Mineo napisał
Jak nazywają się twoi rodzice?
● Jacek i Beata
Jaki masz rozmiar buta?
● 42.......
Jaki masz wzrost?
● Ok 180cm
Jaki masz kolor włosów?
● Brązowy
Ulubiony kolor?
● Ostatnio niebieski.
Masz zwierzątko?
● Tak, mam psa.
Nasz jakiegoś idola?
● TA LISTA JEST DŁUGA, ale najbardziej uwielbiam Chanyeola z EXO.
Boisz się dentysty?
● Nie, dlaczego?
Wolisz długie cz krótkie paznokcie?
● Długie są o wiele ładniejsze od krótszych.
Wolisz wannę czy prysznic?
● Prysznic.
1. Jak myślisz co wyróżnia Cię z tłumu? Jest to rzecz, cecha? Jaka? Dlaczego tak myślisz?
2. Ukrywasz coś w książkach? Suszone kwiaty, liście, może jakieś liściki czy też zdjęcia? A może coś zupełnie innego?
3. Codziennie odwiedzamy różne miejsca, czy też przeglądamy strony internetowe, gdzie spotykamy kilkadziesiąt lub kilkaset zdjęć i obrazków. Większość z nich "jest, bo jest". Są jednak takie, które przyciągają naszą uwagę. Jakie są to zazwyczaj dla Ciebie obrazy lub zdjęcia?
4. Jaki tytuł ma książka, którą ostatnio udało Ci się przeczytać? Podobała Ci się, czy wolisz raczej zapomnieć o tym, o czym była i jak bardzo Cię zawiodła?
5. Czy kiedyś przyszło Ci na myśl o tym, by przez jeden dzień zamienić się ciałami z najlepszym znajomym i zobaczyć jak wygląda jego życie?
6. Zdarza Ci się uśmiechać do przypadkowych przechodniów? I jak Ty reagujesz na takie gesty? Również je odwzajemniasz, czy raczej na Twojej twarzy pojawia się grymas, bądź po prostu ignorujesz je?
7. Skąd czerpiesz inspiracje do tworzenia np. opowiadań, tańca, rysunków, dań, zajęć itd.? Ogólnie swoich lubianych rzeczy czy czynności. Masz może konkretne przykłady miejsc czy osób, a może po prostu na bieżąco z otoczenia?
8. Czego nigdy byś nie założył(a)?
9. Umiesz przyznać się do błędu?
10. Jakie jedno słowo dokładnie Cię opisuje?
1. Myślę że wyróżnia mnie z tłumu moja gadatliwość xD
2. Gdy byłam jeszcze mała to chowałam w książkach kwiaty i liście ale teraz jak już wydoroślałam to książki stoją już puste
3. U mnie obrazy które przyciągają moją uwagę są zazwyczaj bardzo kolorowe.
4. Czytałam kryminał Aghaty Christie "I nie było już nikogo" super kryminał, polecam!
5. Tak, ale raczej bym tego nie zrobiła O_O
6. Zależy czy osoba która się do mnie uśmiecha jest wysokim brunetem z ciemnymi oczami
7. Zazwyczaj jak już się zabiorę do malowania to biorę inspiracje z otoczenia. Raz zdarzyło mi się że chodziłam po Kolonii z 1,5 godziny na szukanie czegoś fajnego do malowania xD
8. Nie założyłabym nigdy używanych majtek - fuuu!
9. Niestety mam z tym problemy bo prawie zawsze wymyślam jakąś wymówkę...
10. Buntowniczka to idealne słowo.
1. Ćwiczysz coś?
2. Masz chłopaka?
3. Czy jest taka rzecz na świecie za którą mogłabyś oddać wszystko?
4. Lubisz różowy? A jeśli nie to dlaczego?
5. Gdybyś mogła zostać jakąś ważną osobistością to kto to by był?
6. Lubisz czekoladę?
7. Jesteś buntowniczką czy grzeczną dziewczynką?
8. Chciałabyś wrócić do czasów dzieciństwa?
9. W którym miesiącu się urodziłaś?
10. Masz rodzeństwo?