łańcuchu to zawszę myślę, że mógłby zrobić z nich użytek, choć tak ogólnie to nic do niego nie mam i nawet go lubię, jednak tym utworem skrzywdził mnie kiedy byłam mała (Jako, że mama kochała ten kawałek i wciąż molestowała replay). Daję 1/10
Myślałam, że to jakieś disco polo, ale okazuje się, że to znam. Jedna z lepszych polskich piosenek! Szybko wbija się w ucho. Podkład muzyczny jest świetny, 10/10.
Ta piosenka staje się o wiele piękniejsza, kiedy zamiast "save me" wstawisz "segway". I cały czas to tak słyszałam. :v segway, segway... Tak to piosenka taka sobie, nie moje klimaty, więc czego się spodziewać, ale chociaż zue nie było - ot takie naciągane 5/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-05-2016 o 01h24)
Boże co ja właśnie widziałam i słuchałam xD Ale jedno muszę przyznać muzyka wpada w ucho i mi się spodobała 7/10
Nudne się to zrobiło, ale wciąż zalicza się do niewielu piosenek Metallica, które lubię. 8/10
Nawet spoko, chociaż włączyłam, przełączyłam zakładkę, a potem zapomniałam i zastanawiałam się skąd to leci i czemu ja to puściłam XDD Trochę nudne pod koniec bo bardzo monotonne, ale gościu ma przyjemny głos i nie jest źle. 8/10
Moja ulubiona piosenka Halestorm! Uwielbiam ją śpiewać na głos. Bardzo energetyczna, takie lubię najbardziej 10/10
Jak dla mnie za dużo efektów. I wokal jakiś taki... hm... płaski (?) Ale znam dużo gorsze piosenki więc tę oceniam jako przeciętną. 3,5/10.
Kilkudniowy zastój się zrobił, to coś wypadałoby tę grę ruszyć.
Ojeju, prawie zawsze ciężko mi ocenić utwór całkowicie instrumentalny. Owszem, czasami mam fazę na tylko i wyłącznie instrumentalne, i wtedy nie ma problemu - oceniam wtedy przez pryzmat historii czy obrazu, jakie wymalowały dźwięki w mojej główce. Ale nie teraz. Teraz niestety tak nie potrafię.
Nie wiem, do czego się tu przyczepić. Nie wiem też za bardzo, co pochwalić.
Takie lekko jednostajne się to zrobiło. Ale relaksujące, owszem. I ładne, nawet bardzo!
...Chce mi się teraz spać! xD Pianino lekko mnie zaczęło drażnić. Czasem ten instrument przeszkadza mi, i nie za bardzo nawet wiem, dlaczego.
Dam 5/10, by było neutralnie.
Mam pod łapką akurat to, to proszę:
To coś nie na moje uszy, naprawdę. Trudno mi znaleźć coś dobrego w podrabianym głosie. Historia jednak ciekawa. 4/10
Niby okej ale szału nie ma, przede wszystkim strasznie nudnę i jakoś nie w moim guście 5/10
Znam tę piosenkę i całkiem ją lubię, ma przyjemną melodię i również wokal 9/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 14h03)
Reże te herbę! Mój brat to często słucha. Brzmi zabawnie. 8/10
Przyjemna dla ucha piosenka ale jak dla mnie nic po za tym 7.5/10
Trochę irytuje mnie podkład fortepianowy (?), jest jakby za szybki.
Momenty rapowanie zupełnie mi się nie podobają.
Ogólnie piosenka nie w moim guście.
3/10
Zaskoczenie, ale całkiem mi się spodobało. Śledzenie tekstu było przyjemne. Fajnie szarpią gitarami i walą w perkusję. Główny wokal też jest super. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-05-2016 o 16h05)
Kocham TEP, zawsze przyjemnie mi się słucha. Mam to chyba nawet na playliście, więc oczywiście 10/10
Całkiem dobra piosenka, wokal robi wrażenie i muzyka ma kopa, ale mam problem z długością... Jak dla mnie jest to typ utworu na jakieś... 2 i pół minuty?? Bo potem jakoś dla mnie traci na mocy i staje się delikatnie monotonny. Nie to, że jest zły, całkiem dobry, ale... Jak dla mnie 7/10~
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (22-05-2016 o 16h18)
Idealna, spokojna piosenka. Uwielbiam słuchać chilloutowe utwory. I muszę dodać, że teledysk do tej piosenki jest bardzo interesujący.
Przyjemna wakacyjna piosenka, teledysk nie porywa, ale ogólnie sympatyczna.
Takie dobre 8/10
Ostatnio zmieniony przez SpalonaArtystka (25-05-2016 o 09h31)