Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 7

#1 15-03-2014 o 01h44

Miss'Żółtodziób
...

Wątek stworzony przy pomocy kochanej Ikuny

Link do zewnętrznego obrazka

- Dziewczyny! A może by tak zostać idolkami? - Ciche pytanie, rozśmieszyło dziewczyny zgromadzone w pokoju.
Śmiechy, chichy. Bo w końcu kto by je chciał słuchać, a co lepsza inwestować w nie?
Jednak pomysł był dobry. Nagrane covery i kilka własnych piosenek zostało wysłane do różnych studiów zajmujących się młodymi talentami.
Piątka dziewczyn długo nie dostawała odpowiedzi na tysiące zgłoszeń.
- Dajmy sobie spokój. - I wtedy w ich skrzynce zamajaczyła nowa wiadomość.
Szybko ją przeczytały, z zapartym tchem wpatrując się w każde słowo. Na końcu wiadomości był termin zgłoszenia się do studia na rozmowę.
Feralny dzień nadszedł szybko, a dziewczyny ciężko pracowały. Bo gdyby była by potrzeba zaprezentowania umiejętności, musiałaby umieć śpiewać swoją piosenkę perfekcyjnie. I musiały stworzyć układ.
W studiu zostały nagrodzone brawami i przydzielono im menadżera, równie nie doświadczonego co one.
Pierwszy koncert, a w Internecie krążył filmik. Nie był popularny, ale dziewczyny zdobyły kilku fanów, jak i wrogów.
A właściwie wroga. Członka duetu, który wzbijał się na szczyt. Byli świeży w tej branży, ale równie mocno dążyli do wzbicia si na szczyt, jak największe gwiazdy. Chłopak znienawidził dziewczyny i czuł w nich zagrożenie. Dlatego jak sobie poprzysiągł, tak zaczął czynić.
'Sprawię, że te idiotki nigdy nie będą sławne.'

Zasady

1. Przestrzegamy regulaminu forum.
2. Przekleństwa cenzurujemy !#$\^* dbamy o nasz język ojczysty.
3. Pytania,spory i resztę rozwiązujemy na PW.
4. Wygląd M&A.
5. Używamy BBCodów oraz Centera.
6. KP w 48, że nie możesz napisz. W innym wypadku wyrzucę.
7. Nie tworzymy idealnych postaci, które potrafią wszystko i mają nieskończenie wiele mocy. Uwzględnijcie w KP wady i słabości.
8. Ja i Ikuna jesteśmy władczyniami wątku zmieniamy pogodę i dowolnym momencie możemy zmienić przebieg akcji

Postacie

Fallen Angel
1.1 ~ @Maruki as Megumi 'Burn' Tokoro
1.2 ~ Arwen as Fumiko 'Sakura' Taketomo
1.3 ~ Oliwkaa as Natalie 'Lily' Wiliamson
1.4 ~ ScarletWitch as Aiko 'Deity' Meguro
1.5 ~ Lynn as Argenta 'Cigarette' Eavez
Menadżer Fallen Angel ~ @Ragnarei as Jason Richard Masami

Kuroko Kiss
2.1, nienawidzi Fallen Angel ~ Ikuna as Kazuya 'Bloody Hunter' Brams
2.2, nie rozumie o co chodzi 2.1 ~ dortnana as Naoki 'Tora' Mazuka
Menadżer Kuroko Kiss ~ Minwet as Ieyoshi 'Divinité' Higashiyama

KP

Kod:

[center]
[b][color=#]Imię[/color][/b]
[b][color=#]Nazwisko[/color][/b]
[b][color=#]Pseudonim Artystyczny[/color][/b]
[b][color=#]Płeć[/color][/b]
[b][color=#]Wiek[/color][/b]
[b][color=#]Kraj Pochodzenie[/color][/b]
[b][color=#]Orientacja[/color][/b]
[b][color=#]Rola[/color][/b]
[b][color=#]Wygląd[/color][/b]
[b][color=#]Charakter[/color][/b]
[b][color=#]Ciekawostki[/color][/b]
[/center]

Ostatnio zmieniony przez Maruki (19-03-2014 o 19h32)

#2 15-03-2014 o 02h28

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Imię Kazuya
NazwiskoBrams. Choć używa nazwiska panieńskiego matki; Sakamoto
]Pseudonim Artystyczny Bloody Hunter~ choć menadżer i 2.2 mają zarezerwowany zwrot Oni

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Płeć A czy ktoś wątpi że jest mężczyzną?
Wiek 24 lata
Kraj PochodzenieJaponia choć w połowie jest Anglikiem.
OrientacjaHetero
Rola 2.1
Wygląd
Jak widać na zamieszczonych obrazkach. Czarne włosy, ciemne oczy, nie daj się zwieść na popularne soczewki koloryzujące. Jak na Japończyka jest wysoki, w tym kraju 185 cm to nie byle co.Trzeba przyznać że trochę wdał się w ojca anglika. Szczerze jemu to pasuje na większość może patrzeć z góry, dosłownie i w przenośni. Niewątpliwie ma duże dłonie co również jest zasługa tatusia, choć przy jego wzroście nie zrobią większego wrażenia. Zadbany jak należy, nie można zarzucić mu tego że na scenę się nie nadaje. Lubi ćwiczyć co przekłada się na jego nieźle umięśnioną figurę. Styl ubioru zmienny jak on sam, w tej kwestii słucha się tego co menażer każe, choć gdyby mógł wszędzie zakładał by skórzaną kurtkę.
Charakter
Bydle złośliwe i trudne we współżyciu, niektórzy dziwią się że jego towarzysz z zespołu z nim wytrzymuje. Nie trzeba wiele się rozpisywać by dojść do wniosku że  sodówka uderzyła mu do głowy. Do tego już dawno, blokując procesy odpowiedzialne między innymi za empatię. Na scenie i w stosunku do fanek prezentuje się jednak zupełnie inaczej. Miły szarmancki i zabawny, zupełnie jak by przed koncertem na głowę spadła mu nie cegła ale cały fortepian. Z takiego zachowania łatwo można wywnioskować że gadzinie zależy na sławie i zrobi wszystko by zdobyć szczyt i nie łatwo da się z niego zepchnąć.
Ciekawostki
~ Ma czarną kotkę imieniem Luna, jedyna kobieta której daje sobie wejść na głowę i to dosłownie *^*
~ Jego matka zmarła na raka, z ojcem utrzymuje sporadyczny kontakt
~ Mimo wszystko chłopak zajada się w fast foodach, samemu nie chce mu się gotować
~ Rzucił studia by zostać Idolem teraz jego agencja załatwiła mu powrót na nie.
~ W zespole gra dodatkowo na gitarze basowej
~ Gdy po koncercie jest zmęczony słucha tej piosenki
~ Nosi okulary, ale tylko do czytania i korzystania z komputera

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (18-03-2014 o 22h47)

#3 15-03-2014 o 09h20

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Imię
Natalie

Nazwisko
Wiliamson

Pseudonim Artystyczny
Lily

Kraj Pochodzenie
Ameryka południowa

Orientacja
Heteroseksualna

Rola
1.3

Wygląd
Charakter
Natalie jest raczej osobą miłą i pomocną. Ale i tak potrafi być wredną i agresywną dziewczyną, a w tedy broń cie boże.

Ciekawostki
-Ma tatuaż na plecach
-Ma młodszą siostrę: Gumi
-Ma uczulenie na cynamon
-Jak widzi mięso ma odruch wymiotny
-Jest wegetarianką

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (17-03-2014 o 16h34)

#4 15-03-2014 o 11h53

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Imię
Aiko
Nazwisko
Meguro
Pseudonim Artystyczny
Deity

Kraj Pochodzenie
Japonia
Orientacja
Hetero
Rola
1.4

Wygląd

Posiada naturalnie czerwone włosy, a także oczy o tej barwie, które w zależności od światła mogą stać się fiołkowe. Włosy ma dosyć krótkie, bo tylko do ramion, które zawijają się do środka. Jest filigranową młodą kobietą o bardzo jasnej karnacji.

Charakter
Jej charakter można określić jako skomplikowany. Chce robić wszystko dla innych, ale jej natura i tak wygrywa i zadziera wysoko nos. Dobrze wie, że każdy zachwyca się jej urodą, dlatego stała się próżna w kontaktach z innymi, ale stara się powrócić do naturalnej i miłej siebie.

Ciekawostki
- Nosi krzyż, który dostała w prywatnej Akademii
- Lubi kusić naiwnych facetów
- Umie grać na gitarze, a także świetnie śpiewa
- Uciekła z domu w wieku 15 lat
- Lubi czarne ubrania

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (16-03-2014 o 00h14)

#5 15-03-2014 o 12h39

Miss'Żółtodziób
...

THOUGHTS  WAKE  UP.
WHEN  IT  SMELLS  LIKE  RAIN,  WHEN  THE  ROOM  FILLS  OUR  FAVORITE  SONG,  WHEN  THE  BIRD  SINGS  UNDER  HEAVEN.

Imię
Megumi

Nazwisko
Tokoro

Pseudonim Artystyczny
Burn

Kraj Pochodzenie
Japonia

Orientacja
Heteroseksualna

Rola
1.1

Wygląd
Niezbyt wysoka, zawdzięczająca swoją cerę słońcu.
Mały nosek oraz małe, niebieskie oczęta. Jej usta są duże, przez co jej twarz jest typową 'Baby face'.
Jej włosy są w bardzo jasnym odcieniu brązu, a sięgają poniżej pasa.
Megumi ubiera się tak, ażeby było jej wygodnie. Luźne bluzki i szorty.

Charakter
Miła osóbka, lubująca się w tym co robi. Do ćwiczeń przykłada się jak nikt i daje zawsze z siebie sto procent,
Przez to jest bardzo energiczna, a niektórzy uważają, że ma totalne ADHD.
Megumi jest strasznie uczuciowa, chociaż po niej tego nie widać. Płakała gdy pies na filmie umarł.

Ciekawostki
♪ Uwielbia śpiewać i tańczyć ♫
♫ Czasem mówi dużo, za dużo ♪
♪ Nie lubi leniuchować ♫
♫ Uwielbia rock i ma wspaniałą chrypkę ♪
♪ Pochodzi z licznej rodziny - ma czwórkę rodzeństwa ♫
♫ Jest uczulona na orzechy ♪

MY  VOICE  RISES.
GIVES  EVERYONE  A  LITTLE  BIT  OF  LUCK.

Ostatnio zmieniony przez Maruki (19-03-2014 o 18h54)

#6 15-03-2014 o 12h47

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Imię:
Naoki

Nazwisko:
Mazuka

Pseudonim Artystyczny:
Tora

Pochodzenie:
Japonia

Orientacja:
Hetero

Rola:
2.2

Wygląd:
Typowy Azjata z czarnymi włosami oraz czarnymi jak węgiel oczętami. Nie chcąc wyglądać jak reszta jego rodaków zmienił kolor włosów. Jaki by był z niego artysta skoro był by nudnym chłopcem. Nie boi się nosić soczewek koloryzujących, ale tyko używa je w teledyskach oraz na sesji zdjęciowej. Jak na typowego Azjatę ma typowy dla niego wzrost. Nie zapomnijmy o wadze, która każda dziewczyna tylko by mogła pozazdrościć, szczuplutki. Nawet jego partner uważa go za babę niż mężczyznę. Co poradzić może by tak nie było gdyby ubierał się bardziej męsko niż sweterki, rurki oraz przeróżne ozdobniki typ bransoletki, sygnety itp.

Charakter:
Wiele osób stwierdzi, że to wielkie przeciwieństwo Oni, miły dżentelmen, nic złego nie da się powiedzieć na jego temat. Jednak pozory mogą mylić. Jest bardzo cierpliwym chłopakiem, ale gdy ktoś przekroczy granicę jego wytrzymałości wybucha jak bomba zegarowa z podwójną siłą. Wtedy potrafi pokazać na co go stać. Zawsze stara się być szczery z osobami wokół niego. Dla swoich fanów jest stanie wszystko zrobić lecz do granic możliwości. kocha muzykę i jest jej wielce oddany.

Ciekawostki:
- Uwielbia ludzi z pasją, więc bardzo kibicuje dziewczętom z Fallen Angel
- Nie rozumie Oni o co mu chodzi z nienawiścią do dziewczyn (nie rozumie dlaczego niby dziewczyny mają zabrać fanów chłopaków. Przecież piszczące dziewczęta przed sceną nie są wstanie to samo zrobić przy dziewczynach, no jeżeli mają inna orientacje) - główny powód
- Chciałby zostać tekściarzem lecz jego teksty na razie nadają się do kosza
- Jeżeli myślicie, że głowę ma na karku to grupo się mylicie. Ukrywa swoją głupkowatą stronę, która potrafi nieźle namieszać w jego wyobraźni
- Zajmuje się wokalem, ale uczy się gry na gitarze oraz rapu. Jak mu wychodzi to jest różnie

Ostatnio zmieniony przez dortnana (17-03-2014 o 14h04)

#7 15-03-2014 o 13h19

Miss'Żółtodziób
...

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1960114_267623530065292_1928896152_n.jpg

∞ DANE OSOBOWE ∞

I Imiona Jason Richard
I Nazwisko Masami
I Wiek 24 lata
I Znak zodiaku Skorpion
I Imiona rodziców Arthur oraz Emily
I Orientacja Heteroseksualna
I Rola Menadżer Fallen Angels

∞ CHARAKTERYSTYKA ∞

I Upodobania & Hobby
~Chodzenie jak cień za dziewczynami z zespołu. Można powiedzieć, że oprócz bycia menadżerem jest też ochroniarzem.~
~Ma manię sprawdzania zapachu jedzenia zanim go spożyje. Trauma z dzieciństwa. Nie pytać.~
~Jest w pewnym stopniu uzależniony od słuchania muzyki Rock, Screamo oraz Metal. Między innymi dlatego jest menadżerem Fallen Angels.~
~Uwielbia oglądać horrory, aczkolwiek gardzi tandetnymi, przedramatyzowanymi amerykańskimi filmami.~
~Ma zmysł techniczny, co pozwala mu na niezwykle realistyczne rysowanie czy szkicowanie obiektów w 3D, czy zwierząt w ruchu. Gorzej radzi sobie z ludźmi.~
~Upodobał sobie dziewczęta o kasztanowych włosach. Unika blondynek czy osób z nienaturalnym kolorem włosów.~
~Główny powód bycia menadżerem, pomijając jego naturalny talent ? Szantaż. Tak, zaszantażowały go...dziewczyny ;-;~
~Jest lekko szurnięty, ale stara się zachowywać pozory poważnego i odpowiedzialnego eleganta (Ha!)~
~Niestety jest uzależniony od papierosów.~

I Charakter
Jason. Oj Jason. Chłopak ten nie można powiedzieć, że jest cichą myszką, czy wyluzowanym dredziarzem. Uznajmy, że pracę menadżera bierze na poważnie. Może nawet ciut za poważnie, jest pracoholikiem. Jeśli ma wyznaczony jakiś cel ; będzie się go trzymał jak ostatniej podpory nad wielką przepaścią pełnej lawy i za cholercię nie puści. Choćby nie wiem co.  A tym którzy zalezą mu za skórę...Biada i uciekać gdzie pieprz rośnie! Radzę na drzewa, gdyż jest niezłym sprinterem i po płaskiej powierzchni mu nie uciekniesz. W każdym razie nie radzę z nim zadzierać, albowiem przerobi taką osobę na miazgę... No cóż, nie za bardzo kontroluje emocje. Jedynym sposobem na uspokojenie go, jest danie mu do paszczy papierosa bądź pokazanie zdjęcia Angeliny Jolie podczas sesji w bikini. Cóż, umie docenić kobiece walory, a kobiety umieją docenić jego wygląd. Aby nie nazwać go rasowym zboczeńcem czy Casanovą, uznajmy iż jest koneserem pięknych dziewcząt. Bo kto mu zabroni sobie popatrzeć, czy mieć jednorazowy romansik? No raczej nikt. A co do humoru...Wszystko jest zależne od wielu czynników. Pada? Jest pochmurny. Świeci słońce? Nieba Ci przychyli jeśli mu nie zaleziesz za skórę. Dla dziewczyn z zespołu zawsze uprzejmy i kulturalny, po prostu facet idealny. Ale ma powód. Otóż...jedna z dziewcząt go perfidnie zaszantażowała. A siła szantażu była spora, gdyż jest od momentu tamtej pamiętnej rozmowy menadżerem Fallen Angels z przylepionym do twarzy uśmiechem  < ale wewnątrz wyje z rozpaczy >.

∞ APARYCJA ∞

I Wzrost 191 centymetrów
I Waga 80 kilogramów
I Kolor oczu Brązowe lub czekoladowe. Jak wolicie.
I Kolor włosów Blond
I Sylwetka Szczupła oraz dość umięśniona.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1891059_267623526731959_2084462124_n.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (18-03-2014 o 19h31)

#8 16-03-2014 o 13h29

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

Mam zgodę, na chwilowe wyidealizowanie postaci, więc się nie czepiajcie. Potem idzie ona do przeglądu, a gdy liderki uznają, że jest ten facio zbyt wyidealizowany to się go wtedy skoryguje. Więc proszę bez butów ;*

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1978633_521415581312770_1153094082_n.jpg

Imię
Ieyoshi

Nazwisko
Higashiyama

Pseudonim Artystyczny
Oficjalnie - Divinité, Prywatnie - Dieu

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1897831_521415901312738_1884782842_n.jpg

42 lata, ale wygląda na około połowę mniej ;*

Czy zachowuje się jak na jego wiek przystało? ...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10013922_521416144646047_1289619483_n.jpg

Kraj Pochodzenia
Urodzony w Francji, ale to na wakacjach czystej krwi Japończyków ;P

Orientacja
Aseksualista typu D

Rola
Menadżer Kuroko Kiss

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1899892_521415811312747_1588760210_n.jpg
Że też mnie nie poznaliście, no skandal po prostu...

Wygląd
167 wzrostu, 52 kg waży, a jego rodzina próbuje go podtuczyć, aby jego Bmi podwyższyć, bo jest ono perfidnie na dolnej granicy zdrowej wagi... Czarne włosy, a oczy czerwone. Nie urodził się z takimi oczami, ale też i nie nosi soczewek - przefarbował je sobie (u tatuażysty - tak, da się). Twarzyczka młodzieńcza - brak zmarszczek. Dłonie smukłe i nie pomarszczone, a na palcu wskazującym prawej ręki srebrny, w miarę szeroki pierścień.
Gustuje w ubraniach koloru ciemniejszego. Ma swoją ulubioną czarną kurtkę, z futerkowymi (prawdziwe futerko!) zakończeniami kaptura, rękawów i dołu kurtki.
Jak ubierze się w ubrania "staruchów" to jak staruch potrafi wyglądać.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1908224_521415687979426_1134466412_n.jpg

Charakter

Albo uzupełnię, albo kochani wyjdzie podczas pisania RPG ;*

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/q71/s720x720/1947499_521415887979406_254565047_n.jpg

Historia

Chcesz wiedzieć, dlaczego ktoś taki jak ja, jest menadżerem Kuroko Kiss? Hm... myślę, że mogę zaszczycić cię pojedynczymi informacjami...

Powiedzmy, że do tej chwili byłem na urlopie, choć większość twierdzi, że już dawno zrezygnowałem z branży muzycznej - nie mylą się. Stwierdźmy więc, że Kuroko Kiss jest moją przerwą w odpoczynku. Ale co mnie wgl skłoniło do pomocy temu dzieciakowi?
Że co proszę? Dzieciakom? Czyżbyś nie chciał abym kontynuował? No właśnie.
Wyszedłem sobie w nocy na świeże powietrze, pooddychać wolnością w jednym z największych metropoliach naszego kochanego kraju. Wszedłem na dach najwyższego budynku. Na moje szczęście był już tam ktoś. Stał na krawędzi i śpiewał niebu. Co sobie wtedy pomyślałem? Oczywiście jak to głośno by piszczał spadając. Postanowiłem się przekonać. Niestety nie było mi to dane - za szybko się odwrócił.
Od razu mnie rozpoznał, no bo w końcu jakże nie inaczej. Co zrobiłem? Raczej co on zrobił. Przeszedł sobie bok mnie. Jednakże mijając go, widziałem jego wzrok - nie pałał do mnie miłością (czyt -> nienawiścią), bynajmniej nie tak wielką jak wy. Jednakże było coś w tych oczach jeszcze. Co to było, się pytasz? A skąd mam wiedzieć, co mnie obchodzą oczy jakiegoś knypka?
Następnego dnia, gdy piłem sobie drinka, wylegając się na leżaku, on przyszedł zaś na ten budynek. Skąd o tym wiedziałem? No przecież tam był najlepszy widok i słońce, gdzie indziej miałem się opalać? Chłopak zaczął gadać, że mógłbym sobie wreszcie iść stąd. Czemu tak mówił? Twierdził, że to jego miejscówka. Jak zareagowałem? Śmiechem, nie oczywiste? Uznałem, że może mi dać chyba choć troszkę rozrywki przez te parę dni, które miałem tam być.
Trzeciego dnia obok mnie leżał drugi leżak. Sam sobie przyniósł? Nie, ja kazałem przynieść. Czemu to zrobiłem? Byłem ciekawy jak zareaguje. I jak? Skorzystał, mówiąc, że mogę tak częściej, a zaakceptuje moją obecność w jego miejscówce. Nie powiem, nieźle się śmiałem.
Potem ostatniego mego dnia pobytu, knypek miał występ. Trzy dni jeszcze przed ćwiczył bez przerwy na tym dachu. Zaciekawił mnie, wystarczająco, więc ostatnie minuty przed moim wyjazdem, zastąpiłem mu drogę na podest koncertu. Po co? Żeby oznajmić mu, że ma nowego menadżera. Że czym mnie zainteresował? Że niby ma talent? A co mnie jakimś tam nieistniejący talent obchodzi?

Co? Zgubiłeś się? Czy mógłbym zacząć od nowa? Myślisz, że mam czas? Trzeba było nagrać moją wypowiedź. Twierdzisz, że zniszczyłem twój telefon skacząc po nim? To ty nagrywałeś mój głos, bez mojej zgody. Co mnie interesuje to, że jesteś dziennikarzem? Hm... a może chcesz pozwać mnie do sądu? Heh, dobrze, że jesteś rozsądnym człowiekiem...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1939979_521415697979425_756433649_n.jpg

Lubi // Nie lubi
Ludzi // Osobę
Nieplanowane nagięcia jego planów // Przegrana (WŁASNA!)
Zabawę // "Nudy"

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1966870_521415841312744_578122418_n.jpg

Ciekawostki
~ Ogólnie ludzie go nienawidzą.
~ Do obmyślania planów, miesza gry.
~ Światowej klasy menadżer, czyli też jest w chusteczkę bogaty.
~ Został menadżerem Kuroko Kiss tylko dzięki... ich łutu szczęściu?
~ Aby mieć większą frajdę z Kazuyą, będzie czasem dawał rady menadżerowi Fallen Angel, lub pomagał im z trzeciej ręki.
~ Koty lubią go, a on lubi koty.
~ Dzieci? Już nie koniecznie... (ani w tę, ani we w tę)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1975125_521415507979444_374850742_n.jpg

Ostatnio zmieniony przez Minwet (19-03-2014 o 09h40)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#9 17-03-2014 o 22h36

Miss'Sensei
Arwen
...

Imię |  Fumiko

Nazwisko |  Taketomo

Pseudonim Artystyczny |  Sakura

Płeć |  Piękna

Wiek |  18 lat

Kraj Pochodzenia |  Japonia, choć ma też finlandzkie korzenie

Orientacja |  Biseksualna

Rola |  1.2

Wygląd |  Fumiko jest nieco wyższa od przeciętnej japonki i finki, jednak nie można ją nazwać wysoką osobą. Jason-san i dla niej jest niczym olbrzym.. Jednak skupmy się na naszej idolce. Fumiko jest szczupłą dziewczyną o niezwykle pożądanej figurze klepsydry. Ma jasną cerę i duże bursztynowe oczy. Sięgające do ramion włosy są naturalnie rude, choć to podlega dyskusji, gdyż dla wielu w pewnym świetle zdają się być brzoskwiniowe, a niekiedy nawet różowe. Jeśli zaś mowa o jej ubiorze, to zawsze stara się zachować wygodę, funkcjonalność i swoistą elegancję.

Charakter |  Sakura nieraz słyszała, że jest zbyt miła i naiwna do tego biznesu. Może jest w tym ziarno prawdy.. Dziewczyna zawsze starała się traktować innych na równi z sobą. Tak ją nauczono w domu. Ogólnie mówiąc jest miłą i pomocną osóbką, jednak też trochę naiwną. Zawsze stara się wierzyć w słowa innych, dlatego nieraz ją już oszukano. Ale halo? Czy to jej przeszkodzi w zaistnieniu w świecie muzycznym?
Raczej nie..

Ciekawostki |
» Ma czarną kotkę, której dała na imię Reiko «
» Jest samoukiem - sama nauczyła się śpiewać, grać na gitarze i keyboardzie «
» Słyszała może z dwie lub trzy piosenki zespołu Kuroko Kiss «
» Pisze teksty piosenek, jednak nie pokazuje ich nikomu, gdyż boi się, że są słabe «

Ostatnio zmieniony przez Arwen (23-03-2014 o 18h42)

https://i.imgur.com/c2OaL3K.png

#10 18-03-2014 o 19h08

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

ImięArgenta
NazwiskoEavez
Pseudonim ArtystycznyCigarette
KsywkiCig, Enta

Wiek19 [lat]
Kraj PochodzeniaMalta

PłećŻeńska
OrientacjaBiseksualna
Rola1.5.

Wygląd
Argenta ma czarne, farbowane włosy, a w celu nadania jej postaci w showbiznesie mrocznego wizerunku, zamiast okularów na nosie zakłada kolorowe, czerwone soczewki. Ma mały nos i dość duże oczy, a krótkie, wiecznie potargane włosy często opadają na twarz w kształcie serca. Zawsze nosi słuchawki, przepada za rurkami i tank topami.

Charakter
Wyjdzie w praniu! (Bo nie wiem tak szczerze, teraz już ;-;'') Z pewnością będzie zadziorna i uparta, może też trochu pyskata, ale także gadatliwa i wesoła.

Ciekawostki
~ Paradoksalnie do pseudonimu, nigdy nie paliła.. Ale no, lubi robić zadymę, to tego ten. Z resztą, who cares?! Natalce się podobało. I już. ~
~ Narzeczona jej brata to Japonka, dzięki niej się tam znalazła ~
~ Naturalnie jej włosy są koloru ciemny blond ~
~ Słuchawki to jej znak rozpoznawczy i jak sama twierdzi amulet szczęścia ~
~ TO ONA ZASZANTAŻOWAŁA DŻEJSONA ;U; (spoko, Ragnarei się zgodziła, ba nawet to zaproponowała xD) ~

Ostatnio zmieniony przez Lynn (18-03-2014 o 22h43)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#11 19-03-2014 o 20h24

Miss'Żółtodziób
...

Ekhem, a więc zaczynamy. To jesteśmy już po pierwszym koncercie i moja postać, dostała maila ze stroną, na której jest filmik z koncertu. Filmik jest przesłany przez menadżera. Jest sobota gdzieś tak 8:30 no i ten tego... To wszystko jeżeli chodzi o informacje.

Dźwięk budzika od razu pobudził mnie do życia. Jako, iż nie chciałam kupować zwykłego, tradycyjnego miałam nastawiony alarm w telefonie z naszą piosenką. Ona zawsze pobudzała mnie do życia.
Od razu, jak jakiś maniak sprawdziłam, czy gdzieś po Internecie nie krąży nic o nas. Niestety nic nie było. Ale w końcu dopiero zaczynamy, więc to chyba oczywiste. A na koncercie też tak wiele osób nie było.
Z bezsensowną nadzieją sprawdziłam pocztę. Głupia, przecież nie dostanę teraz miliona wiadomości. Bez przesady.
A jednak w skrzynce elektronicznej, znalazła się wiadomość od menadżera. Z ciekawością przeczytałam treść i kliknęłam w link. Zostałam przekierowana na stronę, z filmikiem z naszego występu. A więc może ktoś o nas usłyszy?
Podekscytowana chwyciłam za telefon i napisałam jednakową wiadomość do: Argenty, Fumiko, Aiko i Natalie. Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do naszych pseudonimów.
Wiadomość brzmiała następująco:
Widziałaś to? Widziałaś, prawda? Powiedz, że widziałaś!
Jeszcze raz włączyłam filmik, oglądając go z szerokim uśmiechem.

#12 19-03-2014 o 20h47

Miss'Żółtodziób
...

Usadowiłem się wygodnie w fotelu, zaciągając się dymem papierosa. Pochwyciłem go dwoma palcami i lekko stukając w popielniczkę pozbyłem się popiołu, aby ponownie się zaciągnąć. Przeglądałem kolejną stronę internetową, szukając jakiejkolwiek wzmianki, poszlaki, czegokolwiek o Fallen Angels. Klik. Na moich ustach pojawił się uśmiech. Kopiuj. Wklej. Moje dłonie w zawrotnym tempie zaczęły pisać do Megumi.

Od : Ja
Do : Megumi "Burn"

Zobacz co znalazłem : [http://www.tv.shi....90384.htm]
Wygląda na to, że jeśli będzie nam szło tak dalej jak teraz, może się zrobić o Was całkiem głośno.

Wyślij. Oglądałem już drugi raz filmik z koncertu, nagrany przez jedną z mniej znanych, ale jednak i tak obejmujących ponad połowę Japonii stacji telewizyjnych. Wypuściłem dym spomiędzy ust. Kąciki moich ust uniosły się w górę i zatrzymałem film. Wpatrywałem się w znane mi logo TV Tokyo. Tak, krążyli tam. Już za niedługo zrobi się o dziewczynach głośno. Jeśli oni byli na miejscu, coś jest na rzeczy.
Obróciłem się na fotelu i wstałem, wyrzucając resztkę papierosa do popielniczki. Założyłem białą koszulę i założyłem luźno krawat. Warto było spać tylko dwie godziny, dla tej informacji - naprawdę warto. Spojrzałem na wyświetlacz. Jeszcze zostało mi trochę czasu.

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (19-03-2014 o 20h52)

#13 19-03-2014 o 20h50

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Argenta

Obudził mnie nagły dźwięk telefonu. Zanim jednak odebrałam, przetarłam zaspane oczy i ziewnęłam szeroko. Chwyciłam komórkę i przyjrzałam się wyświetlaczowi... Nagle jakby coś mnie trafiło. Jasna cholera!
Nie no... Ile jeszcze będę tak reagować? Mieszkam tu od jakiegoś czasu i wciąż nie mogę się przyzwyczaić do japońskiego... Po chwili jednak zaczęłam tłumaczyć sobie treść wiadomości, tu też pojawiły się komplikacje. Co widziałam?! Na pewno dobrze to rozumiem...?
Dla pewności postanowiłam zadzwonić.
- Co się stało? - spytałam bez wstępów, gdy odebrała.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#14 19-03-2014 o 21h28

Miss'Sensei
Arwen
...

Chodź zegar pokazywał dopiero godzinę 8:30, ja już od dobrej godziny byłam na nogach. Eh, no cóż.. Zawsze byłam rannym ptaszkiem. Przygotowywałam właśnie zupę miso na śniadanie, gdy telefon zaczął wibrować na blacie kuchennym. Lekko zdziwiona przesunęłam kciukiem po dotykowym ekranie i przeczytałam sms od Megumi. Zmarszczyłam brwi, nie wiedząc o co jej chodziło. Chwyciłam wolną ręką telefon i wpisałam krótką treść wiadomości.

Do : Megumi

Ale co? ._.?

Z pewnością zaraz się dowiem o co chodzi, więc mogę jeszcze na tę chwilę oczekiwania nie powracać do przerwanego przyrządzania śniadania.

Ostatnio zmieniony przez Arwen (19-03-2014 o 21h28)

#15 19-03-2014 o 22h05

Miss'Żółtodziób
...

Jejku jak ja się cieszę! Jednak moje radosne okrzyki, zostały przerwane przez burczenie brzucha. No ta, przez tą całą ekscytację zapomniałam, że człowiek musi jeść.
Z zaciśniętymi ustami poszłam do kuchni i zrobiłam sobie zieloną herbatę, a w ręce trzymałam telefon. Usłyszałam znajomą melodię, którą ustawiłam gdy Argenta do mnie dzwoniła.
- Och, ty nic nie wiesz? - Starałam się mówić powoli, bo wiem, że przyjaciółka nie jest Japonką. - Filmik z koncertu krąży w Internecie! Zaraz prześlę Ci link.
Rozłączyłam się i przeczytałam sms.

Od: Ja
Do: Fumiko

Filmik z koncertu jest w Internecie! Naprawdę wy nic o niczym nie wiecie ;__; Przesłać ci linka? ^w^

W sumie to sama nie widziałam, o niczym. Gdyby Jason to nie wiem... Nie znalazłabym informacji.
Napiłam się ciepłego płynu i zabrałam się za przygotowywanie nori sushi. Tak, miałam wielką zachciankę na sushi.

#16 19-03-2014 o 22h23

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Aiko
Jak zwykle rano zaczęłam się malować i szykować, bo jakoś trzeba wyglądać, aby wyjść na miasto. A więc gdy już zaczęłam kręcić włosy na lokówkę i praktycznie wyrobiłam się z połową włosów, nagle dostałam wiadomość. Myślałam, że zatłukę osobę, która do mnie pisze, bo prawię się poparzyłam nagrzanym narzędziem. A ja nadal wyglądam w nieładzie, przynajmniej moja druga strona głowy.
Spojrzałam na wyświetlacz i już widziałam, że coś się musiało stać.

Do: Megumi

Czy ty wiesz, że przeszkodziłaś mi? Ale dobra, więc co się takiego stało?(^ -_-)

Wysłałam i znów spojrzałam w lustro. Jak jeszcze raz mnie tak przestraszy tym sms'em to zabije. I po co ja dałam jej telefon, aby ustawiła sobie dźwięk.

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (19-03-2014 o 22h47)

#17 19-03-2014 o 22h56

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Naoki Mazuka
Jak zawsze poranne dnie siedziałem na kanapie z wcześniej zrobioną kawą. Na kolanach miałem laptop i jak zawsze sprawdzałem wiadomości od fanek i informacji na nasz temat by móc mieć jakiś news gdyby Oni wstał lewą nogą. Rety, rety a to co? Koncert? Fallen Angel... Piosenka szybko mi wpadła w ucho a niektóre dziewczyny już mi wpadły w oko. Widać, że Bóg nie pożałował dodać im urody. Och... Widać zdenerwowanie. Ta ruda na pewno jest dziewicą, ale za to czarnulka pasuje do Oni. Przynajmniej z wyglądu. Oj, oj o czym ja myślę. Ciekawe jak potoczy się ich los. Musze to pokazać Oni.
Przesłałem mu wiadomość z linkiem: "Zobacz co znalazłem". Mama nadzieje, że już nie śpi bo ze mną będzie krucho. Dreszcze przeszły mi po plecach na samą myśl co mi zrobi. Mam nadzieje, że nic mojej twarzy. To będzie straszne.

#18 20-03-2014 o 19h14

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Wstałam rano, o dziwo sama i dość szybko się ogarnęłam. Nie lubiłam długo łazić w piżamie, a do tego nie umalowana. Zlazłam do kuchni po śniadanie, i dość szybko zaczęłam pałaszować grzanki z miodem. Po zjedzeniu kilku za-wibrował mój telefon, który postawiłam obok tostera. Podeszłam do kredensu i wzięłam urządzenie w dłonie. Przeczytałam wiadomość i zakrztusiłam się. Że co miałam widzieć?! Ale skoro tak o tym trąbiła to musiało być coś. Niczym na skrzydłach pognałam do swojego pokoju u rzuciłam sie do laptopa. Wpisałam nazwę naszego zespołu i znowu zakrztusiłam się ledwie ugryzioną grzanką. Szczęście, nie oplułam ekranu. Obejrzałam wideo i aż oczy niemal wyszły mi z orbit. Odpisałam przyjaciółce.

Do: Megumi

" Widziałam. Zakrztusiłam się i niemal oplułam ekran laptopa. Może się gdzieś spotkamy??"

Przesłałam jej dość zwięzłą wiadomość. Oglądałam raz po raz wideo oglądając sama siebie. Niezwykłe, tak oglądać samą siebie na wideo w internecie. Aż miałam ochotę piszczeć, jednak zachowałam jako tako powagę sytuacji. W końcu by się przydało, czyż nie? Z resztą nasz menadżer pewnie będzie teraz wiecej wymagać. Co tam, warto było!

#19 20-03-2014 o 19h26

Miss'Żółtodziób
...

Za klasnęłam w dłonie, gdy moje nori sushi było gotowe. Z talerzem w ręku wróciłam o pokoju. Mieszkanie samej ma jakieś zalety.
Gdy usiadłam na łóżku, nie dane mi było zjeść. Mój kochany telefon co chwila rozbrzmiewał. Melodia, którą ustawiłam na sms'y powoli zaczęła mnie denerwować. Jednak przeczytałam wiadomość, a później kolejną.
Spotkać się gdzieś? Niezły pomysł. Niech wpadną do mnie, a potem pewnie gdzieś razem pójdziemy świętować. A potem będzie trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Rozesłałam po przyjaciółkach wiadomości, że jeżeli mogą niech szybko przyjdą. W końcu takie coś nie zdarza się na co dzień, ale może za niedługo będzie to normalne? Byłoby fajnie.
Przypomniałam sobie, że muszę się jakoś ogarnąć, bo jestem w piżamie. No i pewnie wyglądam koszmarnie. Odepchnęłam talerz i poszłam się szybko ogarnąć.

#20 20-03-2014 o 20h05

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Kazuya, odsypiał siedzenie do późna i przeglądanie stronek internetowych z gitarami. Otulony ciemnoszarą satynową pościelą, z zamkniętymi oczami i spokojną miną nie wyglądał na drania jakim był w rzeczywistości. Nagle telefon który leżał na szafce obok łóżka zaczął wydawać z siebie dźwięki solówki gitarowej i chcąc nie chcą facet musiał się obudzić. Gdy tylko otworzył oczy obiecał sobie w myślach że ten który jest nadawcą wiadomości srogo pożałuje. Podniósł telefon i zobaczył na wyświetlaczu "wiadomość od Tora", cicho zaklął myślał że chłopak znów dostał propozycję matrymonialną od swojej bogatej fanki i chce się pochwalić. Otworzył ją jednak i zobaczył że zawiera w sobie link który zaprowadził go do stronki z nagraniem koncertu jakichś ślicznotek. Na początku przyglądał się tylko im, olał całą ścieżkę dźwiękową, musiał przyznać że ich wygląd był niezły, co w jego słowniku można sklasyfikować gdzieś między ekstra a umów się ze mną. Jednak po chwili przysłuchał się melodii, szmira~ skomentował to jednym słowem, może lepiej gdyby robiły za modelki a nie idolki. Wyłączył nagranie i wybrał numer kumpla, napisał mu wiadomość;

Szmira totalna, przysłałeś mi to żeby zepsuć mi dzień? Buźki ładne ale nie nadają się do tej branży.

Przeciągnął i postanowił wstać, przeczesał ręką włosy. Przyzwyczajenie po długich włosach jeszcze nie zniknęło, ale sam uważał że było warto. Podniósł się z łóżka i szybko pognał pod prysznic. Założył czarne dżinsy i koszulkę z nadrukiem wielkiej czaszki, gdy chwilę później sprawdzał czy w lodówce zostało coś zdatnego do zjedzenia z przykrością stwierdził że będzie musiał zrobić zakupy. Zaklął gdy znalazł w lodówce jeszcze napoczętą paczkę z kiełbaskami na powierzchni których zaczęły tworzyć się zielone naloty. Tora zawsze nabijał się że w jego lodówce bakterie mają idealne warunki do ewolucji i wynalezienia koła.  Wywalił znalezisko do kosza i wściekły poszedł do sypialni po telefon i torbę. Jednak będzie musiał zjeść na mieście, zarzucił skórzaną kurkę i zamknął za sobą drzwi mieszkania.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (20-03-2014 o 20h47)

#21 21-03-2014 o 01h02

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

/ Sorka, nie chce mi się teraz wybierać Cooltextu - myślałam, że już go mam. Zrobię to później i zedytuję. /

Ieyoshi Higashiyama Divinité (Dieu)

Zeskoczyłem na czarną poręczę, a potem na balkon. Pomachałem do mojego dostawcy ręką, oznajmiając, że może już odlecieć. Podszedłem do zasłoniętych, szklanych drzwi i zacząłem się bawić w zamku wytrychem, nucąc coś pod nosem. Poszło raz dwa. Otworzyłem, krzycząc przy tym powitanie i z przykrością stwierdziłem, że łóżko jest puste. Poszedłem do salonu, kuchni, a potem wpadłem do łazienki.
- Ech... a myślałem, że to raczej przeciwieństwo rannego ptaszka... - podszedłem do drzwi wejściowych - zamknięte.
Wyciągnąłem z kurtki klucze, otworzyłem drzwi i wyszedłem. Miałem zamiar zostawić tak te drzwi, ale uznałem, że przy zamkniętych drzwiach wejściowych, a otwartych drzwiach od balkonu, będzie to lepiej wyglądać. Zwłaszcza na najwyższym piętrze. Zrobiłem więc tak i ruszyłem do windy.
Gdy wychodziłem na zewnątrz, zobaczyłem moją zdobycz przy recepcji. Podszedłem do niego od strony pleców i popchałem go na ladę. Niestety nie dosięgnął recepcjonistki, tsk... Zacząłem więc wychodzić z budynku.
- Sówka wcześnie wstała~ - posłałem mu cyniczny śmiech.

Ostatnio zmieniony przez Minwet (21-03-2014 o 01h12)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#22 21-03-2014 o 15h58

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Aiko

Gdy skończyłam się szykować i spojrzałam w swoje odbicie, uśmiechnęłam się do siebie. Miałam na sobie, krótkie spodenki i cienki sweter, który był dosyć krótki i przez który mój brzuch był widoczny. Jego motywem był biały napis, który jest pod cenzurą. Po chwili znów telefon zaczął wibrować, przynajmniej wyłączyłam dźwięki. Od razu gdy przeczytałam wiadomość, założyłam buty i wzięłam torebkę. A ja nadal nie wiem o co chodzi, cóż zaraz  się dowiem. Zapewne nasz menadżer coś jej powiedział i to ma związek z zespołem. I po co ja się głowię? Dwie stacje pociągiem i będę na miejscu.

#23 21-03-2014 o 18h10

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Naoki Mazuka
Wygodnie rozłożony na kanapie rozkoszując się kawką oglądałem po raz któryś ich występ. Dokładnie analizowałem ich ruchy gdy nagle zabrzmiał dzwonek telefonu. "Szmira", "Szmira" a i wszystko jasne. Już tyle się znamy a ja do tej pory nie mogę się przyzwyczaić do jego sloganu.
Ale je podsumował. Pewnie obejrzał raz i to na pół śpiącego. Cóż sam pewnie nie pamięta swojego pierwszego występu. ale co tam. Teraz mu wolno krytykować innych.

"Nie mów chop do przodu bo ci tyłu zabraknie"

Oj... Chyba mi się oberwie. Skasowałem to co napisałem i zamiast tego wystukałem:

" Szkoda bo mi się podoba"

Uzna mnie za świra, ale każdy ma prawo do własnego zdania, nawet jeżeli własne zdanie występuje częściej niż jego jedzenie w fast foodach.

#24 21-03-2014 o 18h28

Miss'Sensei
Arwen
...

Tak jak się spodziewałam - sms niebawem nadszedł. Przeczytałam jego zawartość i niemal wypuściłam telefon z dłoni z osłupienia. Filmik z naszego koncertu w Internecie?! To zdawało się takie niemożliwe.. Ale to była prawda. W końcu Megumi nie żartowałaby w takiej sprawie. Szybko wzięłam się za odpisanie na jej wiadomość.

Do : Megumi

C-co..?! o.o To niesamowite! ^^ Nie kłopocz się - sama znajdę ;3

Kliknęłam "Wyślij" i włożyłam telefon do kieszeni. Choć niezwykle mnie korciło, aby rzucić wszystko i już teraz poszukać tego filmiku, to nie mogłam tak zostawić gotującej się zupy. Szybko zakończyłam jej przygotowanie i nalałam ją sobie do miski. Szybkimi choć małymi krokami, aby nie wylać zupy miso, ruszyłam do pokoju. Usiadłam przy biurku i jedząc śniadanie, zaczęłam szukać tego filmiku. Miłym zaskoczeniem był fakt, że długo to nie zajęło. Kliknęłam link i niemal się zadławiłam, widząc jaka strona mi się wyświetliła. TV Tokyo?! Przecież zasięg tej stacji obejmuje ponad połowę Japonii! Nie mogłam wręcz w to uwierzyć. Oglądając filmik z koncertu, poczułam wibracje telefonu. Spotkanie? Nie zdziwiło mnie, że Megumi już chce świętować. Dokończyłam śniadanie i obejrzałam się w lustrze. W sumie byłam już gotowa przed przyrządzaniem zupy. Poprawiłam to i owo, po czym wyszłam.

#25 22-03-2014 o 18h56

Miss'Żółtodziób
...

Zamknąłem drzwi od apartamentu, uprzednio sprawdzając czy wszystko mam. Smartfon? Jest. Klucze od samochodu? Są. Wizytówki? Są. Opakowanie fajek? No ba. Perfekcyjny wygląd? A jakże.
Zjeżdżałem windą na parter, sprawdzając na telefonie czy nie ma dodatkowych wzmianek o dziewczynach. Poza nowymi komentarzami pod filmikiem z koncertu, na razie nie dodano nic innego.
Winda zatrzymała się i ruszyłem w stronę swojego mercedesa, zaparkowanego tuż pod apartamentowcem. Klikając brelok, rozległ się podwójny dźwięk, zamki odblokowały się, a ja sam po chwili siedziałem wygodnie w fotelu z skórzaną tapicerką. Włączyłem silnik i ruszyłem w stronę domu Megumi.
Zatrzymałem się po paru minutach. Mieszkałem niedaleko niej, co było sporym udogodnieniem. Zaparkowałem i wysiadłem, zapalając papierosa. Zaciągnąłem się i wypuściłem dym z ust. Po kilku krokach oparłem się o framugę drzwi, klikając przycisk domofonu.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 7