Kończąc temat jedzenia
Złapał mnie mały głód i wyruszyłam na poszukiwanie jedzenia. Był to głód wiedzy, którą teraz chętnie podzielę się z wami i serdecznie dziękuję osobom, które naprowadziły mnie na właściwy tor!!
Myślę, że lista będzie się jeszcze rozwijała i na pewno przyda się Miss, które będą chciały np. jedno z pomieszczeń swojej willi zaaranżować na Kuchnię () a także te, które po prostu będą chciały postawić sobie filiżankę z herbatą na stoliku
[Salon] [Akcesoria]
[16] nóż serów, kieliszek koktajlowy, butelki z trunkami, [17] dwa rodzaje butelek z trunkami, [18] taca ze szklankami, [21] tortiflette, czajniczki żeliwne, [22] czajniczki żeliwne, [24] fondue, [48] szampan, kieliszek z szampanem, [54] indyk świąteczny,
[58] kieliszek, [59] kieliszek, widelec, talerz, [60] talerz.
[Ogród] [Akcesoria]
[3] łopatka do grilla, [8] szczypce do grilla, [10] drzewko pomarańczowe, [15] widelec na grilla.
[Ogród] [Meble]
[2] i [3] grill.
[Biuro] [Akcesoria]
[10] kieliszek gotycki, [11] czajniczek i czarki chińskie, [13] kieliszek, szejker, kubeł z szampanem, [14] kubeł z szampanem, półmisek, [15] pettits fours, [26] i[27] CroMagiczny eliksir, fiolki, butelki z..., [28] kocioł ze słodyczami, [29] i [58] dynie Halloween.
[Biuro] [Meble]
[8] krzesło barowe, [10] bar.
[Plaża] [Akcesoria]
[4] ananas, koktajl, arbuz, [8] kokos, [9] szklanka soku, [10] butelka soku, [14] koktajl.
[Narty] [Różne]
[7] filiżanka gorącej czekolady, [8] filiżanka kawy.
[Wieś] [Akcesoria]
[12] tort nie-urodzinowy, [14] buteleczki "wypij mnie", [15] babeczki z kremem, muffinki z truskawką, [16] dwa rodzaje czajniczków, [16] dwa rodzaje filiżanek, [18] owoce: pomarańcza, dwa rodzaje gruszek, trzy rodzaje jabłek, dwa rodzaje winogron, kosz z owocami.
[Wieś] [Rośliny]
[3] grzyb jesienny i ogromny, [4] dwa rodzaje ogromnych grzybów, [5] jeszcze więcej ogromnych grzybów, [8] dla urozmaicenia 3 grzybki na koniec.
[Wieś] [Przedmioty użytkowe]
marchewka dla konia.
[Kino] [Akcesoria kinowe]
[1] starodawna taca, [13] batonik, drażetki, cola, cukierki, popcorn.
Pozdrawiam i życzę miłego urządzania.
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (31-05-2013 o 00h04)