Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13

#126 28-11-2014 o 19h35

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Strasznie boli jak osa ugryzie. Ale jak ugryzie szerszeń... aż się boję myśleć, jaki to ból mieć takie ukąszenie. A najgorsze jest to, że to jest ohydne.

~

#127 30-11-2014 o 01h47

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ohydne to moja droga jest bicie się szczotkami do kiblów. Aż strach pomyśleć, że kochałam to w szóstej klasie... Aaa! Wtedy,  w szóstej klasie,  miałam szóstkę z polskiego! Jak ja kocham dostawać szósteczki! ^^

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#128 30-11-2014 o 07h54

Miss'na całego
Diduś-Chan
...

Ja szóstki dostawałam ciągle w młodszych klasach... O, niedawno dostałam szóstkę z religii za zeszyt. Niedługo właśnie na tym przedmiocie będziemy zaliczać kolędę. Lubicie śpiewać kolędy? ;3

http://i60.tinypic.com/2vamnn7.jpg

#129 30-11-2014 o 14h32

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Kochamy, kochamy! Zwłaszcza w czerwcu,  kiedy są wakacje! Kochamy wakacje!

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#130 30-11-2014 o 16h40

Miss'Żółtodziób
...

W wakacje Benedict ma urodziny. Zatem może dlatego jest taki... no <3

#131 30-11-2014 o 18h59

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

No co no, noooo? Kocham nomkać!  ^^ Aaa! 'Nomkać' brzmi podobnie jak 'norka'!  Nie lubię futer z norek, norki to też istoty żywe, założyć takie futro to jak założyć na siebie płaszcz z martwych ludzi! :'(

#132 30-11-2014 o 19h39

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Ble... płaszcz z martwych ludzi. A nie wiem czemu ale to mi przypomniało o książkach z pergaminu. Mają klimat taki  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#133 30-11-2014 o 19h53

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ooo,  jak ja kocham klimat! Klimat śródziemnomorski! Tak fajniutko, cieplutko tam... <3

#134 30-11-2014 o 20h07

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak
Miejsce: wioskowy chłopak

A u mnie nie jest ciepło, bo mi się zepsuł kaloryfer w pokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

heckin bamboozled again

#135 30-11-2014 o 20h09

Miss'Fuzja
Charlotte5

U mnie jest taki gorący kaloryfer, że się udusiła z ciepła. Tak w ogóle, to się zastanawiam, jak to jest być duszonym...

~

#136 30-11-2014 o 22h02

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

No tak,  ja też się zastanawiałam. Nawet  wstrzymywałam oddech w wannie, by się o tym przekonać. Nie wytrzymałam - musiałam odetchnąć. Jak ja lubię oddychać!

#137 30-11-2014 o 22h19

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak
Miejsce: wioskowy chłopak

Ja często wiosną i latem nie mogę oddychać, gdyż jestem alergikiem. Do tego mam uczulenie na sierść kotów. Lubię koty, sam mam 3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

heckin bamboozled again

#138 01-12-2014 o 09h01

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Nie chcecie wiedzieć jak to jest być duszonym /modules/forum/img/smilies/blebl.gif i mówię poważnie bo kiedy ktoś Cię łapie to nie masz nawet czasu o tym pomyśleć co się dzieje, potem jest tylko panika, chyba że nie wiem jak zimną krew zachowasz, albo jak bardzo się tego spodziewasz.
I nie, to nie ja byłam duszona, gdzies czytałam (żeby nie było xD).

Co do kaloryferów to ja mam najzimniejszym pokój bo zaraz mam czerwoną wysypkę, tak to raczej kaloryfer na 1 mam

Ostatnio zmieniony przez Sartani (01-12-2014 o 09h04)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#139 01-12-2014 o 18h09

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Kaloryfery są u mnie ciepłe. Bawełniane skarpetki też są ciepłe. Lubię zakładać neonowe świąteczne skarpetki latem gdy jest mróz.

#140 01-12-2014 o 20h58

Miss'Fuzja
Charlotte5

Chciałabym mieć neonowe :c Neony są fajne, no nie? Zwłaszcza dodatki, np. naszyjniki lub kolczyki.

~

#141 02-12-2014 o 17h27

Miss'Żółtodziób
...

Nie noszę kolczyków, nie mam przebitych uszu. To musi boleć.

#142 02-12-2014 o 18h29

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

To chyba nie boli, ale nie pamiętam, bo byłam mała. Fajnie było być małym. Miałam takiego epickiego pluszaka konia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-12-2014 o 18h30)

#143 02-12-2014 o 18h31

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Pluszaczki takie fajne! Ale ja zawsze wolałąm kocyki, milutkie, miałam taki jeden, ale pralka mi się zepsuła.

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#144 03-12-2014 o 17h32

Miss'całkiem całkiem
Yumek
...

I dobrze. Pranie ręcznie wyjdzie ci na zdrowie, a tych czasach zdrowie jest bardzo ważne.

#145 03-12-2014 o 21h23

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Ja teraz nie jestem zdrowa. Jest tak zimno, że nie mogę "wyjść" z choroby... Zresztą w taką pogodę to w ogóle ciężko gdziekolwiek wyjść... Zwłaszcza te 2 km do szkoły pieszo.

#146 04-12-2014 o 16h46

Miss'na całego
Diduś-Chan
...

Ja też mam daleko do szkoły... Znaczy, nie wiem ile ale bite pół godziny się idzie xd Czasem tam mnie podwiozą jeszcze. Ogólnie samochód to dobra rzecz.

http://i60.tinypic.com/2vamnn7.jpg

#147 04-12-2014 o 20h39

Miss'Żółtodziób
...

Samochody są ok, zwłaszcza te z kierownicą po prawej stronie... Ale Benedict na motocyklu wygląda epicko <3

#148 05-12-2014 o 15h25

Miss'całkiem całkiem
Yumek
...

Racja, racja. Ale niedługo będą potrzebne chryzantemy na jego grób ;___;

#149 07-12-2014 o 22h09

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Grób? Kocham groby,  bo są w większości z nich truuupkiii! Kocham zabijać w myślach innych ludzi!

#150 08-12-2014 o 19h54

Miss'Żółtodziób
...

Ja też! Ha ha ha! Tak, żeby krew i flaki bryzgały na wszystkie strony! Nie boję się krwi...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13