A ja mam tylko 12... Ech...
Missy555
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 28
A ja mam tylko 12... Ech...
No i znowu nie mogę znaleźć ostatniego 5 jajka, przeszukałam wszystkie miejsca które wymieniła na 9 stronie Czasio88 i też inne i nic, ostatnie jajko jakby wyparowało.
No nic zrobię drugie okrążenie może znajdę 20 jajo.
Ostatnio zmieniony przez paula250 (21-04-2014 o 17h35)
Tam nie były wymienione wszystkie miejsca, gdzie jajka się pojawiają. Oprócz tamtych są jeszcze:
- Bank (lewy górny róg, pod zakładką "Miss")
- Klasyfikacja (wydaje mi się, że pojawia się tam, gdzie w Goodies, pod wiadomościami, wczoraj miałam w tej Klasyfikacji)
- Mieszkanie (prawy dolny róg, za "prostokątem pokoju")
- Biuro Podróży (przy komputerze tej kobiety)
- Biblioteka (przy bucie miss)
- Ikeland (jeszcze nie miałam, ale chyba ktoś pisał, że miał)
- Forum (mi się nie pojawiło, ale ktoś chyba pisał, że miał na głównej)
Starałam się porównać najpierw z moim spisem wysłanym w nocy do Sniezyczki, więc wrzuciłam tylko to, co nie było u Czasio88 wymienione. Nic chyba nie zdublowałam?
+w szafie nie pojawiło mi się wcale przy lupce, a na przycisku, który otwiera zakładkę z naszyjnikami
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-04-2014 o 17h43)
Dziękuję Eufrozyma przeszukałam twoje miejsca ale nie znalazłam ostatniego jajka, znalazłam go dopiero u fryzjera w kwiatku po prawej stronie, chociaż byłam tam dzisiaj chyba z 6 razy nie widziałam go. Ale w końcu mam to 20 jajko
Ostatnio zmieniony przez paula250 (21-04-2014 o 18h00)
ja mam 5
Nie ma ostatniej ;( Myślicie, że jak już zagrałam dzisiaj w niektóre gry to pisanka może mi przepaść?
raczej nie. W końcu, przeciez powinna sie pojawić. Gdyby pisanki mogły przepaść to nie miałabym ani jednej xD
sprawdzałaś w klasyfikacji/misjach/goodies? Czasami tam potrafia sie nieźle ukryć.
Jessica23 - nie powinna przepaść. Przejrzyj jeszcze raz, dokładnie i na spokojnie. :-)
Patrzyłam już wszędzie z 5 razy A tak dobrze mi szło z tymi wcześniejszymi...
EDIT : Poddaję się ;( albo ta pisanka jest w którejś grze którą już przeszłam i która się zablokowała, albo w salonie tatuażu, który mi się rozjeżdża tak, że nic nie widać
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (21-04-2014 o 22h28)
Ech... Na razie jest tylko trzynaście... GDZIE TA PIĄTA PISANKA??!?!! Xd O_o
EDIT : Już osiemnaście Ciekawe co to za nagroda... *-*
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (22-04-2014 o 00h25)
TAK ! Wszystko dzięki Eufrozymie, której chwała i dzięki za to! <3
Jessica23 napisał
TAK ! Wszystko dzięki Eufrozymie, której chwała i dzięki za to! <3
Jeee, wszystkie jajca znalezione!
Brawo! Znalazłaś wszystko jajka!
To chyba znaczy, że od jutro coś się szykuje za znalezienie tych jajek. Tym razem coś szybko mi poszło. Dobrze, że pomyślałam jeszcze o mieszkaniu.
Ostatnio zmieniony przez Misa (22-04-2014 o 00h07)
Również wszystkie mam, a dziś poszło mi mega szybko. 3 minuty i wszystkie znalazłam.
Wszystkie jajeczka są już moje. ;3
Mam już komplecik Moja ostatnia pisanka ukryła się w budżecie i statystykach i gdyby nie ten temat to w życiu bym jej nie znalazła.
Podium, Salon Karnacji, Dyskoteka, Sudoku, Wisielec – tu dziś miały moje łowy swoje finały Całe 3 minuty przejrzenie zakładek mi zajęło, nie ma co
I z kompletem jajeczek czekam na nagrody <3
W końcu mam wszystkie, chociaż miałam ochotę zrezygnować. Na szczęście zajrzałam do Nine za bluzką, a tam na pierwszej strojnie jajco xD
Yay! mam wszystkie, było trudno czasami, ja i moja ślepota
Ciekawe co za nie dostaniemy.
jestem ciekawa co bedzie za 24 a co za 25 pisanek. jak ktos ma wszystkie to niech sie pochwali jutro jak juz cos dostaniemy
"Brawo! Znalazłaś wszystkie jajka!"
)))))
Pierwszy raz nie mogę znaleźć ostatniego jajka, no gdzieś się świetnie schowało. ;d
Ostatnio zmieniony przez Camellia (22-04-2014 o 00h43)