Amik - bardzo rockowo i drapieżnie, super.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 206
#302 21-07-2013 o 20h49
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Zaszalałam i ubrałam bluzkę z kompletu spódnicy ^^" Ale bez jakiejś marynarki/bolerka to kiepsko to widzę ;c
I czerń też mi kiepsko podchodzi, ale by uszło. Bo wiecie, ma być w końcu dama w czerwieni.
Naprawdę już nikt nie ma żadnego pomysłu? ;c
Leśna Mafia: Zło | Nimfa | Demon | Rusałka | Lis | Księżniczka | Dyktator ♥
Link do zewnętrznego obrazka
#303 21-07-2013 o 20h56
Hm. Hm hm. Czarne kompletnie mi tutaj nie pasuje, spódnica musiałaby mieć czarne elementy, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Czerwone wygląda dużo lepiej, acz w takim wypadku torebkę dobrałabym pod żakiet, bo brąz jest taki z kosmosu trochę w tej stylizacji.
Tak. Wydaje mi się, że jak pokombinujesz z torebką będzie super. I może masz jakieś inne opcje na głowę?
Skusiłam się i kupiłam sukienkę urodzinową. ;_; Dobrze, że przeceny, ale i tak prawie 8k poszło na jeden ciuch. Nie mogłam się powstrzymać, ten ciemny granat mnie uwiódł... Będę zaraz kombinowac z jakąś księzniczkową stylizacją.
#304 21-07-2013 o 21h27
A mnie jakoś czerń bardziej pasuje Oo Po pierwsze dlatego, że jednak dodaje czegoś nowego, po drugie to czerwone ma odcień bardziej... różowawy(?) niż spódnica i nie podchodzi mi to. Ale jak dama w czerwieni to w czerwieni.
Ja ostatnio zaczęłam robić spis ciuchów, które kupię jak tylko na to zarobię. I wygląda, że zajmie mi to zarabianie sporo czasu...
#305 21-07-2013 o 21h33
Jak dla mnie kolor żakietu doskonale wkomponowuje się w odcienie czerwieni na masce i jasne refleksy na spódnicy.
#306 21-07-2013 o 21h40
Do czarnego mogłabym dobrać czarną kopertówkę i pasuje do diademu (bo jak ubiorę czerwony diadem to nie będzie go widać, proste) oraz kolii. Ale z drugiej strony ten czerwony...
Generalnie wybrałabym to co mi się bardziej podoba i mam problem, bo podobają mi się oba. Zdecyduję jutro może. Może mi się uda : D
Bo na razie mam "niewinną księżniczkę mafii" jako stylizację.
Tylko. Szczerze - ta torebka naprawdę nie pasuje? Bo jest jedyną czerwoną bez kwiatków jaką u siebie znalazłam i musiałabym przejrzeć sklep Nine żeby znaleźć inną xD (Może wy macie jakiś pomysł?)
#307 21-07-2013 o 21h46
Torebka Salenciaga, Torba Lurberry, Torebka Wieczorek , Torebka Rosaly, Torebka Yelena...?
#308 21-07-2013 o 22h38
Torebka Marjolaine chociaż nie wiem troszkę za bardzo krzykliwa..
#309 22-07-2013 o 13h04
Mi też się bardziej podoba w czarnej marynarce, ale najważniejsze jest żeby się Tobie podobało. W końcu gramy głównie dla swojej przyjemności
#310 22-07-2013 o 13h47
Kochane! Nadchodzę z nowym dylematem. Otóż dzięki przypomnieniu Nivaty przypomniałam sobie, jaką stylizację kiedyś planowałam. Po gorącym, namiętnym flamenco ze słonecznej Hiszpanii przyszedł czas na kieliszek wina i bagietkę z serem pleśniowym we Francji. Chciałam stworzyć stylizację na stereotypowego Francuza i w efekcie wyszło mi takie coś. Problem polega na tym, że nie umiem się zdecydować na szalik wszystkie mi się w zasadzie podobywują.
1. Link do zewnętrznego obrazka 2.Link do zewnętrznego obrazka
3. Link do zewnętrznego obrazka
Co poradzicie? A może coś rażąco nie pasuje i przydałoby się również zmienić?
#311 22-07-2013 o 14h08
Szaliczek zdecydowanie pasuje mi najbardziej. O kolczykach napisałam Ci już w komentarzach, a teraz wpadło mi do głowy, ze może spróbuj jak będzie wyglądała z warkoczykami? Widziałam kiedyś typowo francuską stylizację dziewczyny właśnie w tej fryzurze i niesamowicie mnie to urzekło.
#312 22-07-2013 o 17h49
Do mnie najbardziej przemawia opcja numer jeden. No i zmieniłabym fryzurę, może faktycznie warkoczyki? Albo jak Amelia ; ) http://joshinthecity.files.wordpress.com/2011/12/amelie.jpg
#313 22-07-2013 o 18h20
Mi tez zdecydowanie najbardziej przypadła do gustu opcja nr 1, po za tym zgodzę się ze zdaniem Nivaty co do próby zmiany fryzury i kolczyków (chociaż co do tych drugich nie mam żadnego pomysłu na jakie, w ostateczności te są ok).
#315 22-07-2013 o 22h17
Rosette, mam takie samo zdanie jak dziewczyny, nr 1 i zmiana fryzury i jest bosko.^ ^ W ogóle czy przypadkiem Francuzki nie mają stereotypowo ciemnych, ale też kręconych włosów?
Kawajka, dla równowagi przydałoby się coś białego i lekkiego we włosach. Tak na szybko przychodzi mi do głowy kokarda Leonor.
W ogóle zauważyłem Twój strój na defiladzie, jest śliczny!
To ja też was o radę poproszę, bo nie umiem się zdecydować.;< Zrobiłem dwa warianty na temat jednej sukni i nie wiem, który lepszy, a chyba zbyt podobne, żeby zachować oba. Który lepszy?
#316 22-07-2013 o 22h35
Kawajka ma mój kolor włosów. :<<
Evilisalive, zdecydowanie granatowe dodatki bardziej pasują!
#317 22-07-2013 o 22h40
Jeszcze copyrightu na kolor włosów tu nie mamy, więc chyba nie trzeba aż tak przeżywać O_O
Evil, osobiście podobają mi się granatowe dodatki Głównie dlatego, że gorset jest roziskrzony jak nocne niebo i jakoś to dobrze ze sobą współgra
#318 22-07-2013 o 23h05
Granatowe bardziej się wyróżniają, czarne niemal nikną, ale jednak zostawiłabym dłuższe rękawiczki, jeśli masz. Nie wiem, krótkie wyglądają jakoś tak... ubogo. W każdym razie też popieram granatowy wariant.
#319 22-07-2013 o 23h33
Ale kto przeżywa, come on, stwierdzenie faktu zwykłe. Chillout. O.o
#320 22-07-2013 o 23h56
Evil - zdecydowanie uderzaj w granat.
Foxyś - weź nie przesadzaj, sama się śmiejesz z tych co nie łapią ironii
Z damy w czerwieni wyszło:
Kliknięcie tutaj przekierowuje do większej wersji, bo chyba za duża na forum
Najbardziej mi się chyba podoba środkowa, chociaż "c" jest w największym stopniu "w czerwieni". Wrrr, nie lubię być niezdecydowana ;c
#321 22-07-2013 o 23h59
Ami, zostań przy tym, co masz na sobie
ALE. Opcja środkowa najlepsza, tylko dałabym coś innego na wierzch.
#322 23-07-2013 o 00h00
Amik jeżeli uderzasz w całkowitą czerwień zostań przy ostatnim z czarną torebką/pasuje do diademu, a jeżeli nie to środkowa jest szuperr
#323 23-07-2013 o 00h04
Co wy macie z tym co mam na sobie? Aż tak trafiłam w gust ludu tym brązem? :"D
#324 23-07-2013 o 00h38
ta brązowa kreacja to cudeńko, tylko buźka mi nie odpowiada ale ja raczej spokojna w wyborach jestem taki stonowany styl
Ostatnio zmieniony przez Qwerek21 (23-07-2013 o 00h40)
Qwerek21
#325 23-07-2013 o 01h36
Evilisalive mi się podoba wersja w rudych włosach (choć osobiście wole ten kolor bardziej wpadający w czerwień), ale może bez czarnuch rajstop. Kwestię torebki zamiast wachlarza też bym pozostawiła do konsultacji, bo nie jetem pewna.
Właśnie zauważyłam prawie idealnego klona mojej obecnej stylizacji, grrrrrrrrr...
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (23-07-2013 o 01h39)