To jeszcze jedno pytanie. O której godzinie? ^_^
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#302 01-08-2015 o 11h47
Okey to i na łanach tego tematu i ja zadam pytanie. Może aż tak bardzo zjazd to nie będzie, ale czy ktoś będzie we Wrocku od 7 do 9 sierpnia? Albo jeszcze lepiej na NiuConie? Jestem ciekawa czy kogoś spotkam :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#303 05-08-2015 o 18h54
Podoina napisał
Godzinę to podam, jak będzie bliżej zjazdu, bo muszę jeszcze popytać kto, co i jak, zobaczyć o której otwierają Abadabę (lel, byłam liczyć siedzenia a zapomniałam sprawdzić godziny otwarcia x'D) i zastanowić się czy dam radę wstać wystarczająco wcześnie abym pojawiła się tam przed wami... Heh, takie mam problemy :'D
Ale i tak najśmieszniejsze jest to, że to ja zajmuję się organizacją Sosnowieckiego Zjazdu Miss Fashion, a najprawdopodobniej będę tam najmłodsza :''D Khy khy, trochę dziwnie się będę czuła :')
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#304 06-08-2015 o 14h43
Paululusia napisał
Podoina napisał
Godzinę to podam, jak będzie bliżej zjazdu, bo muszę jeszcze popytać kto, co i jak, zobaczyć o której otwierają Abadabę (lel, byłam liczyć siedzenia a zapomniałam sprawdzić godziny otwarcia x'D) i zastanowić się czy dam radę wstać wystarczająco wcześnie abym pojawiła się tam przed wami... Heh, takie mam problemy :'D
Ale i tak najśmieszniejsze jest to, że to ja zajmuję się organizacją Sosnowieckiego Zjazdu Miss Fashion, a najprawdopodobniej będę tam najmłodsza :''D Khy khy, trochę dziwnie się będę czuła :')
Ja mam inny problem. Boje się że was nie rozpoznam, to po pierwsze. A po drugie boję się że "zastygnę" i będę niczym posąg i nie będzie się dało ze mną nawiązać żadnego kontaktu x.x (zdarzało się).
#305 10-08-2015 o 00h39
Podoina spoko, pomacham Ci ręką przed nosem żeby sprawdzić czy kontaktujesz x'D Ja jestem bardzo osobą nie rozmawiającą, ale jak trafiam na podobne osoby a towarzycho spoko to nawijam, więc luz XD
#306 11-08-2015 o 18h15
Ja mieszkam w Warszawie konkretnie 50 km od niej . Niestety, nie mogę przyjechać .
Hej ;-; . Mam bana. Już się nie zobaczymy. To 4 ban ! Moja siostra to Aleksa56, Możemy się przez nią kontaktować ! Do tych którzy mi napisali wiadomości , niestety ich nie odczytam ! Żegnajcie -!
Link do zewnętrznego obrazka
#307 17-08-2015 o 20h47
Przepraszam dziewczyny, ale najwidoczniej będę musiała odwołać zjazd. Jutro dostanę bana, i zapewne nie będzie to krótki ban, więc nie zdołam zorganizować tego wszystkiego, ponieważ nie będę w stanie pisać na forum.
Chciałam was przeprosić jakoś ładniej, ale łzy mi nie pozwalają, nie widzę literek na klawiaturze. Przepraszam.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#308 17-08-2015 o 23h42
Dobra, bez przesady. Dziołchy sprawa. Ban banem, ale każdy tego zlotu chciał. Ja jak i większość osób, które miały się spotkać bana nie dostają to niech to zostanie, a jak przyjdzie co do czego to Lusiek kontaktuj się przeze mnie fb/tel, reszta jak coś do Luśka też może pisać do mnie.
Bez dramatyzmu, że ban komplikuje cały zjazd : /
#309 20-08-2015 o 20h52
Przypominam że zjazd niedaleko, a my jeszcze nie mamy godziny x.x Dojeżdżające osóbki proszę o odezwanie się TUTAJ bo inaczej za fajnie nie będzie x.x
#310 17-09-2015 o 08h59
hala halo, czy zjazd wyszedl?
#311 17-09-2015 o 09h06
Anixa podobno były tylko Podoina, Paululusia i DemOlkaGirl Ale nie jestem pewna. xD
#312 17-09-2015 o 15h01
Zgadza się byłyśmy tylko we trójkę ;-) Miałyśmy nawet wstawić zdjęcie pamiątkowe tutaj tylko zapominam non stop że muszę zamazać twarze x.x
#313 17-09-2015 o 22h44
no to kiedy kolejny? tylko jakos lepiej dopasowany terminem? (tak wiem, to pewnie niemozliwe xD)