Hmm więc wyobrażam sobie ciebie jako dość nie banalną postać, która jest za razem bardzo otwarta na nowe znajomości ale zamyka się w swojej grupce najlpeszych znajomych. Co do wyglądu to brunetka z oczami koloru czekolady, tajemniczym uśmiechem i świetnym nie raz troche przesadzonym gustem
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 28-07-2014 o 21h45
Zawsze kojarzyłam cię jako dosć niską, szczupłą osóbkę. Brunetka z niebieskimi oczami, włosy do pasa. Wysportowana dziewczyna )
#53 28-07-2014 o 21h53
Dla mnie zawsze byłaś silną, kasztanowłosą dziewczyną z zawadiackim spojrzeniem. Oczywiście wiecznie uśmiechnięta optymistka nie mająca żadnych wrogów i nieprzyjaciół.
#54 28-07-2014 o 22h15
Nieco azjatycki wygląd, jasnoniebieskie oczy i czarne włosy za łopatki. Do tego ładny uśmiech i śmiałe spojrzenie. Wg mnie cała ty
#55 28-07-2014 o 22h32
Rozbrykana panienka z burzą brązowych loków, a na dokładkę zawadiaka z zielonymi oczami. Wszędzie ciebie pełno, we wszystko się angażujesz, chociaż niektórzy powiedzieliby, że raczej wtrącasz. Mimo to nie masz złych zamiarów-ty po prosto chcesz być wśród ludzi!
#56 28-07-2014 o 22h36
Ładna, niezdarna dziewczyna o bujnej fantazji. Lubisz czytać romanse fantastyczne oraz rysować, a raczej "bazgrolić" coś na tyłach zeszytów. Masz jedną lub dwie ukochane przyjaciółki od serca.
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (28-07-2014 o 22h37)
#57 28-07-2014 o 22h38
Hmm...Ja wyobrażam sobie Ciebie jako niską,szczupłą szatynkę o jasnej cerze.
Masz małe niebieskie oczka i włosy sięgają do kolan tak jak mi.
Obrażasz się bez powodu,ale szanujesz rodzinę,przyjaciół i inne osoby.
Ubierasz się na sportowo i nie przejmujesz się modą.
Dla Ciebie ważne jest aby ubrania były wygodne a nie modne.
Kochasz żelki i czekoladę!
Tak sobie Ciebie wyobrażam.
#58 28-07-2014 o 22h44
Moim zdaniem masz dużo pewności siebie, ale tak naprawdę jesteś bardzo wrażliwa. Wiedzą o tym tylko twoi zaufani bliscy. Uwielbiasz tańczyć i wszystkie emocje przelewasz w taniec. Masz długie włosy w kolorze kawy z mlekiem z lekkimi naturalnymi falami. Do tego błękitne oczy i długie rzęsy. Ubierasz się na sportowo, ale jak trzeba potrafisz wyglądać bardzo kobieco.
#59 28-07-2014 o 23h05
Sądzę, że jesteś drobną blodyneczką o niebieskich oczach i jasnej karnacji. Lubisz nosić sukienki, ale nie do przesady na co dzień do szkoły wolisz zakładać obcisłe dżinsy a latem spodenki czy spódnice. Włosy zapewne masz za ramiona całkiem proste. Co do charakteru to spokojna i ułożona, ale w razie potrzeby potrafisz postawić na swoim.
#60 29-07-2014 o 10h10
Sądzę, że ScarletWitch to wysoka, szczupła dziewczyna o długich, ciemnych włosach i brązowych oczach. Ubiera się dość zwyczajnie, choć elegancko.
#61 29-07-2014 o 21h27
Powiedziałabym, że jestes średniego wzrostu może z 1,60 m ciemną blondynką o lekkiej nadwadze xD Nie wiem czemu tak mi się kojarzy z awatarem i nickiem Ubierasz się może trochę sportowo? o.O
#62 08-08-2014 o 19h04
Powiedziałabym, że jesteś szatynką z zielonymi oczami. Włosy sięgające do ramion, ciekawskie spojrzenie z łagodnie uniesionymi brwiami. Średniego wzrostu, drobna i ubierająca się w stonowanych kolorach.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#63 08-08-2014 o 19h15
Czarnowlosa drobna, średniego wzrostu dziewczyna o zielonych oczach i wiecznie zamyślona, z marzycielskim usmiechem na twarzy. Włosy wiecznie rozpuszczone, lekko falowane w nieładzie "jak na marzycielkę przystało". Ubiera się raczej wygodnie i w kolorach takich jak biel, beż, granat itp.
#64 08-08-2014 o 19h28
Wysoka, szczupła osóbka z blond upiętymi włosami. Oczka brązowe, długie i podkręcone rzęsy, brzoskwiniowe usta, jasna karnacja i zarumienione policzki. Szczery i delikatny uśmiech, który tak bardzo przyciąga ludzi, że czasem ma ich po dziurki w nosie. Ubrana subtelnie z rockowym dodatkiem.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#65 09-08-2014 o 16h02
Wysoka szatynka. Oczy mają kolor zielony. Jasna cera, ze skłonnością do znamion. Ubrana w stylu casual z nutką elegancji. Włosy rozpuszczone. Usta w lekko różowym kolorze. Masz błysk w oku i długie zgrabne nogi.
Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....
#66 09-08-2014 o 16h40
Wyobrażam sobie ciebie jako blondynkę o falowanych jasnych włosach i brązowych oczach. Cera o naturalnym odcieniu, karnacja ani nadzwyczaj blada, ani śniada. Włosy nosisz zazwyczaj rozpuszczone. Łatwo się obrażasz.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (09-08-2014 o 16h44)
#67 09-08-2014 o 17h42
Wyobrażam sobie jako dziewczynę średniego wzrostu. Masz idealną figurę tzw klepsydrę. Twoje włosy są koloru kasztanów i sięgają CI lekko za ramiona. Masz na twarzy kilka piegów i orzechowe oczy.
#68 10-08-2014 o 14h32
Zawsze widziałam cię jako raczej niską, pucołowatą, piegowatą dziewczynę, na której twarzy zawsze widnieje promienny uśmiech, którego nie sposób nie odwzajemnić. Posiadaczka zielonych oczu oraz zastraszającej iości przeuroczych piegów - szczególnie na twarzy i bardzo bujnych kasztanowych loczków sięgających do ramion "This is my design"
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (10-08-2014 o 14h45)
#69 10-08-2014 o 15h13
Wydaje mi się, że jesteś posiadaczką dość długich, ciemnych włosów z grzywką. Twoje oczy są szare albo niebieskie, a karnacja jest jasna. Jesteś średniego wzrostu i masz normalną, zdrową budowę ciała. Posiadasz dużo czarnych ciuchów.
#70 11-08-2014 o 12h07
Wydaje mi się, że jesteś blondynką. Masz długie włosy. Jesteś średniego wzrostu. Oczy są raczej jasne. Ubierasz się najczęściej w spodnie rurki. I lubisz "ciemny" styl. Mam też wrażenie, że nie przepadasz za biżuterią, a przynajmniej rzadko ja nosisz.
Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....
#71 11-08-2014 o 19h52
Myślę, że jesteś wysoką dziewczyną o bladej cerze i ciemnych włosach, sięgających za ramiona. Lubisz wyglądać elegancko, więc masz w szafie wiele sukienek i pasującej do nich biżuterii.
#72 01-11-2014 o 11h45
Myślę, że jesteś niebieskooką brunetką z włosami sięgającymi do bioder, ubierasz się w jeansy i ładne, lekkie koszulki. Masz dużo ubrań. Nie nosisz biżuterii.
#73 20-12-2014 o 23h15
Długowłosa brunetka o niebieskich oczach i pociągłych rysach twarzy, przeciętny wzrost oraz waga, sportowy look i włosy zawsze związane w kucyka
#74 21-12-2014 o 09h25
Wyobrażam sobie Ciebie jako fajną, wysoką, kształtną i wysportowaną kobietę. Masz karmelową skórę duże złote oczy w kształcie migdałów, oraz jasne, prawie białe włosy.
#75 21-12-2014 o 10h20
Wyobrażam sobie ciebie jako wysoką dziewczynę o delikatnych, zielonych oczach i włosach tak jasnych, że wydają się prawie białe. Masz jaśniutką skórę i pąsowe usta. Zwykle chodzisz bluzce na ramiączkach o kolorze morskiej zieleni, łososiowych szortach i trampkach koloru ecru.
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (21-12-2014 o 10h21)
~