SZUKAM OSÓB CHĘTNYCH DO PISANIA
Dzień w dzień to samo nowe zmasakrowane ciało w akademiku co dziennie jest to ktoś inny jeśli lecz taki sam nie powstrzymamy tej osoby następni możemy być my nikt nie wie co się potem dzieje z ciałami ofiar ale jedno łączy zabite osoby ich dość znane w akademiku i nie tylko nazwisko nazwisko osoby z nazwiskiem Fraight zostały zamordowane została trójka rodzeństwa dwie dziewczyny Fraight i ich brat Fraight inne osoby cóż też nie są bez winy ich przyjaciele i znajomi też są zagrożone co stanie się z rodzeństwem kto jest tajemniczą osobą która zabija czy może nam się coś stać nikt tego nie wie...
O CO CHODZI WAŻNE
W tym akademiku mieszkała liczna rodzina Fraight było ich sześcioro trójka została zabita przeżył tylko brat i dwie siostry jest też zabójca nikt nie wie kim on albo ona jest może im coś zrobić ale nie może ich zabić albo porwać tak samo z ich przyjaciółmi pokoje przydzielam ja są ode podwójne chłopak dziewczyna a jak zabraknie kogoś to albo samemu albo dziewczyna dziewczyna albo chłopak chłopak wiek od 17 do 19 lat jak to przeczytałeś napisz na samym dole Zabójca
Jak ktoś ładnie poprosi to może dorobię
MIEJSCA :
Rodzina Fraight :
Brat Fraight -Madelinee
Siostra Fraight -Ewangelin
Siostra Fraight -Eminara
normalni uczniowie :
- RoseMary5 - dziewczyna
- Evely
-Minionka
-
-
-
-
Zabójca/czyni
-JasminRose
Karty daje wolną rękę ważne żeby był wiek od 17 do 19 i nie piszcie pokoju ja je przydzielę jak będziemy zaczynać ( PS WAŻNE Zaczynamy od momentu zabicia czwartego z Fraightów wtedy zostanie trójka )Mieszkamy w akademiku bez wyjątków
t
moja karta :
imię : Melody
nazwisko : Carter
hobby : szycie ubrań projektowanie ubrań stylizowanie innych ( makijaż i ubrania )
opis : Niepoprawna optymistka patrząca na świat przez różowe okulary to na pewno nie Melody. Melody może nie jest optymistką ale nie jest też pesymistką jest po prostu realistką. Dobrze zna się na modzie i projektowaniu ubrań umie też dobrać makijaż i dodatki. Może czasem jest nie miła ale zazwyczaj jest miła chociaż jest trochę przestraszona tym co dzieję się w akademiku.
lubi/nie lubi
- Deszcz i pioruny
+ truskawki
- Krew
+ Moda
- Akademik
+ lilię
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (30-12-2013 o 14h06)