Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 206

#301 21-07-2013 o 20h48

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Amik - bardzo rockowo i drapieżnie, super. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#302 21-07-2013 o 20h49

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Zaszalałam i ubrałam bluzkę z kompletu spódnicy ^^" Ale bez jakiejś marynarki/bolerka to kiepsko to widzę ;c
I czerń też mi kiepsko podchodzi, ale by uszło. Bo wiecie, ma być w końcu dama w czerwieni.
Naprawdę już nikt nie ma żadnego pomysłu? ;c

#303 21-07-2013 o 20h56

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Hm. Hm hm. Czarne kompletnie mi tutaj nie pasuje, spódnica musiałaby mieć czarne elementy, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Czerwone wygląda dużo lepiej, acz w takim wypadku torebkę dobrałabym pod żakiet, bo brąz jest taki z kosmosu trochę w tej stylizacji.
Tak. Wydaje mi się, że jak pokombinujesz z torebką będzie super. I może masz jakieś inne opcje na głowę?

Skusiłam się i kupiłam sukienkę urodzinową. ;_; Dobrze, że przeceny, ale i tak prawie 8k poszło na jeden ciuch. Nie mogłam się powstrzymać, ten ciemny granat mnie uwiódł... Będę zaraz kombinowac z jakąś księzniczkową stylizacją. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#304 21-07-2013 o 21h27

Miss'Żółtodziób
...

A mnie jakoś czerń bardziej pasuje Oo Po pierwsze dlatego, że jednak dodaje czegoś nowego, po drugie to czerwone ma odcień bardziej... różowawy(?) niż spódnica i nie podchodzi mi to. Ale jak dama w czerwieni to w czerwieni.

Ja ostatnio zaczęłam robić spis ciuchów, które kupię jak tylko na to zarobię. I wygląda, że zajmie mi to zarabianie sporo czasu...

#305 21-07-2013 o 21h33

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jak dla mnie kolor żakietu doskonale wkomponowuje się w odcienie czerwieni na masce i jasne refleksy na spódnicy.

#306 21-07-2013 o 21h40

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Do czarnego mogłabym dobrać czarną kopertówkę i pasuje do diademu (bo jak ubiorę czerwony diadem to nie będzie go widać, proste) oraz kolii. Ale z drugiej strony ten czerwony...
Generalnie wybrałabym to co mi się bardziej podoba i mam problem, bo podobają mi się oba. Zdecyduję jutro może. Może mi się uda : D
Bo na razie mam "niewinną księżniczkę mafii" jako stylizację.

Tylko. Szczerze - ta torebka naprawdę nie pasuje? Bo jest jedyną czerwoną bez kwiatków jaką u siebie znalazłam i musiałabym przejrzeć sklep Nine żeby znaleźć inną xD (Może wy macie jakiś pomysł?)

#307 21-07-2013 o 21h46

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Torebka Salenciaga, Torba Lurberry, Torebka Wieczorek , Torebka Rosaly, Torebka Yelena...?

#308 21-07-2013 o 22h38

Miss'całkiem całkiem
Mysiaa03
...
Miejsce: Gdzieś...w Małopolsce :D

Torebka Marjolaine chociaż nie wiem troszkę za bardzo krzykliwa..

#309 22-07-2013 o 13h04

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mi też się bardziej podoba w czarnej marynarce, ale najważniejsze jest żeby się Tobie podobało. W końcu gramy głównie dla swojej przyjemności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#310 22-07-2013 o 13h47

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Kochane! Nadchodzę z nowym dylematem. Otóż dzięki przypomnieniu Nivaty przypomniałam sobie, jaką stylizację kiedyś planowałam. Po gorącym, namiętnym flamenco ze słonecznej Hiszpanii przyszedł czas na kieliszek wina i bagietkę z serem pleśniowym we Francji. Chciałam stworzyć stylizację na stereotypowego Francuza i w efekcie wyszło mi takie coś. Problem polega na tym, że nie umiem się zdecydować na szalik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png wszystkie mi się w zasadzie podobywują.

1. Link do zewnętrznego obrazka    2.Link do zewnętrznego obrazka
3. Link do zewnętrznego obrazka

Co poradzicie? A może coś rażąco nie pasuje i przydałoby się również zmienić?

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#311 22-07-2013 o 14h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Szaliczek zdecydowanie pasuje mi najbardziej. O kolczykach napisałam Ci już w komentarzach, a teraz wpadło mi do głowy, ze może spróbuj jak będzie wyglądała z warkoczykami? Widziałam kiedyś typowo francuską stylizację dziewczyny właśnie w tej fryzurze i niesamowicie mnie to urzekło.

#312 22-07-2013 o 17h49

Miss'Żółtodziób
Funsy
...

Do mnie najbardziej przemawia opcja numer jeden. No i zmieniłabym fryzurę, może faktycznie warkoczyki? Albo jak Amelia ; ) http://joshinthecity.files.wordpress.com/2011/12/amelie.jpg

#313 22-07-2013 o 18h20

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Mi tez zdecydowanie najbardziej przypadła do gustu opcja nr 1, po za tym zgodzę się ze zdaniem Nivaty co do próby zmiany fryzury i kolczyków (chociaż co do tych drugich nie mam żadnego pomysłu na jakie, w ostateczności te są ok).

#314 22-07-2013 o 20h33

Miss'na całego
kawajka
...

Dziewczyny, potrzebuję porady co mogłabym założyć do tego stroju na głowę, przejrzałam sporo rzeczy i nie jestem pewna, doradzicie coś? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2629.jpg

#315 22-07-2013 o 22h17

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Rosette, mam takie samo zdanie jak dziewczyny, nr 1 i zmiana fryzury i jest bosko.^ ^ W ogóle czy przypadkiem Francuzki nie mają stereotypowo ciemnych, ale też kręconych włosów?

Kawajka, dla równowagi przydałoby się coś białego i lekkiego we włosach. Tak na szybko przychodzi mi do głowy kokarda Leonor.
W ogóle zauważyłem Twój strój na defiladzie, jest śliczny!

To ja też was o radę poproszę, bo nie umiem się zdecydować.;< Zrobiłem dwa warianty na temat jednej sukni i nie wiem, który lepszy, a chyba zbyt podobne, żeby zachować oba. Który lepszy?

//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2633.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/2634.jpg

#316 22-07-2013 o 22h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Kawajka ma mój kolor włosów. :<<

Evilisalive, zdecydowanie granatowe dodatki bardziej pasują!

#317 22-07-2013 o 22h40

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Jeszcze copyrightu na kolor włosów tu nie mamy, więc chyba nie trzeba aż tak przeżywać O_O

Evil, osobiście podobają mi się granatowe dodatki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Głównie dlatego, że gorset jest roziskrzony jak nocne niebo i jakoś to dobrze ze sobą współgra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#318 22-07-2013 o 23h05

Miss'Żółtodziób
...

Granatowe bardziej się wyróżniają, czarne niemal nikną, ale jednak zostawiłabym dłuższe rękawiczki, jeśli masz. Nie wiem, krótkie wyglądają jakoś tak... ubogo. W każdym razie też popieram granatowy wariant.

#319 22-07-2013 o 23h33

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ale kto przeżywa, come on, stwierdzenie faktu zwykłe. Chillout.  O.o

#320 22-07-2013 o 23h56

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Evil - zdecydowanie uderzaj w granat.
Foxyś - weź nie przesadzaj, sama się śmiejesz z tych co nie łapią ironii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Z damy w czerwieni wyszło:
Link do zewnętrznego obrazka
Kliknięcie tutaj przekierowuje do większej wersji, bo chyba za duża na forum
Najbardziej mi się chyba podoba środkowa, chociaż "c" jest w największym stopniu "w czerwieni". Wrrr, nie lubię być niezdecydowana ;c

#321 22-07-2013 o 23h59

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ami, zostań przy tym, co masz na sobie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

ALE. Opcja środkowa najlepsza, tylko dałabym coś innego na wierzch.

#322 23-07-2013 o 00h00

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Amik jeżeli uderzasz w całkowitą czerwień zostań przy ostatnim z czarną torebką/pasuje do diademu, a jeżeli nie to środkowa jest szuperr

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#323 23-07-2013 o 00h04

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Co wy macie z tym co mam na sobie? Aż tak trafiłam w gust ludu tym brązem? :"D

#324 23-07-2013 o 00h38

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Nowogard

ta brązowa kreacja to cudeńko, tylko buźka mi nie odpowiada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale ja raczej spokojna w wyborach jestem /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  taki stonowany styl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Qwerek21 (23-07-2013 o 00h40)

Qwerek21

#325 23-07-2013 o 01h36

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Evilisalive mi się podoba wersja w rudych włosach (choć osobiście wole ten kolor bardziej wpadający w czerwień), ale może bez czarnuch rajstop. Kwestię torebki zamiast wachlarza też bym pozostawiła do konsultacji, bo nie jetem pewna.

Właśnie zauważyłam prawie idealnego klona mojej obecnej stylizacji, grrrrrrrrr... /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (23-07-2013 o 01h39)

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 206