Link do zewnętrznego obrazka
W odległych nam o sto lat czasach świat jest podzielony na dwie rasy: wampiry i ludzie. Ta pierwsza rasa jest rasą panującą, wpływową. Ta druga zaś musi się jej przyporządkować. W tych czasach to wampiry mają wszystkie dobre karty. Jednak to ludzie mają asa w rękawie. Przez protesty wśród ludzi powstała organizacja IAH (International Alliance Hunters), która jak już się pewnie domyśliliście ma zwalczać w wampiry. Są to jednak młodzi ludzie, może nie wszyscy z nich do końca rozumieją zasady na których grają wampiry. Jednak zbuntowali się i chcą wygrać.
W międzyczasie pewna wampirzyca, (no w sumie nie taka przeciętna, gdyż łączą ją więzy krwi z dowódcą wampirów) zakochuje się w jednym z łowców.
1.Pierwszą ważną rzeczą jest to, że to ja jestem MG(mistrzem gry) i mogę zmienić rozgrywkę, pogodę i inne takie błahostki.
2.Postacie tworzymy z rozmysłem. Jednak niech nas wyobraźnia nie poniesie- nie ma ludzi idealnych tak więc nasze postacie też takie nie będą.
3.Jeżeli chodzi o wygląd postaci to ułatwię to (jak dla mnie to ułatwienie) będzie on M&A/arty.
4.Jeżeli już mówimy o Kartach Postaci to należy je wykonać w 24h.
5.Starajmy się pisać chociaż jeden post dziennie.
6. Mam prawo do niezaakceptowania karty postaci lub wyrzuceniu kogoś kto nie przestrzega regulaminu i utrudnia rozgrywkę.
7. Korzystamy z wzoru KP.
Członkowie IAH:
1.1 Chłopak w którym zakochała się 2.1, tytułowy łowca ~Shillo
1.2 Przyjaciółka 1.1, nienawidzi wampirów z całego serca. Przy okazji podkochuje się w 1.1 jednak nie ukazuje swych uczuć bojąc się o przyjaźń.~Vanitty
1.3 Chłopak, najlepszy przyjaciel 1,4~Sszyszka
1.4 Dziewczyna, założycielka IAH, ~ Asuu
1.5 Chłopak, nie odstaje na krok 1.6 ~Natasza793
1.6 Dziewczyna, przyjaciółka 1.5. Nikt nie wie, że w połowie jest wampirem. ~Eminaria
Wampiry:
2.1 Wampirzyca, bliska krewna najbardziej wpływowego wampira. Zakochana w 1.1 ~Sszyszka
2.2 Przyjaciel 2.1, potępia jej stosunek do ludzi. Nienawidzi łowców, chce ich zniszczyć ~ Niamh
2.3 Młoda wampirzyca, podoba jej się stosunek 2.2 co do łowców. Ma zamiar pomóc mu w jego planach. ~Vanitty
2.4 Starszy wampir. Jest tak stary, że wisi Mojżeszowi 5 zł. 2.2 chce go wciągnąć w swój zły plan. ~Asuu
2.5 Ludzka dziewczyna, siłą zmuszona przez 2.2 aby mu służyła. ~Oliwkaa
Link do zewnętrznego obrazkaKod:
[center][b][color=]Imię[/color][/b]
[b][color=]Nazwisko[/color][/b]
[b][color=]Wiek[/color][/b] Łowcy 17-19 lat
[b][color=]Wzrost[/color][/b]
[b][color=]Kraj pochodzenia[/color][/b]
[b][color=]Orientacja[/color][/b] wyłącznie hetero
[b][color=]Rasa[/color][/b]
[b][color=]Rola[/color][/b]
[b][color=]Wygląd[/color][/b]
[b][color=]Charakter[/color][/b]
[b][color=]+Lubi/Nie lubi-[/color][/b]
[b][color=]Ciekawostki[/color][/b][/center]
Nie pozostaje nic innego jak życzyć wam dobrej zabawy.
Moja KP w następnym poście.
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (20-02-2014 o 11h03)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~