Bo słodycze kojarzą się ze słodkościami, które daje Królik Wielkanocny.
Ale według mnie też lepszy byłby jakiś królik albo chociażby uszy królika, bo do stroju by mi się przydały, a tak tu jakieś cukierki.
https://discord.gg/XyTtcas
Bo słodycze kojarzą się ze słodkościami, które daje Królik Wielkanocny.
Ale według mnie też lepszy byłby jakiś królik albo chociażby uszy królika, bo do stroju by mi się przydały, a tak tu jakieś cukierki.
O matko. Ta kolorowa abstrakcja jest taka słodziutka, ale z drugiej strony taka bezużyteczna i narysowana taką beznadziejną kreską. Zdecydowanie nie w moim stylu. Jedyny plus jest taki, że oderwali się od schematu brązowo-czekoladowego stroju jaki był do tej pory za te pisanki i dali... "to". Zaskoczyli mnie, bo powiedziałam sobie "cokolwiek to będzie, to będzie na pewno brązowe i pewnie nieciekawe". Miałam rację, ale tylko po części.
W okresie wielkanocnym tradycyjnie zawitało do nas poszukiwanie pisanek. Pochwalcie się jak wam idzie ich poszukiwanie.
Szalone 5/5 na 7 wersjach językowych, chociaż miejscem 5 pisanki na polskiej byłam trochę zaskoczona Fajnie, że Beemoov nie polega wyłącznie na zmienianiu położenia w podstronach z poprzednich lat, ale dodaje też jakąś nową, przynajmniej mam jakieś wyzwanie, a nie machinalne odpalania dobrze znanych z poprzednich lat zakładek
Pytanie dziewczyny, brakuje mi 1 pisanki, czy warto jej szukać w podstronach z ubraniami u Nine w sensie: bluzki, kurtki, spodnie etc, czy jak by miała być u Nine, to by była na głównej stronie?
Kaiken, do tej pory było tylko na głównej
Ech... poddaje się, przejrzałam wszystkie strony kilka razy i nic. Widocznie jestem ślepa.
Albo masz tak jak ja - WYDAJE mi się, że moja piąta jest na licytacjach, ale no. Mam pawie pióra do odbioru, na które mnie nie stać
Ja też ma te pawie pióra do odbioru (od trzech mies xD) i będę musiała je w końcu kupić jak nie znajdę pisanki xD. Dzisiejszy dzień mam zaliczony, bo znalazłam całe 5
Nawet jeśli macie coś do kupienia, pisanka powinna się pojawić. Tak jak w przypadku, gdy graliśmy już w grę, a pisanka nadal tam będzie, mimo, że nie możecie już ponownie zagrać. Tak mi się wydaje.
eufrozyma masz konta w 7 wersjach językowych gry? Co do pisanek, postanowiłam poszukać bo w długopisy w ogóle się nie bawiłam, taka odmiana
W tym roku jajka wyjątkowo mnie denerwują, 3 bez problemu, 4 po chwili, ale jestem pewna, że przejrzałam wszystkie zakładki i nie mogę znaleźć 5. Ugh, lubię mieć pełen komplet jajek.
EDIT: Napisałam post, kliknęłam w kolejne dwie zakładki i znalazłam. Tam, gdzie nigdy nie wchodzę. Dlaczego sobie tak utrudniam grę.
To teraz wersja hiszpańska (1 jajko do znalezienia jeszcze) i wszystkie z angielskiej! c:
Ostatnio zmieniony przez SoJin (13-04-2017 o 00h28)
Maissie napisał
eufrozyma masz konta w 7 wersjach językowych gry? Co do pisanek, postanowiłam poszukać bo w długopisy w ogóle się nie bawiłam, taka odmiana
Ja pierwszy dzień miałam udany - 5/5 na 6 wersjach <3
Zaraz zabieram się za dzisiejsze szukanie i z wiadomych przyczyn nie spodziewam się problemów x"DD
eufrozyma napisał
Maissie napisał
Sim, takie życie, jak prowadzisz bloga o grze X"D Nie no, tak jakoś wyszło (miałabym konto na 8, ale brazylijskie zawiesiłam, tylko na rosyjskim nie mam i nie miałam), a przy eventach typu pisanki/długopisy jest pomocne
5/5 drugi dzień na polskiej wersji i już znam wszystkie 25 miejsc, w których trzeba pisanek szukać SUKCES <3 Rano będę próbowała znaleźć na pozostałych wersjach, jednak cel 25/25 już osiągnięty Bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy X"DDDDD
Ostatnio zmieniony przez Maissie (13-04-2017 o 22h22)
Ja swoje wysyłam na wakacje x"DD
A pisanki jak na razie 10/10 ^^
15/15 na 7 wersjach językowych ♥ Nie, to nie tak, że nie mam życia, ja po prostu mam system XD Grunt to dobrze ułożyć zakładki do przejrzenia, minuta i masz wszystkie jajka XD
Iriś, odkąd miss nie umiera i nie trzeba jej przywracać za grube hajsy wakacje straciły sens, lepiej mieć najwyżej wyzerowany głód i higienę XD
Nie dajmy się zwariować, nie loguję się codziennie na wszystkie konta, tylko w trakcie eventów, żeby wszystko jak najszybciej ogarnąć ;D
Ja też mam 15/15 jajek na dwóch wersjach, bo gram na pl i na ang.
Kurczę, co roku sobie myślę, że muszę zacząć zapisywać, gdzie już znalazłam pisankę, żeby nie wchodzić po milion razy w te same zakładki i co roku mi się nie chce, a potem latam jak głupia wszędzie. XD
25/25 na wszystkich trzech wersjach językowych
Mam nadzieję, że strój będzie lepszy, niż ten z zeszłego roku
Strój jest okropny, najgorszy jak dotąd... :< Mimo to, wesołych świąt życzę wszystkim
Faktycznie, beznadziejny jest ten zestaw
Zgadzam się, myślałam że będzie coś lepszego...
Chociaż lepszy niż rok temu, a i inne wersje kolorystyczne będzie można jakoś wykorzystać.
Mógłby ktoś wrzucić i pokazać, jak wyglądał cały zestaw do zdobycia? Przegapiłam w tym roku łowy