Nad pokojem Foxglove chyba zachwycałam się już w innym wątku (nie pamiętam którym XD), ale że zachwytów nad tym pomieszczeniem nigdy za wiele, napiszę jeszcze raz! ;D Po tych wszystkich magicznych lasach, które ciągle mamy okazję oglądać, Twój pomysł jest tak świeży i tak oryginalny, że aż mnie zatkało, gdy go zobaczyłam! I przysięgam z ręka na sercu, że nie zauważyłam, że te ryby, to tak naprawdę pędzelki! Dowiedziałam się o tym dopiero teraz i zatkało mnie p raz drugi XD Jak byłam mała, to grałam w taką grę, gdzie biegało się po głębinach i zbierało diamenty i artefakty, a Twoje pomieszczenie mi o tej grze przypomniało ;D Jeszcze raz chylę czoła ♥
A sama przychodzę z zapytaniem, jak prezentuje się ten pokój. Początkowo miała być to ciasna izdebka jakiejś starszej pani, z wyjściem na podwórko (stąd kura i kwiaty), ale koniec końców jak zwykle skończyłam na domku czarownicy z widokiem na płonący (podpalony XD) dworek panów, którzy gnębili okoliczną ludność, w tym czarownicę, a jak wiadomo z czarownicami się nie zadziera XD No i nie wiem jak to wygląda, bo zamysł był inny, a i efekt końcowy inny... Do tego przez to, że początkowo miała być to ciasna izdebka, jest tu mało miejsca i wydaje mi się jakoś tak... pusto?
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-06-2015 o 11h19)