1. Zakładasz plemię. Na jakich terenach się osiedlicie i jaka będzie wasza główna specjalność?
» Gdzieś w górach, lesie, nad rzeką. Główną specjalnością mojego plemienia byłoby łowiectwo i dostarczanie pożywienia do innych wiosek (czyli handel). Dostawaliśmy w zamian za jedzenie np. broń, materiały budowlane itp. Stąd bylibyśmy najbardziej rozwiniętym plemieniem w okolicy (:
2. Tworzysz nowy gatunek rośliny. Będzie łagodnym, ot zwyczajnym kwiatkiem, czy niepozorną maszyną do zabijania?
» Niepozorną maszyną do zabijania. Będzie przyciągał pięknym wyglądem i kusił słodkim zapachem, ale po dotknięciu go będzie wypuszczał kolczaste pnącza zatrute jakimś żrącym płynem i obtaczał nimi potencjalną ofiarę, następnie je dusił, ranił ciało kolcami i wpuszczał do środka truciznę. Albo coś w ten deseń.
3. Jesteś postacią z komiksu. Stoisz po stronie dobra czy zła?
» Po stronie zła!
4. Wolałabyś/wolałbyś być kanapą czy telewizorem?
» Telewizorem, nie chciałabym żeby ktoś się we mnie wypacał i pierdział ;_;
5. Po ciężkim tygodniu wspinaczki, w końcu docierasz na szczyt. Stoisz na czubku góry, o którą tak ciężko walczyłeś/łaś. Masz ochotę krzyczeć z radości (i wściekłości, bo jakieś 4 tysiące metrów temu zgubiłeś/łaś swój telefon i nie masz jak upamiętnić tej chwili). Co wykrzyczysz?
» Ze zmęczenia nic nie wykrzyczę.
6. Ulubiona kreskówka z dzieciństwa?
» Shin Chan, Chojrak tchórzliwy pies, Ludwiczek, Witch, Dzieciaki z klasy 402, Ach, ten Andy!, Kryptonim: Klan na drzewie, Mroczne przygody Billy'ego i Mandy, Pokemony.
7. Przedmiot, który pamiętasz z dzieciństwa, a którego już nie ma (albo jest, ale już nie tak popularny jak poprzednio)?
» Np. lody ZAPP, które uwielbiałam.
8. Tworzysz nowy gwiazdozbiór na niebie. Jaki będzie miało kształt i jak go nazwiesz?
» W kształcie łabędzia. A nazwę go "Krzyształowy łabędź" <- nie stać mnie w tej chwili na nic bardziej kreatywnego.
9. Wierzysz w przeklęte obrazy?
» Nie.
10. Wierzysz, że w pasmanterii 1 ćwiek kosztuje 70gr? Zdzierstwo!
» Nie obchodzi mnie to szczerze mówiąc.
1. Jakie trzy piosenki z okresu dzieciństwa miło wspominasz?
2. Jakie bajki oglądałaś na dobranoc będąc dzieckiem?
3. Gdybyś mogła mieć hodowlę zwierząt, to jakich i dlaczego?
4. Jesteś skłonna do poświęceń?
5. Jakiej kawy, lub/i herbaty chciałabyś spróbować?
6. Jakie rzeczy aktualnie znajdują się w twojej torebce?
7. Lubisz dojrzewające wędliny?
8. Czy któreś z twoich marzeń już się spełniło i jeśli tak to jakie?
9. Jakie trzy polskie filmy według ciebie są godne polecenia?
10. Gdzie chciałabyś być w tej chwili?
Ostatnio zmieniony przez Carewna (17-07-2015 o 15h54)
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)