Bardzo ładny art, choć troszkę ciemnawy, dlatego słabo widać te piękne detale... 9,2/10
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-07-2015 o 17h12)
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 64
Bardzo ładny art, choć troszkę ciemnawy, dlatego słabo widać te piękne detale... 9,2/10
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-07-2015 o 17h12)
Ładnie wygląda tak twórczo chodź nie wiem co przedstawia . 8/10
Szczerze mówiąc, nie podoba mi się. Nie lubię Barbie. Poza tym, to jest okładka od jakiejś książeczki o Barbie 3/10
Szczerze : Jakaś dziwna dziewczyna bez ręki. 4/10
Ps. Upewnij sie czy mam taką damę na awatarze bo się aktualizuję.
Obrazek jako obrazek nie jest zły, bo mi podobają się takie suknie, ale na awatar kompletnie nie pasuje, jest bardzo słabo widoczny 3/10
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (07-07-2015 o 18h37)
Tajemniczy, stonowany. I jeszcze ten uśmieszek. 9/10
Całkiem uroczy awatarek :3 Lubię takie kolory, to moje ulubione ^^ Tylko trochę mały niestety :'c 7/10
Ooo, Yuno ;3 Trochę za długi moim zdaniem, ale kolorystyka ładna, ogólnie podoba mi się, 9/10 ;33
Niebo, gwiazdy, i dziwne cuś. Ładna kolorystyka. 9/10
Sorki, ale ogółem mówiąc to avek mi się nie podoba Ładne kolorki, za to plus jak stąd do Berlina XD Ale te postacie i podpis... No sorki po prostu 4/10 wybaczta mi x.X
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (07-07-2015 o 18h41)
Elsa i to wszystko. Ogólnie tematyka Krainy Lodu już mi się nieco przejadła ale obrazek ładny ;3 8/10
I jeszcze *stąd ;D
Zawsze jak piszę na kompie jest ten durny błąd xDDD Ładny avek, coś nowego jak dla mnie. Fajne kolorki i tematyka, co tu dużo gadać- dyszka
Elsa! Ładnie użyty niebieściuchny. 10/10
Lubię tą parkę, ale ten obrazek na awatar się raczej nie nadaje. Jest zdecydowanie za mały. Daje 5/10. Ocena tylko ze względu na postacie
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-07-2015 o 20h37)
Śliczny ten awatar :3 Kolorystyka fajna, kształt też, ogólnie ok ^^
Z czystym sumieniem mogę dać dychę
Fajny pomysł na avek, ale nie podoba mi jego rozmiar, jak i kolorystyka, no i nie pasuje do sygny, a szkoda :< Daję 2/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (08-07-2015 o 03h00)
Kocham kocham kocham kocham ♥ Już Ci pisałam na banach, że jest śliczny. Niesamowicie podoba mi się koncept i poza dziołchy z tym jelonkiem. W dodatku kolorystycznie jest aaaa. 10/10 ♥
Prześliczny awatar, te kwiaty we włosach wyglądają bosko. Avek jest elegancki i pasuje do sygnaturki, 10/10
Czarno - biała postać jest w moim typie Czegoś mi tu brakuje, ale ten avek jest bardzo ładny 9/10
Zabawny awatar kolory odrobinę zbyt mało żywe ale ogółem ok 8,5/10
Piękny kicio, choć wygląda jakby chciał kogoś zabić xd ogólnie mi się podoba, więc 9/10
Powiem krótko i szczerze: nie podoba mi się
Tylko jakaś osóbka, której cała twarz jest przysłonięta włosami (głównie dlatego napisałam "osóbka" bo nie mogę zidentyfikować płci) i... czy to są struny gitary? No nie wiem. I jeszcze przeszkadza mi ten rozmiar.
1/10
Nie wiem co to za postać, ale bardzo mi się podoba. Awatar ma śliczne kolory i fajny kształt. Nie do końca pasuje do sygnatury, 9/10
Podoba mi się z tego powodu, że jest czarno-biały, co ostatnio mi się zaczęło podobać na awatarach ^^ Ogólnie kobieta na nim wygląda całkiem dobrze, tylko te jej usta takie trochę dziwne. Ma też mój ulubiony rozmiar. 9/10
W sumie nie za bardzo mi się podoba. Jest ciemny, mężczyzna niewidoczny. Nie ma w tym nic ciekawego. Po prostu nie moje klimaty. 2/10