No to zaplanujmy jakoś Wrocław tylko tak od Maja mi pasuje x3 Godzina jazdy autobusem to dla mnie nie za wiele c:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
No to zaplanujmy jakoś Wrocław tylko tak od Maja mi pasuje x3 Godzina jazdy autobusem to dla mnie nie za wiele c:
Pozabijam, pozabijam! Prosiłam, aby podczas mojej "chwilowej" nieobecności zająć się Sosnowieckim Zjazdem MF, a tu o zjeździe ani widu, ani słychu
Ale mimo tego ja nie odpuszczam i zjazd się ODBĘDZIE. Tylko potrzebuję od osób, które mogłyby przyjechać konkretnego terminu. Resztą się zajmę, tylko data jest teraz najważniejsza...
*dzień każdy tylko nie tydzień końca lipca-początek sierpnia (woodstock) jest ok* XD
Paululusia napisał
Pozabijam, pozabijam! Prosiłam, aby podczas mojej "chwilowej" nieobecności zająć się Sosnowieckim Zjazdem MF, a tu o zjeździe ani widu, ani słychu
Ale mimo tego ja nie odpuszczam i zjazd się ODBĘDZIE. Tylko potrzebuję od osób, które mogłyby przyjechać konkretnego terminu. Resztą się zajmę, tylko data jest teraz najważniejsza...
Dobra, czyli lipiec, ale nie koniec lipca :'D
Ale to dopiero dwie osoby! A gdzie reszta? :'(
Lusiu, jeśli chodzi o lipiec to u mnie zdecydowanie odpada drugi tydzień (działeczka i znajomi ♥) i okolice 18 lipca (weselicho ♥). Przez resztę czasu jestem raczej dyspozycyjna, chyba że mi coś nagle wypadnie :'D
Do Sosnowca to i ja mogę wpaść, jakby się coś ciekawego szykowało... chociaż lepiej Katowice.
Ja jestem dostępna dopiero od 19/20 lipca, a od około 4 sierpnia dopiero w ostatnie dni wakacji, więc ten początek lipca u mnie odpada
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (27-06-2015 o 16h34)
U mnie jednak bardziej prawdopodobny będzie sierpień, bo wszystkie moje plany zostały właśnie wczoraj rozwalone (nie nadaję się na warsztaty) i prawdopodobnie na wieś jadę w połowie lipca jednak, bo w sierpniu mają żniwa itd.
Jeeeny, każdemu inna data pasuje (T-T)
Czyli jednak sierpień, tak? Czy jest ktoś komu ten miesiąc nie pasuje?
Jeśli chodzi o mnie i sierpień to poza zasięgiem jestem 18-26, bo ekipą mamy wypad do Władka ♥ Reszta na razie wolna, ale po 26 raczej wolałabym się już uczyć staty do wrześniowego egzaminu.
No nie wiem, nie wiem... Szukam odpowiedniej daty, ale... No cóż T^T
Może najbardziej by pasowały ostatnie dni wakacji? Wydaję mi się, że wtedy nikt już nigdzie na wakacje nie wyjeżdża, więc czas na zjazd chyba powinien się znależć ;3
Froza, dałabyś radę znaleźć jeden dzień i przyjechać? Czy cały czas już będziesz zajęta? Jeżeli nie dasz rady to trudno, będę szukać innego terminu T^T
/Jasne, nikt nie wyjeżdża, studenci bez września to dopiero okazje zaczynają łapać xD Szkoda, że mam wrzesień </3/
Lusiu, jeden dzień bym mogła znaleźć, ale kwestia jest tego, że po prostu wolałabym mieć już 'wolne' i siedzieć nad książkami ;> Jak nie zaliczę ćwiczeń + egzaminu we wrześniu to czeka mnie wydatek 1050 złotych na warunek (nie ma lekko, za dwóję na studiach trzeba bulić, a stata warta 7 ECTSów </3), więc moment zakończenia okresu wyjazdowego to dla mnie zaczęcie nauki ;>
Chociaż od momentu pisania posta już się trochę zmieniło i po 5 sierpnia będę wiedziała więcej, jeśli chodzi o moje plany na sierpień, bo będzie dograny już też wyjazd z inną koleżanką. Jestem Panną Ostatnia Chwila XD Pewnie w efekcie wyjdzie nagle tak, że i tak zabraknie mi czasu XD
Wbrew pozorom niektórzy są bardziej mobilni w ciągu roku
Hhmmm, jak nie wypali w sierpniu, no to trudno, zrobię w ciągu roku W jakąś sobotę, czy coś.
Trochę mnie już zaczyna denerwować to, że trzeba się pod wszystkich podporządkować, ale cóż, sama się na to pisałam, nikt mnie do tego nie zmusił, to ja chciałam koniecznie zorganizować zjazd w Sosnowcu...
Chyba będę musiała napisać na PW do osób, które na zjazd się zgłosiły, ponieważ nie wszyscy potwierdzili, czy koniec sierpnia im pasuje...
Froza, ja ci mogę nawet te 1050 złotych zapłacić, tylko przyjedź xD Na serio, i tak na zjazd nie zgłosiło się zbyt wiele osób, a jak jeszcze nam się zaczną wykruszać... Czuję, że pojawią się gdzieś tak 2 osoby... Ja i może Nel, jak jej będę stała pod domem z miną zbitego psa xD
Naprawdę, boję się tego, że wszyscy napiszą że przyjdą, będę czekać na was, a nikt nawet nie raczy przyjść T^T Wtedy się zamknę w pokoju i będę płakać, bo ja tu wszystko staram się przygotować, a komuś nagle wyskoczy "ważna sprawa rodzinna" czy coś w tym stylu, i wszystko na marne </3
Wiem, wiem, cały ten post chyba nie ma sensu, ale ja przed chwilą wstałam, więc postarajcie się zrozumieć... ;D
Ej no na tą minę zbitego psa to się dam XDXD wtedy zrobi mi się żal i wyjdę z domu XDD
Paululusia napisał
Froza, ja ci mogę nawet te 1050 złotych zapłacić, tylko przyjedź xD
witam, miłe Panie, też bym się gdzieś chętnie spotkała. I jeszcze ostatnio dostałam autko, więc jestem mobilna
Ja tylko chciałam potwierdzić że na 99.99% pojawię się na zjeździe w Sosnowcu :-)
Ojaa to nas więcej ♥ Dawać datę XD
Jejciu, tak się cieszę, bo może będzie nas trochę na tym zjeździe /)^.^(\
Data, data, data... W sobotę chyba mam najwięcej czasu, więc może 29 sierpnia? Pasowałby Wam ten dzień? Jeśli nie, to jeszcze mogę zmienić ;3
A tak poza tym... Mimo, że widziałyśmy swoje zdjęcie, obawiam się, że mogłybyśmy się nie poznać xD (To znaczy, wydaje mi się, że Nel powinnam rozpoznać x3) Więc zastanawiałam się, co z tym fantem zrobić i postanowiłam, że skoro to jest zjazd Wielkiej Różowej, to każda musi ubrać coś różowego :'D Oczywiście, nie musi to być dokładnie róż, mogą to być jakieś kolory podobne, bylebym widziała, że ta pani to na zjazd :'D
Anixa - czyli przyjedziesz na nasz zjazd w Sosnowcu? :3 Byłoby mi bardzo, bardzo miło :3
Neluś, a do ciebie mam pytanie... Czy mogłabym najpierw Cię zabrać i potem razem poszłybyśmy na ten zjazd? :3 Boję się, że jak Cię nie zgarnę sama to mi zapomnisz i nie przyjdziesz xD
Więc zgadzasz się, abyśmy poszły razem? :3
To tyle na razie, dziewczęta, jak macie jeszcze jakies pytania to na PW :3
A ja mam jeszcze jedno dość ważne pytanko. W którym miejscu się spotkamy?
Coś udało Wam się w końcu zorganizować? Ktoś streści, bo nie chce mi się czytać plis
ahahahahaha już widzę mnie w czymś różowym, przefarbuję sobie część włosów i starczy XDXD
I tak luz, możemy iść razem bo masz rację, zapomnę i nie pójdę lol
Jess, w skrócie pytanie jest o zjazd w Sosnowcu. Czy data 29 sierpnia pasuje?
Podoina zakładam, że najbardziej orientacyjnym miejscem w centrum jest kawiarenka Abadaba. Widoczna w z głównego placu i zaraz koło (trudnego do niezauważenia) dość dużego zegara (? XD) w śmiesznym kształcie
Ostatnio zmieniony przez nelumi (02-08-2015 o 20h23)
No to oki, bo już się bałam że będę biegać pi patelni i w górę i w dół poszukując was (~_^)
Kurcze, będę musiała przekopać moją szafę bo normalnie to omijam różowy jak o ubrania chodzi x.x No ale w tej czarnej dziurze coś się musi znaleźć ╮(╯▽╰)╭
nelumi napisał
Ban, bo ahahahahaha już widzę mnie w czymś różowym, przefarbuję sobie część włosów i starczy XDXD