Aria napisał
hmmm myślicie, że powinnam coś zrobić z pończochami? Zmienić, albo zdjąć?
Ja bym radziła spróbować z innymi, bez pończoch może być troszkę pusto
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 206
Aria napisał
hmmm myślicie, że powinnam coś zrobić z pończochami? Zmienić, albo zdjąć?
Do koszul szkolnych krawat jest osobno, ale i tak najbardziej chciałabym jakiś ciuch w taką właśnie kratkę (albo chociaż dość podobną)
Moje ciuchowe ADHD w akcji!
Co sądzicie o tej fioletowej stylizacji?
Ostatnio zmieniony przez Aria (14-07-2013 o 17h16)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Moje ciuchowe ADHD w akcji!
Co sądzicie o tej fioletowej stylizacji?
Rosette napisał
A podoba dlatego, że uważam, że do tej spódnicy dość ciężko jest dobrać pasującą bluzkę, która nie będzie się z nią zbytnio gryzła czy to krojem, czy kolorem, a na to połączenie nie wpadłam.
Dzięki, akurat właśnie sobie pomyślałam "ułożę coś do tej spódnicy" i byłam oczarowana, jak bardzo pasuje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ja szukam jakichś sensownych botek do tego co mam teraz, przydałyby się różowe...
To i ja się spytam o buty, bo wiele osób twierdzi, że nie pasują, a sama nijak nie potrafię czegoś dobrać...Jakieś propozycje? :<
Link do zewnętrznego obrazka
Mi się podobają i uważam, że pasują.
Ja również uważam, że pasują.
Hm, to może jednak je zostawię...W każdym bądź razie dziękuję. ^_^
Macie może pomysł, co dodać do tych spodni? Jakoś je zobaczyłam w sklepie i mi się spodobały, dopiero gdy już je miałam w szafie zorientowałam się, że nic do nich nie mam xd
Chodzi mi o bluzkę i buty, ew. jakieś dodatki.
Link do zewnętrznego obrazka
Nowe bluzki marynarskie, ale te króciutkie? Ogólnie wydaje mi się, że krótki top były ok.
No właśnie zastanawiałam się nad nimi, ale sęk w tym, że one mi się mało podobają. Ale zobaczę jeszcze.
Shera napisał
Macie może pomysł, co dodać do tych spodni? Jakoś je zobaczyłam w sklepie i mi się spodobały, dopiero gdy już je miałam w szafie zorientowałam się, że nic do nich nie mam xd
Chodzi mi o bluzkę i buty, ew. jakieś dodatki.
http://i39.tinypic.com/1534mxv.png
Kawajka mi się pierwsze podobają i zamiast czarnej bransoletki dała bym jakąś srebną
YooSti napisał
Kawajka mi się pierwsze podobają i zamiast czarnej bransoletki dała bym jakąś srebną
Zdecydowanie pierwsze, i super stylizacja
Masz za niski poziom. Z tego co wiem trzeba mieć powyżej 20 poziomu żeby mieć ten ciuch.
a próbowałaś w akcesoriach plażowych?
Nie ma. A ja mam 26 poziom i nie mam tych portek dostępnych, więc trzeba mieć pewnie ze 30, żeby je mieć.
Anyway, zróbmy sobie kicz party jakieś czy coś. Takie indywidualne, tematyczne pokazy mody poza grą.
Diamont napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/2273.jpg
Gdzie znajdę tą obcisłą kieckę ? nie wiem czy to spódnica i bluzka ale w moim sklepie tego nie ma
Ostatnio zmieniony przez Prakseda (18-07-2013 o 00h14)
Eh , 36 poziom ... , A wie ktoś jak znajdę sukienki wiktoriańskie ? Albo od jakiego poziomu są ? I czy w ogóle są.