Wczoraj męczenie się z ostatnią,dziś wszystkie w chwilę
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 28
Wczoraj męczenie się z ostatnią,dziś wszystkie w chwilę
Ja też mam wszystkie 5 za dzisiaj ^-^
ejj jak się włącza stronę KOMENTARZE
TO PILNE OCZEKUJĘ SZYBKIEJ ODPOWIEDZI!!!
Ostatnio zmieniony przez Elisabeth2 (26-03-2016 o 11h47)
20/20 <3
Uff 20/20. Po wczorajszych męczarniach z 2 pisankami dzisiaj poszło szybciutko
17, tak bardzo niechcemisieidźpanwpole
20/20 wczoraj jedna tak mi sie ukryla, ze ciezko bylo mi ja znalesc a dzis w 5 minut mialam komplet
18/20 - wczoraj padnięta wlazłam na łóżko i zasnęłam i straciłam dwie pisanki. Na telefonie jest ciężko, ale nie jest źle, mogło być gorzej ._.
Ja tak samo! 18/20 wczoraj nie znalazłam dwóch, bo byłam zmęczona i już nie miałam siły na szukanie tych nieszczęsnych pisanek.
Hihi, wszystkie jajeczka znalezione, to teraz tylko czekać do jutra na prezenciki!
Również mam komplet pisanek. Ciekawe, jakie ciuszki dostaniemy tym razem c:
Ostatnio zmieniony przez KimKas (27-03-2016 o 00h22)
Ja też mam, szybko poszło, wcale nie było tak trudno
Również zgarnęłam komplet
Komplecik jest:)
to tylko ja mam problem ze skompletowaniem całości buuu zua ja. Rok temu ten sam problem, a przeleciałam każdego dnia wszystko ze 4 razy =_=
Nagle mi sie przypomnialo o pisankach i zanim zasnelam.....wprost musialam. :
Mam komplet, ale trochę się naszukałam dwóch ostatnich.
Mnie na początku poszukiwań zaskoczyło, że nie pokazywała mi się żadna pisanka. A potem nagle (no dobra, widocznie doszłam do dobrych miejsc), znalazłam 4 pod rząd i zaraz potem piątą. Więc mam wszystkie
Może nie jestem wielkim fanem poszukiwań, ale z tymi pisankami nie jest jeszcze tak źle. Jak sobie przypomnę koszmar na początek roku szkolnego z szukaniem małych, różowych długopisów...
Mój pierwszy event wielkanocny zakończony sukcesem
W tym roku również udało mi się znaleźć wszystkie jajka. ^^
W tamtym roku nie miałam szczęścia z pisankami.
Lecz w tym roku pisanki były łaskawe i mam komplecik.
Nie mogę się doczekać prezentu.
W tym roku nie znalazłam wszystkich jajek. Jedno mi gdzieś się tak zagubiło że go nie odnalazłam ale 24 to też dobry wynik.
Gdzies widziałam na jednej ze stron domniemania kreacje za te pisaneczki, bardzo mi sie spodobala, wiec jesli ona bedzie, bede zadowolona, a jesli nawet cos innego to i tak ciesze sie ze wymyslili taka dobra zabawe xD
Ostatnio zmieniony przez Asla (27-03-2016 o 11h37)