Cukierki kocham, ale mam do nich bardzo ograniczony dostęp przez aparat na zębach, no i w dodatku nie jestem fanem każdego gatunku bo zbyt słodkie mnie przerażają D: Dlatego lubię kawę, gorzką ale ze sporą ilością mleka ahh
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#302 23-08-2015 o 18h40
Kawa? Gdzie tam kawa, herbatka to jest to ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#303 23-08-2015 o 18h43
Herbata jest lepsza niż kawa, która wypłukuje różne wartości odżywcze z organizmu. Jest szczególnie niepolecana do śniadania.
PS: O, odkopałaś temat. :'3
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
#304 23-08-2015 o 18h50
Śniadanie jest najważniejszym posiłkiem dnia. Ale właściwie to wolę podwieczorek albo kolację.
PS. No ba, słucham ludzi
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
#305 23-08-2015 o 18h51
Dzisiaj mam dobrą kolację, ciekawe jaka jutro będzie pogoda.
#306 23-08-2015 o 18h53
Pogoda pogodą, ale ważniejsze są plany, jakie mamy na dany dzień, żeby uczynić go świetnym.
#307 23-08-2015 o 18h55
Mam nadzieję,że niedługo będę miała świetny dzień :].
A teraz tak czy siak czekam na coś
#308 23-08-2015 o 18h56
Te czekanie to człowieka może bardzo zniecierpliwić. A, co ja to mówiłam? Że słyszę nową piosenkę?
#309 23-08-2015 o 18h58
Lubię nowe piosenki
Ciekawa jestem jakiej słuchasz?
#310 23-08-2015 o 19h00
Słucham takiej fajnej, ale już nie nowej. Wolisz ciuchy z sieciówek, czy może jakieś lumpy odwiedzasz i szukasz perełek?