YooSti napisał
Misa napisał
Na siłę urządzone, by jakoś to wyglądało. Mimo, że rzeczy kupowane były i jak najtaniej i jak najładniej ( co trudne było), to jednak coś tam narobiłam w mieszkaniu. Może po miesiącach zrobię coś więcej, ale wiadomo... każda z nas na limity, a szczególnie ja, bo wolę już sobie nie ładować MM.
Jak na "siłę",to bardzo ci ciekawie wyszło. Mały wkład,dobrze wygląda i nie trzeba wydawać dużo MM
Można? MOŻNA!
Ja aktualnie zbieram na fajną białą/beżową półeczkę z aniołkami (jest pod koniec [Nowości] w [Salon]). We własnym mieszkanku też bym taką sobie kupiła także życzcie mi powodzenia i cierpliwości w zbieraniu MM
Edit: (O, jejku, jak dużo do powiedzenia mam xD)
Masakra napisał
A może by tak dodać do pierwszego postu instrukcję mnożenia szafek i ogólnie wstawiania koni ze wsi do salonu? Nie każdy wie jak, nie każdy będzie szukał przez ileś stron.
Słuszna uwaga (jak zwykle
), dziękuję.
Jak sklecę to tak żeby miało ręce i nogi to wkleję do swojego postu.
Skoro można mieć konia w ogrodzie to czy można go wsadzić do salonu?
(Czy ktoś to może sprawdzić? proszę, proszę, proszę!)
Luise napisał
Eh, myślę podobnie.. Idealna miss powinna pochwalić się nie tylko pięknymi ubraniami ale również ładnie wystrojonym mieszkaniem. Ja na swoje przeznaczyłam bardzo dużo kaski.. Ale opłacało się, bo wygląda całkiem wporzo
Piękne mieszkanko
Harmonijne, ciepłe i stonowane kolory- aż przyjemnie się patrzy
Mnie schody nie rzuciły się tak bardzo w oczy jak Masakrze (odmieniać?), bo tłumaczę to sobie perspektywą (możesz je ciut przybliżyć do widza, jakbyś chciała
)
A tą wolną przestrzeń obok można zapełnić kwiatkiem albo regałem z książkami.
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (29-05-2013 o 21h04)