1. Ulubione zdanie z książki?
Nie ulubione (nie spisywałem wszystkich), ale jedno z tych, które lubię.
Jeżeli zdarzyło wam się kiedyś przeżyć nieszczęście, to na pewno ktoś potem pocieszał was, że nazajutrz wszystko rano będzie lepiej. Pocieszenie takie jest, oczywiście, kompletną bzdurą, gdyż nieszczęście pozostaje nieszczęściem nawet w najpiękniejszy poranek. Na przykład, gdybyście mieli urodziny i dostali jeden prezent - krem przeciwtrądzikowy, i gdyby ktoś wam powiedział, że to nic, trzeba się tylko dobrze wyspać i przeczekać do następnego rano - to przecież rano tuba kremu przeciwtrądzikowego stałaby dalej obok waszego niedojedzonego tortu urodzinowego i czulibyście się jeszcze bardziej nieszczęśliwi.
Mnie też kiedyś mój szofer zapewniał, że rano poczuję się lepiej, ale gdy się obudziłem, wciąż tkwiliśmy we dwóch na małej wysepce, otoczonej stadem krokodyli-ludojadów, więc nie mszę wam chyba mówić, że humor wcale mi się nie poprawił.
2. Płaczesz podczas czytania książek? Na jakiej ostatnio się wzruszyłaś?
Chyba nigdy mi się nie zdarzyło.
3. Chciałabyś, żeby Twoja ulubiona postać z anime ożyła?
Nie oglądam anime, więc jest mi raczej wszystko jedno.
4. Robiłaś kiedyś cosplay (w realu)? Kogo?
Tak, L'a z Death Note na początku gimnazjum.
5. Emotikon, którego nie cierpisz?
Nie lubię wszystkich graficznych, te nieobrazkowe jakoś zniosę~.
6. Jest taka misska, która Cię wkurza? (Na to pytanie odpowiedz tylko TAK lub NIE. Bez nicków.)
Tak.
7. Czym się ostatnio interesujesz?
Beat Generation.
8. Często się rumienisz?
Jeśli chodzi o takie "rumienienie się" ze wstydu to nigdy, ale często czerwienieje mi twarz od ciepła i alkoholu.
9. Warzywo, którego nie cierpisz?
Nie przypominam sobie, żeby takie istniało.
10. Jak Ci minął dzień?
Składałem papiery na studia, potem dużo leżałem, grałem w gry i jadłem, a przed godziną ruszyłem na rolki z których już wróciłem, a teraz z jakiegoś powodu zjadłem jeszcze jeden kawałek pizzy chociaż wcale nie byłem głodny.
No dobra...
1. Ulubiona piosenka?
2. Jaki był Twój ulubiony ciuch w dzieciństwie?
3. Jaką biżuterię najchętniej nosisz?
4. Wolisz spędzać czas w większym gronie czy w towarzystwie tylko jednej osoby?
5. Ulubiona lektura szkolna?
6. Lektura szkolna, która nie podobała Ci się najbardziej?
7. Jeśli byłabyś nauczycielką to jakiego przedmiotu?
8. Co chciałabyś dostać na 18 urodziny?
9. O czym marzyłaś jako dziecko?
10. Jakbyś nazwała psa, gdybyś właśnie go dostała?
Ostatnio zmieniony przez Evvers (14-07-2015 o 21h48)