YooSti napisał
Teraz jest super,tylko dodaj coś do ręki,jakąś torebkę czy coś innego i będzie ok
Wielkie dzięki za pomoc
Nie mam pojęcia, czy łuk pasuje ale... nie mogłam mu się oprzeć!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 206
YooSti napisał
Teraz jest super,tylko dodaj coś do ręki,jakąś torebkę czy coś innego i będzie ok
Jak dla mnie pasuje idealnie, Robin Hood w wersji dziewczęcej
YooSti napisał
Jak dla mnie pasuje idealnie, Robin Hood w wersji dziewczęcej
A ja, prawie, poszłam na łatwizn wracając do swych korzeni, ale nie przeszkodzi mi to zapytać was, co o tym sądzicie. A głównie chodzi mi o włosy, myślę nad ich zmianą, ale nie wiem, co by pasowało. I czy te są takie złe (tatuażu już nie ma).
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Issi (27-07-2013 o 00h01)
Issi, mnie się włosy podobają Chociaż wg mnie buty średnio pasują, ale to moje odczucie.
A ja ma pytanie o buty, czy te mogą być? Jeśli nie, to jakie będą lepsze? Co ewentualnie dodać?
Ja bym wybrała takie, które byłby bardziej przylegające do nogi, wtedy dobrze skomponowałyby się ze spódnicą, dzięki niej strój jest nieco lżejszy, a te buty trochę się gryzą z tym efektem
Ostatnio zmieniony przez kawajka (27-07-2013 o 12h24)
Kawajka, chyba masz rację, faktycznie nie pomyslałam o takich. No to idę grzebać u Nine
Mam jedno pytanie..na 23 poziomie jest misja,żeby kupić kilka rzeczy w tym jedna jest za 20 000 MM (!!).
Czy jakbym kupiła teraz te rzeczy,bo wciąż nie mogę znaleźć Kounette ,a chciałabym skorzystać jeszcze z letnich wyprzedaży to ta misja by mi się zaliczyła czy musiałabym kupować od nowa?
jeżeli kupisz to misja Ci się zaliczy.. a z wyprzedaży możesz korzystać dopóki są
Lepiej kupuj teraz, póki są wyprzedaże, mniej wydasz. A w misji nie chodzi o to, ile wydasz, a że będziesz posiadała.
A ja znów przychodzę z problemem ubraniowym, tym razem w innym stylu. Mianowicie zastanawiają mnie przede wszystkim buty. Na początku myślałam, że koniecznie muszą być wysokie, teraz wydaje mi się, że takie też mogą być, tylko czy na pewno? I czy nie lepiej z zakrytymi palcami?
No i brakuje mi jakiś dodatków do niej, ale nie mam pomysłów, co konkretnie by się nadało.
Ja też po radę Mianowicie chodzi o buty. Pasują czy nie?
Pytanie do dziewczyn z levelem wyższym niż 30. Czy później odblokowują się jakieś fajne bojówki? Te do których teraz mam dostęp wyglądają jak plastikowe i nie pasują mi absolutnie do pomysłu na cosplay. Nie wiem czy mam się napalać na jego robienie - nie mogę użyć innych spodni niż długie bojówki.
Dyokira bardzo fajna pastel gotka!
Nivata, dziękuję, chętnie ukradłabym mojej miss taką stylówę!
Co sądzicie o mojej nowej, codziennej stylizacji?
Urokliwe, ale chyba pasek i torebka się kapkę gryzą?
A w każdym razie ja lubię dobierać wszystko w dość ograniczonej palecie kolorów :x
Wymieniłam torebkę
Teraz ciekawiej.
Swoją drogą, jaką teraz masz? Bo nie przypominam sobie takiego maluszka X_x
(i się mozesz odwdzieczyć, bo w tym tygodniu cierpię na zespół nie-mam-co-na-siebie-włożyć)
To torebka Jennifer Anisitone, czy jakoś tak..
Bardzo chętnie Ci pomogę, ja mam teraz taki czas, że najchętniej ciągle bym miss przebierała.
Masz jakąś koncepcję?
Tymczasowo nawet i tej brak, po prostu chciałam jakoś użyć bluzki od Peppy i mam straszny problem z dobraniem dodatków przez ten liściasty motyw.
To jest ta, którą masz teraz na sobie? Cała, łącznie z zielonym podszyciem?
Ja dostałam przebierankowego ADHD i już zmieniłam stylizację na tak gryzącą się, jak się da. Ale mi się podoba
Zielone podszycie to akurat body, u mnie praktycznie nie konstrastuje z bluzką ^^'
Właśnie mi ta zieleń nie pasuje
próbowałaś bez bielizny? Można by dodać coś innego na szyje. No i jeśli koniecznie chcesz spodnie, to może dłuższe?
Bez bielizny widać biustu trochę dużo, ale mogę zainwestować w bardziej dyskretny kolorek, czy coś.
A dłuższe spodnie są aktualnie meh (nie wspominając o tym, że ciężko znaleźć mi takie, któych krój/kreska mnie nie razi ^^').
Edzio: z zakupami jednak poczekam do jutra, bo się łudzę, że promocja jeszcze urośnie, czy coś. Więc w ogóle przebieram szmatki X)
Ostatnio zmieniony przez Lexa0 (28-07-2013 o 12h25)
Ooo ta stylizacja z jabłkiem urocza... Tylko troszkę mi fryzurka nie pasuje.