Na samym początku, gdy zobaczyłam twoją styli w finałach, skojarzyłaś mi się z McGonagall. xD To pewnie tylko i wyłącznie przez surową minę, ale wrażenie pozostało. ^^
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-01-2015 o 11h28)
Na samym początku, gdy zobaczyłam twoją styli w finałach, skojarzyłaś mi się z McGonagall. xD To pewnie tylko i wyłącznie przez surową minę, ale wrażenie pozostało. ^^
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-01-2015 o 11h28)
Kapelusznik z Alicji w krainie czarów.
Zdecydowanie przez kapelusz, a poza tym było to moje pierwsze skojarzenie- takie są zazwyczaj najtrafniejsze.
Twoja miss kojarzy mi się ze Scarlett O'harą z Przeminęło z wiatrem wszystko przez tą majestatyczną kreację
Przez chińską ozdobę glowy i ten szal przypominasz mi Muolan, ale przez kolor skóry i makijaż to Jasminę. ^^
Na pierwszy rzut oka, twoja miss skojarzyła mi się z jednym z piratów z załogi Jack'a Sparrow'a , to chyba przez buty, paski i tą taką laskę
Przez długą czarną suknię i rogi twoja miss przypomina mi Czarownicę z filmu Malefiecent.
Przypominasz mi Sida z Epoki Lodowcowej xD To przez tą kolorystykę xD
Moim pierwszym skojarzeniem był van Helsing. Przez to, że wyglądasz na łowczynię potworów
jesteś przebrana za wampira, więc Dracula ^^
Alicja z krainy czarów. Twoja miss to urocza młoda dziewczyna, która idealnie pasuje mi do tej książki. Zawsze to właśnie w ten sposób Alicje sobie wyobrażałam.
Emily z Gnijaca panna mloda. Po prostu takie pierwsze skojarzenie :-)
Hmm... Przez twój wygląd trochę przypominasz mi główną bohaterkę filmu który jakiś czas temu oglądałam z rodzeństwem... Czekaj... Jaki to był tytuł...? A, no tak, "Wild child"!
Nie wiem dlaczego, ale twoja postać skojarzyła mi się z główną bohaterką filmu ''Wyznania Gejszy'', to chyba przez rękawki sukienki i rozwiane włosy. c:
Kota w butach. To moje pierwsze skojarzenie przez te kocie uszka. No a buty ma twoja miss, no więc...
Królowa śniegu! Cała jesteś biała, w dodatku czarne włosy tworzą fajny kontrast i sprawiają że miss wydaje się być wredniejsza( Nie, wymyślam, ona nadal ma za miłą twarz jak na królową śniegu,ale i tak zdania nie zmieniam).
Twoja miss przypomina mi słowika z bajki Andersena
To ze względu na tą delikatność w twojej stylizacji, i ptaka w klatce
Twoja miss przypomina mi Smauga z Hobbita.
Na 100% królowa śniegu, biały kolor
Twoja miss nie kojarzy mi się z żadną fikcyjną postacią aczkolwiek gdybym miała ją z kimś porównać na pewno była by postacią z jakiegoś anime
Sądze że to nawet cosplay, więc to naturalne że pierwsze co pomyślałam to "Alois Trancy". Podobny bardzo
Pierwsze co pomyślałam po zobaczeniu twojej miss to Fluttershy z MLP Equestria Girls i po późniejszym zobaczeniu w opisie, kogoś innego ciężko mi wymyślić
Od razu skojarzyłaś mi się z Marią z "Tajemnicy Rajskiego Wzgórza". Rzeczy, które o tym wyborze zaważyły:
- sukienka (nosiła podobną),
- trochę pierwsza część Twojego nicku (przyjaźniła się z Robinem)
- wiek (podobny)
Twoja miss przypomina mi przez swój ubiór księżniczkę Leie z gwiezdnych wojen
Przez twarz Twoja Miss przypomina mi Diabolinę z Czarownicy
I dobrze Star Wars rządzi!
Twoja miss kojarzy mi się z Selene z Underworld nie jest do końca ubrana w skórę i w ogóle trochę różni się od niej wyglądem ale również wygląda niebezpiecznie