Masakra a dla mnie najbardziej 1.
Kawajka ostatnia naj
Nie wiecie czy gdzieś jest melonik?
I jeszcze pytanie: A gdyby Lincoln była kobietą?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez nika2 (29-07-2013 o 21h53)
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 206
Masakra a dla mnie najbardziej 1.
Kawajka ostatnia naj
Nie wiecie czy gdzieś jest melonik?
I jeszcze pytanie: A gdyby Lincoln była kobietą?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez nika2 (29-07-2013 o 21h53)
Nika poszukałabym jakiegoś fraku z ogonem, bo tak pusto między nogami.
Kupiłam przepiękną sukienkę svarowski i zrobiłam wieczorową stylizację. Prosta, nieudziwnianą, na jakieś randewu czy inną, normalną okazję. Nie jestem jednak pewna fryzury - podoba mi się i uważam, ze wygląda dziewczęco, ale nie wiem, czy nie lepiej zrobić coś bardziej ĄĘ...
Nivata myślę, że faktycznie fryzura nie do końca, jeśli masz szczotkę to pokombinuj z inną albo może grzywkę czy jakieś pasemka dodać?
W bieliźnie można dokupić "ogon" do tego fraku jakby co.
1 lub 3 ale ostatnia bardziej mi pasuje chyba
Yuki18 dzięki za podpowiedź dzięki tobie nie musiałam szukać nowego płaszcza
Czy nie macie wrażenia, że każdy kapelusz w tej grze jest za mały na głowę miss?
Kudły wystają to na górze, to po bokach... a czasami tak by się chciało któryś wykorzystać;(
Przy odpowiedniej fryzurze kapelusze wyglądają bardzo ok, tak jakby były upięte na głowie, a kiedyś tak się je nosiło, zawsze mi się jakoś udaje wymyślić fryzurę do każdego kapelusza
Lubisz retro?
Ja zakochałam się w sukience Ursulina, skojarzyła mi się z suknią gwiazd lat dwudziestych - wysoka, smukła kobieta w powłóczystej sukni staje przed mikrofonem i niskim, jedwabistym głosem zaczyna śpiewać wolną piosenkę o nieszczęśliwej miłości... To jest klimat
Ja ostatnio preferuję bling bling. 8)
Nivata postawiłaby ma fryzurę 2, najlepiej komponuje się z opaską.
CharlotteYork napisał
Nivata postawiłaby ma fryzurę 2, najlepiej komponuje się z opaską.
Żeby ładnie wyglądały długie włosy z takim jedwabistym kapeluszem, to jest coś ładnego ^^ Ogólnie ciężko mi jest coś ładnego wymyślić..
Podzieliłam się tym co mi wpadło do głowy..
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (31-07-2013 o 09h34)
Ostatecznie zmieniłam i nakrycie glowy i fryzurę. ^^;
Nivata z tą spinką jest od razu lepiej
Poddaję się. Jeśli przejrzę jeszcze jedną stronę z ubraniami, to wyjdę z siebie.
Czy któraś z Was może mi powiedzieć czy na MF jest jakiś pluszak? Bo zwyczajnie nie wiem czy nie potrafię szukać, czy też może go po prostu nie ma.
Seeryouslee napisał
Poddaję się. Jeśli przejrzę jeszcze jedną stronę z ubraniami, to wyjdę z siebie.
Czy któraś z Was może mi powiedzieć czy na MF jest jakiś pluszak? Bo zwyczajnie nie wiem czy nie potrafię szukać, czy też może go po prostu nie ma.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
rkwcz napisał
W Chinach jest jeszcze panda, a tak to nie mam pojęcia co jeszcze
rkwcz, dziękuję bardzo za odpowiedź : 3
Niestety nic z tej listy mi nie pasuje, fuuuuu. No ale wątpliwości co do maskotki rozwiane. Jeszcze raz dziękuję : )
@Kasyda, Tobie też dziękuję : 3
A mi chodziło o zwykłego, pluszowego misia x ]
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (31-07-2013 o 21h38)
A nie wiecie czy gdzieś jest melonik? Już się pytałam wcześniej ale nadal nie wiem....A wydaje mi się, że przeszukałam wszystko no ale niewiem.
nika2 napisał
A nie wiecie czy gdzieś jest melonik? Już się pytałam wcześniej ale nadal nie wiem....A wydaje mi się, że przeszukałam wszystko no ale niewiem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
haha nie no melonik, w sensie kapelusz Taki czarny prosty zaokrąglony
Szukam ciuchów w stylu lat 60,70,80 . Wie ktoś pod jakim hasłem znaleźć je ?
Pod hasłem nie znajdziesz, musisz przeszukać sklep i sama wybrać to, co według ciebie pasuje najbardziej. Ja własnie tak zrobiłam swoją stylówkę w stylu lat 80. - cierpliwym szukaniem.