Gra znaleziona na SF. Wydaje mi się, że takiej tu nie była, a jak była to zgłoście modkom i niech zamkną xD
Tak czy siak, gra polega na oczywiście kulturalnym opisaniu jak wyobrażamy sobie realny wygląd osoby nad nami
Edit: Niech wypowiedzi będą bardziej rozbudowane niż 'ładna', 'blondynka' itp.
Miłej zabawy. Moti
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#1 24-04-2014 o 23h09
#2 24-04-2014 o 23h29
Zawsze wyobrazalam sobie Ciebie jako osobe wysoka, zgrabna i szczupla. Blada cera, proste wlosy, raczej jasne. Delikatna, dziewczeca uroda. Smutne oczy.
Swoja droga swietna gra
Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
#3 24-04-2014 o 23h34
Naprawdę fajny pomysł na grę, można się dużo dowiedzieć o wyobrażeniu siebie przez innych xD
Hm, jakoś jak widzę nick Sniezyczki wyobrażam sobie niską, szczupłą blondynkę w lekko falowanych włosach do ramion, brązowe oczy i szczery uśmiech. Taka towarzyska, pozytywna dziewczyna.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-04-2014 o 23h35)
#4 24-04-2014 o 23h39
Cóż przez twoją starą zyrafe wyobrażam Ciebie jako wysoką dziewczynę o długich brązowych włosach, która lubi się śmiać i puszczać oczka jak pan ze starej sygnaturki. Oczka moim zdaniem są zielone. C:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#5 24-04-2014 o 23h47
Asuu kojarzy mi się w normalną dziewczyną o krótkich ciemnych włosach, nie za jasnej karnacji, lubiąca muzykę i raczej luźne ciuchy, dopracowane szczegóły pomimo że jest raczej leniuszkiem ;] z charakteru raczej spokojna, ale jak przyjdzie co do czego potrafi pokazać szponki ;D
Ostatnio zmieniony przez Sartani (24-04-2014 o 23h49)
#6 25-04-2014 o 06h44
Nie wiem czemu, ale obstawiałabym, że masz włosy koloru czegoś pomiędzy brązem a czerwienią. Do tego jesteś raczej wysoka i o kobiecych kształtach. Masz pełne usta i nie za małe, nie za duże oczy. Cerę masz raczej bladą, ale nie trupią. Ubierasz się tak, jak Ci wygodnie, żadnych ekstrawagancji.
#7 25-04-2014 o 10h16
Widzę Ciebie jako blondynkę,średniego wzrostu o dużych oczach.
Na pewno szczupła.
Cera ani za jasna ani za ciemna
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#8 25-04-2014 o 10h25
Wyobrażam sobie Ciebie, jako wysoką, szczupłą babeczkę, z niezbyt długimi, ciemnymi włosami, z prostą grzywką, która siedzi sobie przy kompie owinięta w kocyk, popija kakao i rozdaje bany :3
#9 25-04-2014 o 10h28
Duże, kocie oczy, zazwyczaj podkreślone makijażem. Ładny kształt ust. Włosy średniej długości. Może farbowane? Na jakiś ciemny kolor-ciemny brąz, może czerń. Średni wzrost, Normalna, zdrowa, kobieca budowa ciała.
#10 25-04-2014 o 10h33
Dość niska, blondynka, falowane włosy.
Widzę też duże zielone oczy i pełne usta.
Włosy najczęściej rozpuszczone.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#11 25-04-2014 o 10h35
Moim zdaniem jesteś średniego wzrostu i masz poprawną figurę. Jasne włosy coś pomiędzy blondem a jasnym rudym, sięgające do lopatek. Oczka masz niebieskie, karnacja jest jasna z kilkoma piegami.
Moti
Jesteś moim zdaniem wysoka, masz długie, falowane blond włosy. Figurę masz poprawną a karnacje taka nie za jasną nie za ciemną. ubierasz się wygodnie a oczka masz zielone.
Ostatnio zmieniony przez Asuu (25-04-2014 o 10h43)
#12 25-04-2014 o 10h42
Zakładam, że Twoja twarz wzbudza zainteresowanie może dzięki dołeczkom albo pieprzykowi w fajnym miejscu? Zgrabny nosek, brązowe oczy. Średniej długości włosy , raczej ciemne. Jakoś mam wrażenie, że nie uśmiechasz się za dużo (ale mam nadzieję, że się mylę! ) Wysoka, zgrabna, kobieca. Może nosisz skórę? :>
#13 25-04-2014 o 11h04
Sniezyczka w moim wyobrażeniu zawsze była taką drobną, acz zadziorną istotką Z krótkimi włosami mniej więcej za uszy, chyba raczej ciemnymi i jasną cerą. Pewnie ma niebieskie lub szare oczy. Taki format kieszonkowy, ale jak chce, to jest groźny. Ale do tego wszystkiego mi się wydaje, że przepadasz za sukienkami Ale sukienka i bycie twardym nie stoi sobie na przeszkodzie
#14 25-04-2014 o 11h11
Fox Ciebie widzę jako drobna osobę o jasnej karnacji. Masz ciemne włosy brąz lub czerń, które sięgają Ci do ramion. Nosisz okulary i masz często zadziorny wyraz twarzy. Wolisz spodnie i luźne ubrania.
#15 25-04-2014 o 11h44
Kojarzysz mi się z średniego wzrostu dziewczyną, o dużych piwnych oczach i krótkich włosach.
Masz ciemniejszą karnację.
#16 25-04-2014 o 12h06
Tadam, pierwsze wrażenie.
Moti to rezolutna, długowłosa blondynka, pozytywnie nastawiona do świata. Wzrostu średniego, o dużych jasnych oczach i uśmiechniętej buzi. O brzoskwiniowej karnacji, która współgra z jej pszenicznymi włosami. W jej przypadku makijaż to jedynie podkreślenie jej kobiecości, z reguły więc ogranicza się do malunku oczu i nawilżenia ust neutralnym kolorem. Ubiorem podkreśla swoją apatyczną figurę, ale nie jest to styl wulgarny.
#17 25-04-2014 o 12h10
Ikan czuję, że jest blondynką jest taka bardzo na luzie, pewnie ma te włosy w nieładzie i jak je spina, to i tak wyglądają jakby je wiatr potargał. Widzę ją głównie w trampkach i raczej wygodnych ubraniach, ale na pewno dobrze dobranych i po prostu świetnie na niej leżących ^^
#18 25-04-2014 o 12h23
Kojarzy mi się z wysoką brunetką w okularach. Włosy dość krótkie, ale za to dość duże zielone oczy.
Styl ubierania elegancki.
#19 25-04-2014 o 13h08
Wysoka, szczupła i zgrabna blondynka o długich nogach. Dziewczęca twarzyczka z lekko zaróżowionymi policzkami i niebieskie oczy. Włosy długie lekko kręcone. Ubiór raczej codzienny, taki lekki :>
#20 25-04-2014 o 15h28
Średniego wzrostu,szczupła szatynka o szmaragdowych oczach z nutką błękitu.Włosy do piersi lekko kręcone na końcówkach.Ubiór jasny,dziewczęcy.
Jak pech to pech.Internet raz jest,raz nie ma.Za utrudnianie RPG przepraszam.
#21 25-04-2014 o 16h09
Skośne oczy, czarne włosy i ogólnie wygląd azjatki. To pewnie dlatego, że oglądasz anime xD
#22 25-04-2014 o 16h14
Brunetka w spiętych włosach, mająca zawsze przy sobie jedną z ulubionych książek. Drobna, często wesoła. Ubiera się dziewczęco lub na luzie.
#23 25-04-2014 o 16h18
Wysoka, czarne włosy, mocno umalowane usta i duże,zielone oczy.
Ale chyba zasugerowałam się nickiem
#24 25-04-2014 o 16h21
Vampire17, te spięte włosy to nietrafione, bo kocham mieć je rozpuszczone
Ty jesteś zapewne blada, z ciemnymi włosami. Na twoich ustach gości tajemniczy uśmiech, a serce wiecznie szuka niebezpiecznych przygód
Moti, wcięłaś mi się! XD
Blondynka, lecz nie aż tak znowu delikatna. Lekko opalona, dosyć wysoka, ubrana elegancko i z klasą.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (25-04-2014 o 16h23)
#25 25-04-2014 o 16h25
Coś tak czuję,ze brunetka z twarzą na Azjatę. Normalna waga, Wysoka. Uwielbia cytaty ,tajemnice i krytykę.