Całkiem słodki chłopczyk. Ma słodką buźkę mimo tego, że w jego błękitnych oczętach widzę nutę pogardy. Minus za rozmiar. Ogółem całkiem przyjemny 7/10.
We are in noir
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 64
Całkiem słodki chłopczyk. Ma słodką buźkę mimo tego, że w jego błękitnych oczętach widzę nutę pogardy. Minus za rozmiar. Ogółem całkiem przyjemny 7/10.
Osobiście nie podoba mi się uroda Azjatek, a ta na twoim awatarze ma jeszcze taką dziwną, senną minę. Poza tym to jej włosy i ubiór są ładne, a także awatar jest odpowiedniego rozmiaru 5/10
Całkiem fajny sobie wybrałaś awatar ^^. Mimo, że nie lubię gier jest ciekawy. A przede wszystkim pasuje całkiem do podpisu i rozmiar jest w ''me gusta'' to 10/10.
Mi się twój awatar strasznie podoba♥ Jest taki śliczny, uroczy, a panienka na awku jest bardzo ładna. Pasuje też do gifów w podpisie :3 10/10
Jest prosty, całkiem ładny, choć osobiście wolę, kiedy widać oczy, więc dam 7/10. ;'3
Ładny chłopak Pewnie zauważyliście, że UWIELBIAM, gdy na avatarach są faceci XD Bardzo mi się ta postać podoba, rozmiar też jest ok, tylko razi mnie to tło. Takie puste jest. Reszta jest świetna
8/10
Twój avatar jest świetny z resztą jak zawsze. Wprawdzie kolorystyka to nie moja bajka, ale mimo wszystko podoba mi się :3 Wielkość jest nawet ok. Daję 10/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-06-2015 o 21h38)
Jest ładny, ale dość specyficzny i przez to nie wiem co o nim myśleć, jednak za powiązanie z HP daję 9/10. <'3
Zwykły, prosty ale nawet całkiem ładny. Tylko jak już wspomniałam "prosty" 4/10
Lubię nyan cata, ale nie podoba mi się jako avatar, więc 4/10
Eh, nie podoba mi się ;-/
Sama kobieta na awatarze jest ładna, ale to nie mój gust.
Żeby nie oceniać z mojego widzi mi się dam 5/10
Twój avatar jest śliczny ♥ Ma bardzo ładne kolory oraz motyw ^^ mogłabym się w niego wgapiać godzinami 10/10
Jeden z moich ulubionych awatarów na forum, mega klimatyczny i jestem nim totaaaalnie zachwycony. ♥ 10/10.
Bardzo słodki bish znajduje się na twoim avatarze *.* . Jednak czegoś mi brakuje.. tak jakoś pusto.. oraz trochę za mały rozmiar. Jednakże daję 8/10 za bisha xd
Szczerze, to średnio lubię takie klimaty, a i nie do końca jestem pewna, co avatar ma przedstawiać. Jeśli jakiś a la demon lub co, to nie, dziękuję, nie lubię (Zasugerowałam się tekstem pod avatarem) Subiektywnie 5/10
Awatar ogólnie oceniając zdjęcie to bardzo mi się podoba, ładnie właśnie wygląda w odcieniu czerni i bieli i ma rozmiar, który bardzo lubię, ale jako awatar to zdjęcie jakoś mi nie pasuje. 8/10
Av sam w sumie mi się nie podoba. Nie ma na nim ani nic ładnego, ani ciekawego. Nie widać oczu tego mężczyzny, a kawałek twarzy jest jakiś brzydki.. Mimo, że to z Assassin'a to po prostu nie przemawia do mnie. Nie mój styl 3/10
Hmmm szczerze? Nie podoba mi się. Jak na ogół lubię obrazki w takich klimatach, tak ten wyjątkowo mi się nie podoba.
Sama kobieta na nim jest ładna, ale te ozdobniki na twarzy ją szpecą.
Rozmiar trochę za mały. Mogę dać 6/10
Zwykła postać w pastelowych kolorach. Pełno jest takich na forum. Na dodatek nie lubię, gdy przycina się komuś/czemuś czubek głowy 4/10
Estetyczny i dosyć ładny, chociaż nie jestem fanką Azjatów (o ile to tak można nazwać), więc 7/10.
Śliczny avatar. Brązowowłosa dziewczyna w koku, chyba narysowana co jest dodatkowym plusem i... ogólnie mnie kupiła - 10/10
Twój awatar jest prześliczny *o*. Podoba mi się poza dziewczyny na zdjęciu i tego, że jest taki delikatny. Rozmiar należy do moich ulubionych. Przyczepiłabym się do tego, że nie pasuje do podpisu. 9,5/10
Podoba mi się twój avatar ponieważ świetnie współgra z sygnaturką a na to zawsze zwracam uwagę Ma ładne kolory i kobieta w nim jest bardzo urodziwa a więc nie mam żadnych zastrzeżeń 10/10
Jak już mówiłam twój avatar mi się podoba.
+ pasuje do sygnatury!
10/10