Heh, ja zebrałam na nowo 4 pisanki i sądzę, że obskoczyłam wszystko oprócz zdrapki, do której nie mogę wejść, bo grałam w nią tuż po północy XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-04-2015 o 12h11)
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 28
Heh, ja zebrałam na nowo 4 pisanki i sądzę, że obskoczyłam wszystko oprócz zdrapki, do której nie mogę wejść, bo grałam w nią tuż po północy XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-04-2015 o 12h11)
5 pisanek jest już moje. :> Z piątą się nieźle namęczyłam, ale udało się. ^^
Znalazłam 5 pisanek bez większego problemu
A przede mną ciągle jedna ucieka i od kilku godzin nie chce wpaść w moje ręce...
Ja też mam już komplecik ;D
mam 5 pisanek, są w tych samych miejscach co w tamtym roku tak mi się wydaje i nie było trudne ich znalezienie :3
Brakuje mi 2 Całe missfashion przeszłam :c Macie pomysły gdzie moge je znaleźć ?
Brakuje 1! Ale i tak cię znajdę!
Teru napisał
mam 5 pisanek, są w tych samych miejscach co w tamtym roku tak mi się wydaje i nie było trudne ich znalezienie :3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (03-04-2015 o 13h21)
A u mnie piątej nie ma nigdzie, nawet z nudów podstrony w sklepach przejrzałam, dłubię tak chyba drugą godzinę i nic xD
Ha, ja męczę się z ostatnią. Cztery znalazłam w ***************
/ocenzurowano ;D
Moti.
4 pisanki łatwo znalezione lecz ostatnia się ukryła ładnie jak jakiś ninja i za nic nie mogę jej znaleźć.
Mikacz napisał
A u mnie piątej nie ma nigdzie, nawet z nudów podstrony w sklepach przejrzałam, dłubię tak chyba drugą godzinę i nic xD
ja mam 4 i się poddaje dostałam oczoplonsu wszystko przejżałam 100 razy!!!
Matko bosko, znalazłam trzy pisanki, a dwie zapadły się pod ziemię. Przejrzałam już wszystkie zakładki po dwa razy i nic :C Zamiast zabrać się do dekorowania babki wielkanocnej to ja siedzę i szukam. I będę szukać do skutku...
EDIT: O, mam jedną. Musiałam ********. Jedyne miejsce, do którego nie zajrzałam to zdrapka, bo grałam w nią tuż po północy. Jeżeli przez to przepadnie mi jedno jajco to będę naprawdę zła...
/ocenzurowano ;D
Moti.
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (03-04-2015 o 14h05)
A ja zabieram się lepiej za sprzątanie, bo pisanka nie zając - nie ucieknie chyba, że to jest bug, ale wątpię ( jak przypomnę sobie szukanie długopisów ... ).
Rillianne napisał
Matko bosko, znalazłam trzy pisanki, a dwie zapadły się pod ziemię. Przejrzałam już wszystkie zakładki po dwa razy i nic :C Zamiast zabrać się do dekorowania babki wielkanocnej to ja siedzę i szukam. I będę szukać do skutku...
EDIT: O, mam jedną. Musiałam odebrać sukienkę z licytacji. Jedyne miejsce, do którego nie zajrzałam to zdrapka, bo grałam w nią tuż po północy. Jeżeli przez to przepadnie mi jedno jajco to będę naprawdę zła...
Trzy narazie, jedna w *******8
/ocenzurowano ;D
Moti.
Steno napisał
Rillianne napisał
EDIT: O, mam jedną. Musiałam odebrać sukienkę z licytacji. Jedyne miejsce, do którego nie zajrzałam to zdrapka, bo grałam w nią tuż po północy. Jeżeli przez to przepadnie mi jedno jajco to będę naprawdę zła...
Mam podobnie xd wszystko przejrzane trzy razy i też skasowana zdrapka kurcze!
Chociaż z braku jednego jajka dużo się chyba nie traciło?
Ostatnio zmieniony przez Yonna (03-04-2015 o 14h38)
A to nie ma się czym przejmować. Idę jeść!
Dziękować, Yonna
Nie no super po prostu, po północy omęczyłam się z pisankami, szukałam piątej jakieś półtorej godziny, zamiast iść spać, tylko po to, żeby teraz się dowiedzieć, że wszystko się wyzerowało i muszę zaczynać od początku </3 Dzięki Beemoov, ty to wiesz jak odebrać wszystkie chęci do eventu.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (03-04-2015 o 14h46)
ewawolf02,Majerankowa,NastiaTina,Rillianne,@Lucia33-niestety muszę Was upomnieć.W postach piszecie albo dajecie wskazówki gdzie można znaleźć jajka
Motionell, o faktycznie. Zrobiłam to całkowicie nieświadomie, nawet się nad tym nie zastanowiłam XD Biorę upomnienie na klatę XD
A piątej pisanki jak nie było, tak nie ma. A jestem pewna, że przejrzałam każdą jedną zakładkę :C Smuteczek...
EDIT: Haha, widzę, że nie ja jedna mam ten problem. Przecież to niemożliwe XD
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (03-04-2015 o 15h47)
O, przepraszam.
Co do pisanek - co się z nimi dzieje? Cztery znalezione, a piąta zapadła się pod ziemię! Czy w tym wypadku - pod ekran. Szukam już od pół do całej godziny i nic.
Mnie się udało w końcu znaleźć 5, ale mówię Wam... ponad godzinę siedziałam i z cztery razy przejrzałam całą stronę ! ( są tego plusy : odkryłam zakamarki wcześniej mi nieznane )