przypominasz mi Cat (Sam & Cat),bo masz czerwone włosy, tak samo jak ona i także dlatego że masz na sobię sukienkę (bądź spódniczkę), a ona ona często nosi suknie
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (19-04-2014 o 20h48)
przypominasz mi Cat (Sam & Cat),bo masz czerwone włosy, tak samo jak ona i także dlatego że masz na sobię sukienkę (bądź spódniczkę), a ona ona często nosi suknie
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (19-04-2014 o 20h48)
Przypominasz mi Kopciuszka. Wyglądasz skromnie i jesteś uśmiechnięta tak jak ona. Poza tym te rozwiane włosy i dziewczęca uroda
Hm.. przypominasz mi Madeleine Bellafleur - postać z "Miasta Popiołów" oraz "Miasta Szkła" Cassandry Clare. Dodatkowo bohaterka, od której między innymi powstał mój nick : ) Waleczna, srebrnowłosa kobieta. Mam również skojarzenie z krwią na policzku, ale to zostawię dla osób, które czytały książki. Być może domyślą się o co może mi chodzić : )
Madelleinee, za to ty to czysta Clary! Czyżby cosplay? ;D
(Ps. Mimo, że czytałam całą serię dwa razy takie szczegóły jak krew na policzku Madeleine mi umknęły. Ba, przez dłuższą chwilę się zastanawiałam o kogo ci chodzi... Eh, cienka ze mnie fanka.)
(Spokojnie, ja Dary Anioła bardzo przeżyłam, że tak powiem, nawet cytować dłuższe fragmenty potrafiłam, a jeśli chodzi o pytanie "wiesz gdzie znajdę cytat" to byłam najlepszą osobą, do której można było je kierować, ale to dawne dzieje, a mój zapał do tej serii osłabł : p Teraz też nie pamiętam wielu szczegółów zapewne ^^ Raczej nie było czegoś jak krew na policzku, ale na 100% pamiętasz hm.. początek Miasta Szkła, teleportacje do Alicate... pewne sytuacje związane z Bramą - o to mi chodziło I fakt, miał być cosplay, teraz dam drugi, zobaczę, czy ktoś odgadnie xD)
Ty mi za to przypominasz jakąś potężną postać.. Może jakaś czarownica z książki "Czarnoksiężnik z Archipelagu" autorstwa U. K. Le Guin'a? Była tam taka jedna, z którą byś mi się kojarzyła, ale miała (chyba) czarne włosy. Inne, na co bym wpadła, to Aravia z "Uczennicy Maga" Trudi Canavan :3
Twoja miss przypomina mi Meridę waleczną przez te suknię, która jest w "tym" stylu. Nie tylko styl mi podszedł, ale również kolor Irlandii, zielony. Zabrakło mi tylko do dopełnienia tego wizerunku mojej bohaterki oczywiście kręconych, rudych, pięknych włosów.
No cóż, ty nie kojarzysz mi się z nikim. Szczególnie, że odeszłaś z gry na poziomie 4, więc wtedy za wiele pokazać nie mogłaś.
Przez trójząb i kolor niebieski to wypisz wymaluj damska wersja Posejdona.
Z tobą mi się kojarzy zła królowa z ''Śnieżki''. Przez tą biel,rzecz jasna.
Twoja miss oczywiście kojarzy mi się ze starymi filmami z Marylin Monroe (ta charakterystyczna, powiewająca sukienka).
Twoja miss kojarzy mi się z centaurem. Co tu dużo mówić...masz na sobie "tułów konia" i piękne rozwichrzone włosy ale bardziej przekonuje mnie ten centaurowy tułów.
Ania z Zielonego Wzgórza, kwiat skojarzył mi się z miasteczkiem, w którym mieszkała, a spódnica (gdyby była dłuższa) z jedną z kreacji, którą miała na sobie w filmie aktorka grająca tą postać.
Kojarzysz mi się z Falbalą z Asterixa i Obeliksa przez te włosy i nawet trochę strój
Kojarzysz mi się z żelazną dziewicą xD głównie przez strój i uzbrojenie
Kojarzysz mi się z Celestią z MLP xD
Dlatego, ze twoja stylizacja to letnia księżniczka, a ona jest księżniczką słońca ^^
Kojarzysz mi się z Arielką, głównie ze względu na to, że masz miss-syrenę xD
Kojarzysz mi się z Rouge która występuje w x-menach . głównie przez fryzurę czarne ciuchy
Alice in Wonderland. No bardziej dosadnie być nie mogło.
wow twoja miss jest niemal taka sama jak ta laleczka z twojego opisu , pewnie na niej wzorowałaś tę stylizację jeśli tak to brawo udało ci się
Twój żółty strój i brązowy kok kojarzy mi się z Bellą z ,,Pięknej i Bestii".
Pisałam w wątku z imionami, iż przypominasz mi Ridley z "Pięknych Istot" przez swój wygląd i mnóstwo czerni.
Kojarzysz mi się, z małą syrenką po przemianie. Pewnie to przez "morski" strój
Twoja miss kojarzy mi się z główną bohaterką bajki "Merida Waleczna" przez rude, kręcone włosy :3
A mi się skojarzyła Yuno z Mirai Nikki. Te różowawe włosy, ten charakterystyczny nóż i szaleństwo we wzroku.
Twoja miss kojarzy mi się z połączeniem elfa i leprechauna niestety nigdzie nie spotkałam się z taką postacią aby cię do niej porównać