Kto ma okazję ten czuwa. Ja także oczekuję północy. C:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 28
Kto ma okazję ten czuwa. Ja także oczekuję północy. C:
Jeszcze tylko 5minut i sie doczekamy <zaciera lapki>
Coraz mniej do nagród. Mam nadzieję, że nie będzie to jakiś kicz : 3
No i przypuszczenia były słuszne, komplet Podarunkowa Wielkanoc 2014 jest nasz
ladne, jednej rzeczy mi brakuje co bylo po spodnicy?
Warto było
Tak jak ktoś już zapowiedział, ciuchy level 100 z końca "szafy".
Cudowny strój, opłaciło się tracić nerwy.
Świetny strój, opłaciło się mieć wszystkie pisanki
Widzę, widzę co mi przyniosły kurczaczki i zajączki. Dziękuję wam, kurczaczki i zajączki. *Q*
to super, za 24 pisanki rowniez ma sie komplet
Ładny komplecik Ale czy ja dobrze widzę, że strój automatycznie zniknął U Nine? Szukałam ręcznie i przez wyszukiwarkę, ale nie dopatrzyłam się go i zastanawiam się czy pojawi się później czy jest to towar luksusowy do tego stopnia, że jedynym sposobem na jego zdobycie była pełna kolekcja pisanek.
To najlepsze kurczaczki i króliczki jakie kiedykolwiek spotkałam. Strój jest cudny, zwłaszcza ten piękny gorsecik <3
@Ikan, chyba faktycznie strój jest dostępny tylko po zebraniu wszystkich pisanek bo sama też przeszukałam sklep i się na niego nie natknęłam.
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (23-04-2014 o 00h10)
tez mysle ze tak to dziala, a szkoda bo na francuskiej wersji brakuje mi spodnicy
Ja miałam 21 pisanek jakoś specjalnie nie chciało mi się szukać ich ale patrząc po poście Shilo to brakuje mi tylko spódnicy.
Co dostaliście wzamian za pisanki?
Tak to jest jak człowiek wyjedzie na święta do świata bez internetu. Cóż, za rok sobie nadrobię Ale zestaw śliczny
Dla ciekawskich. Cały strój na Miss prezentuje się następująco.
Nie mam 3 rzeczy: Gorset, czapka i spódnica :C
Pech, że wcześniej nie wiedziałam, że po 5 dziennie jest :<
Kocham ich! Już się martwiłam, że przez jedną pisankę nie będę miała jakiegoś super-mega-giga bonusu, ale strój calutki i w komplecie <3
fajny strój, napewno się przyda
Mi też się bardzo podoba
Ja miałam 23 pisanki i niestety brak tych 2 kosztował mnie spódnicę, która jest chyba najładniejszym elementem wielkanocnego stroju. Ale to w sumie było do przewidzenia Ciekawe, czy te ubrania będą dostępne u Nine w różnych wariantach kolorystycznych.
Shillo napisał
Anixa napisał
ladne, jednej rzeczy mi brakuje co bylo po spodnicy?
//photo.missfashion.pl/pl/1/26/moy/20591.jpg
Po spodnicy nie bylo nic, ale komplet wyglada tak
Odetchnęłam z ulgą, mimo braku jednej pisanki zdobyłam wszystkie prezenty