Ha! Jest i ostatnia! Podsumuję to teraz: Mastermind, Piękno, Klasyfikacja, Moje MissKomentarze i *nadal nie pamiętam, ehh!*
I believe i can fly ♥
Ha! Jest i ostatnia! Podsumuję to teraz: Mastermind, Piękno, Klasyfikacja, Moje MissKomentarze i *nadal nie pamiętam, ehh!*
1-Misje
2-wisielec
3-piękno
4-szafa
5-kino
Czy warto przeżucać strony w szafie,sklepach itp?
Ostatnio zmieniony przez olivia2001 (19-04-2014 o 11h23)
Yey, w końcu znalazłam ostatnią, jednak dziw, że znów w szafie. Chociaż w sumie to nie szukałam więc słowo ''znalazłam'' niezbyt tu pasuje. Ne, ale jest więc na dzień dzisiejszy mam już spokój ^^
haha... chyba z 10 razy zaglądałam do statystyk, a tu się przyglądam i widzę jajo w dolnym rogu fotografii To jest to magiczne miejsce kiedy brakuje jednego jaja
A ja jak wbiłam do gry to najpierw takie "wuteef, o co chodzi, jaki regulamin jak tu nic nie ma" i trochę mnie to załamało ;-; Potem chodzę po stronie w te i wewte i szukam tych pisanek a tu nic, to trochę panikować zaczynam że nie rozumiem ;-; Potem internety mnie przywiodły tutaj, zajrzałam z nadzieją że zrozumiem o co chodzi, a tu lipa ;-; I jeszcze się wkurzyłam niepotrzebnie, bo wszyscy coś znajdują a ja nic ;_; No to tak stwierdzam "A mam dość, poddaję się, ta gra mnie nie lubi!", włączam gry a tam pisanka I teraz wszyscy sobie, bardzo proszę, możecie wyobrazić mój okrzyk radości XD No, chyba że ktoś usłyszał to nie musi sobie nawet wyobrażać XD
Hura cztery pisanki, W statystykach, banku, podróżach i gdzieś jeszcze. Teraz tylko znaleźć ostatnia, która się przede mną chowa.
Mam już wszystkie 5~ Nie spodziewałam się, że będą też w mini gierkach.
Podsumowując: supermarket, biuro podróży, kino, mastermind, sudoku
W momencie, gdy już myślałam, że nie znajdę więcej niż 3 udało mi się złapać dwie ostatnie. Miałam w Wisielcu, licytacji (na rękawie pana), Goodies, salonie karnacji i.... nie pamiętam! ;_; Za bardzo byłam zaaferowana dwoma ostatnimi chyba. xD
Powodzenie dziewczyny! Jak ja dałam radę to i wy dacie!
Ostatnio zmieniony przez Agami (18-04-2014 o 16h03)
Znalazłam 5 pisanek Super naszukałam się strasznie
No super, też właśnie znalazłam ostatnią. A przynajmniej z tego co piszecie wynika, ze mamy po 5 na dzień do znalezienia?
Udało się znaleźć 5, jest pięknie. :-)
4! Nie mam pojęcia gdzie jest 5, ale się nie poddaje. : D
2 znalazłam rano nie pamiętam gdzie dokładnie, 2 kolejne w kinie i w Goodies. Szukam ostatniego z dozą zniecierpliwienia.
Ostatnią osmalałam w rękawie przy licytacjach.
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (18-04-2014 o 18h32)
Udało się, mam 5 . Były w: licytacjach, promenadzie gwiazd, u nine, salonie makijażu, biurze podróży
Jajko można znaleźć też w zakładce "podium", także trzeba szukać dosłownie wszędzie. :-)
Swoje pisaneczki znalazłam :gra(wisielec),profil mojej miss,mieszkanie,u Nine i ostatnia się schowała na dyskotece w rogu (tyle się jej naszukałam , a ona tak się schowała).
Znalazłam 5. I tylko tyle można dziennie?
Tak, 5 to max.
5. Bank, licytacje, szafa, misje, plaża, sudoku
ale się naszukałam tych 5 pisanek i pomyśleć, że moja miss musiała się przez przypadek opalić na czerwono by zrozumieć, że nie o to chodzi w poszukiwaniach.
Podsumowując: Siłownia, Piękno, Licytacje, Kino, Komentarze mojej miss
Nadal 4, od północy zbierałam, na piątą jeszcze nie trafiłam. :c zaczyna mnie to denerwować.
EDIT: Dortnana natchnęłaś mnie do sprawdzenia komentarzy i jest PIĄTA!
Także podsumowując: szafa, supermarket, komentarze miss, salon makijażu i... nie pamiętam x.x
Ostatnio zmieniony przez Evely (18-04-2014 o 21h04)
1. u Nine na głównej stronie, 2. w szafie przy wisiorkach, 3. gumka w sudoku,
4. salon karnacji, 5 okienko misji na zdjęciu faceta.
Na niemieckim w zupełnie innych miejscach było, szukałam tam kilka godzin. Min: było w banku, w mieszkaniu, salon tatuażu, misje i mastemind.
strona główna, komentarze, salon piękności x 2, gry
No nie znajdę tego głupiego ostatniego jajka ._. szukam cały dzień i nic, nigdzie. Wszystko już przejrzałam ;-;
Edit: TAK, WRESZCIE. GŁUPIE JAJKO W DONICZCE U FRYZJERA CHYBA ZA 20 WEJŚCIEM NA TĄ STRONĘ D:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (18-04-2014 o 23h51)