No to trzeba czekać do jutra ;c
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
No to trzeba czekać do jutra ;c
a ja siedze na 4 i nie moge znaleźć 5 ;-;
Uf, dobrze, że wiemy, że można 5 dziennie znaleźć, bo bym szukała i szukała XD
Na brazylijskiej wersji też dostałam pełną instrukcję, eh xD Ale to dobrze w sumie że jest ograniczenie, nie będę latać jak głupia pół dnia po stronach co by żadnego jajeczka nie przegapić.
Hildee napisał
Uf, dobrze, że wiemy, że można 5 dziennie znaleźć, bo bym szukała i szukała XD
A orientujecie się czy na telefonie tez mogę odnalezc jajka? Bo troche szkoda marnowac niepotrzebnie imternet xd
miti3 jestem szczęśliwą posiadaczką 3 jajek, ale nie z aplikacji ;>
Znalazłam też w komentarzach.
Hm, czy to przez jajka wszystkie rzeczy z zakładkach w supermarkecie lewitują?
mysle ze to wszystko jedno czy na kompie czy na telefonie szukasz. i tak bedzie 5 lacznie.
mnie interesuje czy w podstronach forum tez moga sie ukryc? znalazl ktos tak? bo jesli tak to bedzie tragedia z szukaniem...
Aiamate napisał
Znalazłam też w komentarzach.
Hm, czy to przez jajka wszystkie rzeczy z zakładkach w supermarkecie lewitują?
O, już są normalnie. Szkoda, że nie zrobiłam printscreena- wyglądało niepokojąco
mam tylko dwie, a przejrzałam już chyba wszystko :C
no nie powiem, niektore miejsca sa dziwne. np trzeba powchodzic w gry bo tam tez sie ukrywaja i pewnie caly sklep bedzie trzeba przejzec....
Anixa napisał
no nie powiem, niektore miejsca sa dziwne. np trzeba powchodzic w gry bo tam tez sie ukrywaja i pewnie caly sklep bedzie trzeba przejzec....
Jak te jajka wyglądają?
Nigdzie nie mogę ich znaleźć.
Edit: nie było pytania Teraz tylko problem ze znalezieniem wszystkich.
Ja mam 5 ale wydaje mi się że u każdego losowo gdzie indziej mogą się pojawiać
no kurczaczek, nie mogę znaleźć 5 pisanki, a jakoś nie uśmiecha mi się przeglądać całego sklepu
Ha, ja przejrzałam KAŻDA ZAKŁADKĘ, KAŻDE PODFORUM a i tak nie znalazłam 5 jajca.
nivata napisał
Ha, ja przejrzałam KAŻDA ZAKŁADKĘ, KAŻDE PODFORUM a i tak nie znalazłam 5 jajca.
Ja z szafy i profilu na aparacie.
Ja mam 4. U mnie trafiły się na aparacie, w Biurze Podróży, w Mastermind, w Wisielcu.
Mam 4! Uwaga! Nowe ciuchy U Nine xD
Edit: 5 jajco c:
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (18-04-2014 o 08h49)
Obecnie mam 4 pisanki pierwszą znalazłam w Salonie Piękna drugą w Biurze Podróży trzecią w grze Wisielec a czwartą w grze Sudoku
HankaPL napisał
Mam 4! Uwaga! Nowe ciuchy U Nine xD
Edit: 5 jajco c: