Zawsze wyobrażam sobie Ciebie jako przeciwieństwo Twojej miss Masz bladą cerę i jasnobrązowe (prawie blond) włosy i oczy w takim samym kolorze. Nosisz tylko delikatny makijaż. Jesteś średniego wzrostu. Cenisz sobie ładne ubrania, ale na co dzień stawiasz przede wszystkim na wygodę. Nie wyjdziesz z domu bez ulubionego naszyjnika na szyi
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10
#102 25-01-2015 o 00h09
Myśle, że jesteś drobnej budowy, średniego wzrostu dziewczyną, o ślicznych niebieskich oczach, uroczym nieśmiałym, uśmiechu i krótkich ciemnobrązowych włosach. Jesteś cicha i dla wszystkich życzliwa. Potrafisz walczyć o swoje nie krzywdząc przy tym niczyjich uczuć.
Ubierasz się zwyczajnie, ale ładnie. Nie przesadzasz z dodatkami i na ogół nosisz spodnie lub legginsy ale odświętnie zakładasz spódniczke
Ostatnio zmieniony przez Likoris (25-01-2015 o 00h11)
#104 27-01-2015 o 21h24
Podoina - wyobrażam sobie Ciebie jako drobną, ale pełną wigoru osóbkę o miedzianych (właściwie trudno sprecyzować - bardziej brązowe czy bardziej rude?), mocno falowanych włosach i dużych, jasnobrązowych oczach. Masz bardzo jasną karnację i nieskazitelną cerę. Używasz maskary (może to dlatego Twoje oczy wydają się większe?), ewentualnie jasnej pomadki. Nosisz pomarańczowy t-shirt i dżinsy. Cały czas uśmiechnięta.
Ostatnio zmieniony przez Ove1299 (27-01-2015 o 21h25)
#105 28-01-2015 o 13h41
Wyobrażam sobie ciebie jako wysoką brunetkę o szlachetnych, delikatnych rysach twarzy. Niewątpliwie naprawdę ładną, szczupłą i wysportowaną. Raczej chodząca w wygodnych spodniach i tunikach lub bluzach...
Twój wygląd byłby jak najbardziej podobny do wysokich elfów
#106 28-01-2015 o 15h33
@Ravenly - wyobrażam sobie Ciebie jako wysoką dziewczynę z kruczoczarnymi włosami i jasnoniebieskimi oczami, które błyszczą jak gwiazdy na tle nocnego nieba (czyt. wyrazistego i ciemnego makijażu). Uwielbiasz kolor czarny i długie spódnice. Twój styl ubioru kojarzy się niektórym z subkulturą gotycką.
Likoris - gdyby nie średni wzrost (niziołek ze mnie) i niebieskie oczy (są raczej szarawe) to opisałabyś mnie ze 100% dokładnością :>
#107 28-01-2015 o 19h40
Mimo info które podajesz, to i tak wyobrażam sobie ciebie jako osobę wysoką brązowowłosą osobę z brązowymi oczami noszącą kwadratne okulary. Co do twarzy, wyobrażam sobie że masz takie trochę smutne oczy, ładny lekko zadarty nos i takiej średniej szerokości usta.
#108 29-01-2015 o 14h49
W mojej głowie widzę cię jako niesamowicie pogodną nastolatke o długich ni to ciemnych ni jasnych ale ładnych prostych włosach i dużych błyszczących niebieskich oczach, która jest raczej drobna ale nie niska. Ubiera się ładnie i dziwczęco, choć nie do przesady, lubi modę ale nigdy nikogo nie kopjuje tylko dopasowuje poszczególne elementy pod swój gust. Lubi się ubrać w spodnie ale nie stroni od spódniczek i sukienek. Jest bardzo życzliwa i potrafi rozbawić wszystkich w koło, a jej uśmiech rozjaśnia atmosfere
Ostatnio zmieniony przez Likoris (29-01-2015 o 14h50)
#109 29-01-2015 o 17h08
Ravenly
No, prawie, prawie Gdyby nie "szczupła i wysportowana" to byłabym cała ja (choć może z czasem się to zmieni) XD
Likoris
Ciebie widzę jako średniego wzrostu blondynkę o krótkich włosach i dużych, roześmianych ciemnoszarych oczach. Masz bardzo jasną karnację i wyraźnie zarysowane rzęsy. Ubierasz się w bluzki z krótkimi rękawami bądź na ramiączkach i spódniczki. Jeżeli chodzi o fryzurę, to nie stronisz od akcesoriów (szczególnie takich słodkich). Trochę dziecinna, lekko zwariowana i zakręcona, zawsze uśmiechnięta.
#110 09-02-2015 o 19h53
Według mnie jesteś wysoką normalnej budowy czarnowłosą osobą. Twoje włosy układają się w fale, sięgają do ramion. Masz brązowe bystre oczy. Lubisz wygodne i ciemne ubrania. Zazwyczaj nie nosisz żadnych dodatków.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#111 09-02-2015 o 20h03
Myślę, że masz długie brązowe włosy, które bardzo często upinasz w kok. Masz małe, brązowe oczy, które podkreślasz eyelineram. Uwielbiasz chodzić w obcasach oraz czarnych sukienkach. Jesteś bardzo wysoka.
#112 10-02-2015 o 17h00
hmmmm glany, spodnie, czarny kolor i ciemny makijaż. Często farbuje włosy, ma brązowe oczy i lubi zmieniac ich kolor soczewkami
#113 10-02-2015 o 18h15
Ładna, średniego wzrostu. Włosy koloru między blond a brązem. Myślę, że często się uśmiechasz, bo twoja miss często jest ubrana w bajkowe stylizacje.
#114 10-02-2015 o 22h59
Ładna, rozmażona, średniego wzrostu. Oczy małe, roześmiane. Rumiana cera, i krucze kręcone włosy. Elegancka ciemna sukienka. Ostry makijaż, mocno podkreślone oczy
#115 11-02-2015 o 01h23
Przez twój nick wyobraziłam sobie ciebie z ciemnymi oczami koloru kawy, włosami podobnego odcienia i z dosyć opaloną cerą. Do tego może okularki...
#116 11-02-2015 o 08h14
Wyobrażałam sobie Ciebie, jako drobną, bladą, niebieskoką blondynkę . Swoje wręcz platynowe włosy spinałaś w niski kok i uwielbiałaś nosić długie i grube swetry w kolorach ziemi, a do tego leginsy.
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (11-02-2015 o 08h20)
#117 11-02-2015 o 12h43
Drobna szatynka przeciętnego wzrostu o poważnych rysach. Lubisz nosić w miarę obcisłe kolorowe koszulki z nadrukami i na wierzchu cienkie zapinane swetry. włosy niemalże do pasa i niebieskie oczy. ~ cóż, trochu się pomyliłam xD
#118 11-02-2015 o 22h48
Blondynka, wysoka z różowymi pasemkami. Czarne zerówki, luźna sukienka, czarbe trampki, czapka z daszkiem na bok
#119 12-02-2015 o 01h07
Sadist mam olbrzymie oczy. ;3
Według mnie jesteś średniego wzrostu szatynką o niebieskich dużych oczach. Włosy sięgają trochę za ramiona. Lubisz chodzić w jeansach i bluzach. Niechętnie ubierasz spódnice i sukienki. Lubisz dodatki. Najczęściej wybierasz ciemne kolory i nie lubisz, kiedy ktoś wtrąca się w Twoje sprawy.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#120 15-02-2015 o 20h00
Dla mnie jesteś dość wysoką jak na swój wiek dziewczyną z spokojnymi, brązowymi ślepkami i czarnymi włosami. Masz bladziutką cerę i jakiś taki malutki nos... Uszy masz lekko odstające (sorry, takie mam wyobrażenie, po prostu nie umiem kłamać)
a w dodatku te czarne włosy masz upięte w kok (ach, Skye , jesteś po prostu piękna! xD Nie mówię tego z obrazą, to jest prawda, wyglądałabyś bardzo ładnie) a do tego nosisz ładne sukienki i zwiewne kurteczki (?)....
P.S: chyba Sadist też tak sobie wyobraża Skye !
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (15-02-2015 o 20h05)
#121 18-02-2015 o 20h44
Chmm... Niewysoka, szczupła dziewczyna o kasztanowych włosach do ramion. Masz duże zielone oczy i nie lubisz rzucać się w oczy. Nosisz za duże ubrania, zazwyczaj są to swetry lub bluzy, dżinsy i trampki.
#122 23-02-2015 o 20h15
A nawet wiesz, że prawda? Tyle że nie jestem niska ani nie noszę za dużych ubrań.
A ty w mojej wyobraźni jesteś ruda! Ruda z ślepkami w kolorze czekoladki. I taka nie za gruba, nie za szczupła... Włosy masz do łokci, nosisz bluzy i dżinsy. Taka ty.
#123 23-02-2015 o 20h18
Wyobrażam sobie Ciebie jako brunetkę o pofalowanych, długich włosach. Masz małe oczy koloru niebieskiego, małe uszy, oraz kwadratową twarz. Jesteś dość blada, ale wysoka. Uwielbiasz chodzić z zwiewnych sukienkach i stawiasz na minimalną biżuterię
Ostatnio zmieniony przez Sadist (23-02-2015 o 20h21)
#124 23-02-2015 o 20h19
Jesteś jeszcze dość młoda, więc pewnie i niewysoka. Ciemne, niezbyt długie włosy i dość ciemne oczy. Ubierasz się skromnie, ale wesoło.
No i wyprzedzona </3
Sadist wyobrażam sobie Ciebie jako szczupłą, wysoką osobę o niebieskich oczach i ciemnych włosach sięgających gdzieś do łopatek. Ubierasz się "na luzie" i raczej w ciemne kolory.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-02-2015 o 20h21)
#125 23-02-2015 o 20h26
Iremi raczej niska, szczupła, proste włosy do szyi, zaspana twarzyczka, ogromne oczy (tak jak z anime^^) i ubranie jasne, zwiewne bez ciemnych kolorów.