Hildee napisał
Mógłby ktoś wrzucić i pokazać, jak wyglądał cały zestaw do zdobycia? Przegapiłam w tym roku łowy
Dołączam się do prośby, niestety mój zapał w poszukiwaniu pisanek skończył się na pierwszym dniu
Hildee napisał
Mógłby ktoś wrzucić i pokazać, jak wyglądał cały zestaw do zdobycia? Przegapiłam w tym roku łowy
Dla mnie zakolanówki i bielizna jeszcze ujdą. Pokładałam też nadzieję w kapeluszu, ale uświadomiłam sobie jaki błąd popełniłam, gdy go przymierzyłam xD
Nawet nie żałuję, że połowę eventu przegapiłam xD. Czy cały strój będzie można kupić w sklepie? Zakolanówki fajnie wyglądają.
Plastikowe brzydactwo? Na moje oko raczej drewniane XD
Nie no, aż tak źle to nie wygląda, poszczególne elementy można w ciekawy sposób wykorzystać (na pewno bieliznę i bluzkę). Spodziewałam się czegoś gorszego, w końcu wielkanocne ciuszki nie mogłyby się obyć bez dodatków w postaci jajeczek, zajączków i czekolady lejącej się potokami. Tak to szału nie ma, ale tragicznie nie jest - przynajmniej mogę nosić to poza Wielkanocą.
Dobrze, że nie chciało mi się w tym roku zbierać pisanek xD.
Dobra, wyjdę na wariatkę XD
Mnie się ten strój podoba, chociaż wolałabym inny kolor ^^
Spódnica, bluzka, kurtka, bielizna bardzo praktyczne XD Buty też, chociaż rzadko biorę standardową pozę nóg
aha... no to mi tylko brakuje maski na oczy.. za brak 1 pisanki nie dostałam maski...
szału nie ma...
Ej... A wiecie, że dalej można szukać pisanek i uzupełnić braki w koszyczku? Ja po dostaniu niekompletnego stroju za 18 pisanek dozbierałam jeszcze 5 i doszedł mi jeden element po odświeżeniu strony. XD
W końcu poszukiwanie pisanek jest do 20 kwietnia, na stronie głównej jest podane tam gdzie się logujemy
agatkaa91 napisał
W końcu poszukiwanie pisanek jest do 20 kwietnia, na stronie głównej jest podane tam gdzie się logujemy
Komplet pisanek to oczywiście 25. Miałam 24 i mam najwyraźniej wszystko. Ech, te licytacje!
Może ktoś po prostu się pomylił i brakowało mu trochę więcej?
Też myślałam, że tylko do niedzieli, ale może Nine się zlitowała nad niektórymi?
E tam, Nine się zlitowała, bug i tyle. XD Przecież to beemoov, czego się spodziewacie? XD
Majeranku, nie przypominaj o tym z jakiej firmy jest ta gra XD Zastanawiam się, dlaczego jest tu tyle bugów. Czyżby nie mieli $$$ na lepszych programistów?
W kwestii pisanek, ja zdania nie zmienia, strój mi się podoba i w ogóle! XD
SnowRabbit napisał
agatkaa91 napisał
No akurat polowanie na pisanki, według notki w aktualnościach, trwało do 16.04. włącznie. Gwiazdy można łapać do 20.04., a przynajmniej tak to rozumiem
Mnie z kolei zastanawia na jakiej zasadzie w końcu są przyznawane elementy stroju za pisanki. Brakowało mi jednej a dostałam wszystkie 11 elementów, tymczasem niektóre osoby podają, że nie otrzymały całości z powodu niekompletnego zbioru. Ktoś tu kantuje?