Chyba nie trzeba tłumaczyć. Proszę o przynajmniej jedno zdanie uzasadnienia.
(jeśli chodzi o film można podać aktora)
w przypadku reszty chyba jasne.
Au revoir!
Ostatnio zmieniony przez Peppers (05-04-2014 o 20h57)
Chyba nie trzeba tłumaczyć. Proszę o przynajmniej jedno zdanie uzasadnienia.
(jeśli chodzi o film można podać aktora)
w przypadku reszty chyba jasne.
Au revoir!
Ostatnio zmieniony przez Peppers (05-04-2014 o 20h57)
Twoja miss kojarzy mi się z Białą Królową z filmu "Alicja w Krainie Czarów"
Ps. To przez tę fryzurę.
stylizacja jest słodka i kojarzy mi się z Minnie z bajki "Myszka Miki"
to przez słodkość tego ubioru, szpilki i spódniczkę mini
Jak zobaczyłam twoją stylizację moim pierwszym skojarzeniem był Kopciuszek. To zapewne przez tę miotłę.
Lily z Hany Montany (to przez tę dużą ilość kolorów)
Jak mówiłam Myszka Minnie, przez tę słodycz z stylizacji
Kopciuszek wygląda dosłownie jak ona i jeszcze ta miotła
Dzwoneczek... W wersji mrocznej
Nooo.. myślę , że Lara Croft
Roksi919, ranisz mnie, to cosplay Katniss z Igrzysk Śmierci ;__:
A ty przypominasz mi Jessamine z Diabelskich Maszyn, chociaż nie wiem czemu.
Czyżbym dostrzegała Katniss Everdeen? To chyba sugerowanie odpowiedzi, panie sędzio!
Xena wojownicza księżniczka - to były piękne lata 90 te.
Muszę się zgodzić z pewną osóbką, wyglądasz jak mroczny dzwoneczek
Pierwsze skojarzenie z jakąś księżniczką Disneya Miotła taka bardzo kopciuszkowa, więc powiem, że Kopciuszek ^^
Z Jackiem Sparrow, tylko wersja damska! (chyba źle odmieniłam imię i nazwisko . ;_; )
Królową Demonów z "Sailor Moon"
Pamiętajcie proszę o uzasadnieniu swojej decyzji!
Nie bierzcie mnie pod uwagę w kolejce.
Jeśli mam być szczera to przypominasz mi trochę Skazę z króla lwa, chyba ta czerń przeważyłą, a ta czerwień mogła mi się skojażyć z jego blizną więc...
Twoja miss przypomina mi Meridę Waleczną. Z powodu łuku, którego ona miała przy sobie, sukni oraz identycznego koloru włosów.
Twoja miss skojarzyła mi się z Mulan. Wiem, że całkiem inaczej wygląda i twoja miss w ogóle nie jest do niej podobna ale ten chiński styl przywodzi mi tylko ją na myśl
Nie wiem czemu, ale skojarzyłaś mi się z Astrid z bajki " Jak wytresować smoka" ... Ona tam ma na sobie podobny styl ubrań zresztą to wiking.
Zdecydowanie żeńska wersja Jem'a Carstairs'a z serii Diabelskie Maszyny Cassandry Clare. Wszystko co związane ze srebrem, kojarzy mi się i z tą postacią. Szkoda, że nie dodałaś do stroju skrzypiec - podobieństwo byłoby jeszcze większe : )
przez strój i kolor z jakąś złą czarownicą mi się kojarzy. Nie wiem z jaką, choć pierwsze co to wiedźma ze Śnieżki przyszła mi na myśl. Ale ona inaczej wyglądała.
Wiem, że jesteś królikiem ale twój strój od razu skojarzył mi się z Kobietą-kot xD
Gra o tak interesującym tytule, że nie mogłam się powstrzymać xD
Peppers
Ritter Lanze z Półtora rycerza
Uzasadnienie? Spódniczka Xeny wygląda jak część zbroi, spodnie kat też. No i oczywiście ten miecz i tarcza, to już najlepszy przykład na uzasadnienie