I z dniem dzisiejszym jest już 20 pisanek w koszyku Ostatniej szukałam całe dwie minuty, bo zapomniałam sprawdzić Miss Komentarze xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 28
I z dniem dzisiejszym jest już 20 pisanek w koszyku Ostatniej szukałam całe dwie minuty, bo zapomniałam sprawdzić Miss Komentarze xD
Ja również mam już 20 pisanek. ;> Dzisiaj dość szybko mi poszło - zajęło mi to około 10 minut. Najdłużej szukałam tej, która była na moim profilu. ._.
Mam 20 pisanek ^^ ostatniej szukałam chyba z 15 minut, bo jestem ślepa. Była w biurze podróży...
Kolejna piątka moja. Obecnie w posiadaniu 20 pisanek.
Mam 20. Najgorsze były dwie, z których jedna schowała się w rękawie pana od licytacji, a druga na obrazku w Budżecie i Statystykach (nie znalazłabym jej pewnie gdyby nie post KimDallas!)
Kolejna 5 złapana. Najdłużej zajęło mi 5 jajeczko które sprytnie uchowało się w budżecie i statystykach .3. kamuflujące się jajuszko wygrało ze mną prawie na godzinę, uh uh.
Wszystko w swoim czasie się znajdzie, ale prawda, że trzeba mieć niezły wzrok, żeby dopatrzyć się małego jajka. Po zebraniu dziesięciu pisanek, raczej nie powinno być problemów z odnajdywaniem pozostałych.
louve napisał
Mam 20. Najgorsze były dwie, z których jedna schowała się w rękawie pana od licytacji, a druga na obrazku w Budżecie i Statystykach (nie znalazłabym jej pewnie gdyby nie post KimDallas!)
Oczywiście ostatniej nie mogę znaleźć, a przeszukałam wszystko. ;-;
Podsumowując dzisiejszy polowanie.
1. Bank
2. Siłownia
3. Kino
4. Mieszkanie
5. Sudoku.
I tym oto sposobem mam już 20 pisanek
Dlaczego teraz się dowiaduję, że są do zebrania 5 DZIENNIE wczoraj byłam u babci i nie udało mi się wyszukać ;(
jeszcze tylko 1
Edit: dobra, wszystko jest, dzięki za ten rękaw od licytatora
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (21-04-2014 o 08h56)
eufrozyma napisał
Nie wierzę,że tak szybko mi dzisiaj poszło.
Przyznam,że post Czasio88 dużo mi pomógł
Dobrze, ze Euforyzma napisala o komentarzach bo tez mialam cztery i zwatpilam ...
Dzisiaj poszło na prawdę szybko 20 pisanek już w koszyku ^^
Jest i u mnie 20, ale ostatniej szukałam z 15 min, była w zakładce piękno.
Ja mam niestety 15 . Widze żę większość ma już 20 pisanek
Mam 19 ;o nie wiem gdzie jest 20
EDIT : Znalazłam ;o wreszcie , była w zakładce : Podium
Ostatnio zmieniony przez Rewelacja (21-04-2014 o 12h21)
Też mam 20, chociaż ostatniej szukałam trzy razy przeglądając wszystko
Troszkę zeszło, więc mam nadzieję, że nagroda będzie tego warta
Rewelacja spróbuj nacisnąć piękno, nie wybierając żadnej z czterech opcji tylko na główną stronę piękna. U mnie tak ukryła się dwudziesta, której tak długo szukałam
BluszczTrujący napisał
Jest i u mnie 20, ale ostatniej szukałam z 15 min, była w zakładce piękno.
Wczoraj nie udało mi się odnaleźć ostatniej, myślałam że będę miała okazje później, ale jednak nie miałam dostępu do komputera.
Dziś znowu nie mogę się doszukać ostatniej. Gdzie dokładnie mieliście pisankę w mieszkaniu i komentarzach, może jej nie zauważam?
CharlotteYork napisał
Wczoraj nie udało mi się odnaleźć ostatniej, myślałam że będę miała okazje później, ale jednak nie miałam dostępu do komputera.
Do tej pory sprawiła mi problem jedna pisanka - ta, która chowa się na niebieskiej kulce w mastermind. Szukałam jej chyba z pół godziny ._.
CharlotteYork napisał
Gdzie dokładnie mieliście pisankę w mieszkaniu i komentarzach, może jej nie zauważam?