Evelyn buu myślałam, że byłam pierwsza Twój też ładny, widzę, że wybrałyśmy nawet tą samą fryzurę i naszyjnik. Nasze avatary mogą być siostrami
PS Świetny pomysł z tą Ewą, ale golutka
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 47
#551 29-07-2014 o 09h32
#552 31-07-2014 o 20h08
Genialne stylizacje dziewczyny! Zwłaszcza Bojownik oraz Avatar. <3
A ja pojawiam się z stylizacją inspirowaną nowym albumem mojego ulubionego azjatyckiego zespołu - Kalafiny THE BEST BLUE. A dokładniej kreacją jaką jedna z wokalistek ma na sobie, a kocham ją najbardziej.
O to przed wami Wakana Otaki, a raczej luźna inspiracja jej stroju c:
Dodam, że w oryginalne na okładce nie ma kwiatka z boku, ale w zdjęciach w stroju ale z sesji w stroju z albumu THE BEST RED kwiatek już jest. c:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#554 01-08-2014 o 17h00
Amara tak! O tym samym zastosowaniu czerwonych kopyt pomyślałam, jak przeglądałam sklep. Idealnie pasują do piekielno-demonicznych stylizacji!
Ja oczywiście także nie mogłam się oprzeć i nakupiłam rzeczy z nowości, bo są świetne, genialne i stwarzają MILIONY możliwości! Na dobry początek machnęłam satyra w wersji damskiej (satyrzycę...?) i stwierdzam, że usta z makijażu strzelca to moje nowe ulubione usteczka na najbliższy czas. Są takie całuśne! <3
#556 01-08-2014 o 19h18
Widzę inspiracje nowymi ubraniami Dziewczyny stworzyłyście cuda
Sama "zainspirowałam" się jedną postacią Ubolewam nad tym, że nie ma innych spodni, a jak są to w zupełnie innych kolorze, w takim jaka moja miss ma na sobie. Dlaczego nie ma pięknego brązu w kolorze sierści dzikiego zwierza?
Zgadnie ktoś co to za postać?
#557 01-08-2014 o 19h21
KimDallas napisał
Widzę inspiracje nowymi ubraniami Dziewczyny stworzyłyście cuda
Sama "zainspirowałam" się jedną postacią Ubolewam nad tym, że nie ma innych spodni, a jak są to w zupełnie innych kolorze, w takim jaka moja miss ma na sobie. Dlaczego nie ma pięknego brązu w kolorze sierści dzikiego zwierza?
Zgadnie ktoś co to za postać?
//photo.missfashion.pl/pl/1/33/moy/26012.jpg
Pan Tumnus z Opowieści z Narni!!! Dziewczyno masz talent
#558 01-08-2014 o 21h48
Widzę, że nowości wywołały szał u użytkowniczek. Z resztą nie ma się co dziwić...
Asuu Nie miałam okazji poznać wcześniej pani, którą się inspirowałaś, jednak trzeba przyznać, że ładnie odwzorowałaś jej ubiór. Piękny odcień granatu. Do tego pełne czerwone usta kontrastujące z trupio bladą cerą.
Nivata Pierwsze co rzuca mi się w oczy to piękne łączenie kolorów. Wyrażenie "błotniste odcienie" w tym przypadku to komplement. Ja również zakochałam się w tych ustach, brakowało mi czegoś w tym stylu!
Amara Twoja postać skojarzyła mi się z główną bohaterką książki "Ja, diablica" Muszę przyznać, że najabrdziej spodobał mi się makijaż. Intrygujący.
Yvonne Jak to dobrze, że dysponujemy wieloma karnacjami-dzięki temu wszystko razem ładnie współgra. Wygląda na to, że Twój unipeg jest zniewolony na co wskazuje łańcuch jak i wyraz pyska (twarzy? ee xd)
KimDallas No Kochana, że też ja na to nie wpadłam! Kreatywne, oryginalne! Po prostu świetne. Wpatrywałam się kilka dobrych chwil bo wszystko tak dobrze odwzorowałaś. Jeśli mogę spytać; skąd ten zarost?
Choć moja stylizacja powstała w ramach Wyborów Stylizacji Inspirowanych (Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału) to miałam niesamowity ubaw podczas jej tworzenia. Moja miss jest przebrana w tradycyjny strój ślubny noszony w Indiach.
Link do zewnętrznego obrazka
Kolorowe materiały, szczęście wypisane na twarzy, złoto, bogactwo, mocny makijaż podkreślający orientalną urodę i oczywiście henna pojawiająca się pod brzęczącymi bransoletkami. Przyznam, że taki strój bardziej podoba mi się od tradycyjnej, znanej nam białej sukni ślubnej.
Inspiracje:
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (01-08-2014 o 22h02)
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
#559 01-08-2014 o 21h59
Zarost ma numer 65 (róż) Ciekawe dlaczego tak mało jest wykorzystywany
I tak, jest to pan Tumnus
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (01-08-2014 o 22h11)
#560 02-08-2014 o 08h36
KimDallas też nigdy nie widziałam zarostu Wyszło Ci ekstra. Wiedziałam, że nowe dodatki przyniosą cudowne stroje <3
#561 02-08-2014 o 10h55
Wreszcie się doczekałam porządnych rogów i kopyt. Oczekiwałam tego po byku, że będzie coś ala Minotaur. Jakże się zawiodłam. No ale teraz mogę zaprezentować coś co od początku miss chodziło mi po głowie.
Inspiracja: Niosący Światło - Szatan
Widzę, że Amara miała podobny pomysł. Jak i inne dziewczyny, które utworzyły mityczne postacie, które świetnie wyszły.
Sniezyczka - wiernie oddała klimat indyjski. Jej hinduska jest prześliczna.
#562 02-08-2014 o 11h10
Ow, Solomona, toż to Diablo w najczystszej postaci - jaki tam szatan! Tylko brak jej tej wkurzonej na maksa miny xD Gdyby przy skorpionie dali odnóża można by było zrobić całą Mroczną Trójcę
#563 02-08-2014 o 11h23
Solomona - genialnie Ci wyszedł! Kwintesencja piekielności. Sama kombinuję, jak fajnie wykorzystać te rogi, bo są przecudne...
Mnie zainspirowała obecna pogoda. Mamy lato, raz po raz zalewają nas fale upałów (a najgorsze ponoć dopiero przed nami...), a ja siedzę i marzę o tym, żeby otoczyć się murem z kostek lodu i jakoś przetrzymać do zimy (tak, nie znoszę lata ). I w ten sposób powstała obecna stylizacja, jako wyraz tęsknoty za temperaturą, w której dałoby się żyć (czyt. około -5 stopni). Oto Królowa Lodu.
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (02-08-2014 o 12h43)
#564 02-08-2014 o 11h32
Tak przeglądam te wasze stylizacje i jestem pod wrażeniem, uwielbiam takie różnokolorowe ale i te najmroczniejsze
Avatar genialny - sama chciałam szarpnąć się na Gnijącą Panne Młodą ale jakoś przerasta mnie to (poza tym gdzieś ją tutaj chyba widziałam i jest super ).
Jako fanka burtonowskich filmów zachwycona jestem panem Willym Wonka .
Hetalia wyszedł Ci ten łobuziak
Yvonne genialny unipeg dzięki srebrnemu kolorowi zyskał na magiczności
Solomona Szatan pierwsza klasa
Dasharia ojjj aż się chłodniej zrobiło
A ja chciałam zrobic coś w stylu słodkiej panienki, lukrowanej kobietki, różowej żony/siostry Kapelusznika miało być różowo, bardzo różowo i jestem zadowolona z efektu
Ostatnio zmieniony przez LadyMarmalade88 (02-08-2014 o 11h49)
#565 02-08-2014 o 15h27
Lady Marmalade88 Twoja kobietka wyszła słodka jak cukiereczek.
I chyba wszyscy wielbimy kreację Dasharii za wiatr mroźnej północy w gorącym lecie.
Cóż mogę powiedzieć, kiedy tylko zobaczyłam strój Strzelca, wiedziałam, że muszę zrobić centaura. Najlepiej kobitkę w moim ulubionym miodowo-rudym kolorze. Oto ona:
Luźno inspirowana znalezioną w necie grafiką:
Ostatnio zmieniony przez KimKas (02-08-2014 o 16h03)
#566 02-08-2014 o 15h28
Solomona - twoja stylizacja jest po prostu G E N I A L N A !
#568 03-08-2014 o 06h50
Zafascynowana końskim tyłkiem i zainspirowana centaurami z Harry'ego Pottera:
Stworzyłam taką dziewuszkę, raczej z wyższych sfer tej rasy :P
Coś jak Legolas wśród elfów :D
Ostatnio zmieniony przez Georgina (03-08-2014 o 06h50)
#569 03-08-2014 o 08h59
Georgina bardzo ładna samica centaura (lub centaurzyca jak kto woli XD). Jej dumna minka podkreśla fakt, iż obraca się w kręgu wyższych sfer.
Ja przybywam z nową inspiracją. Rogi oraz kopyta są świetne i aż proszą się o wykorzystanie w jakiejś stylizacji. Przedstawiam żonę minotaura - pół człowieka-pół byka. W przeciwieństwie do krwiożerczej bestii jaką jest jej mąż, nie gustuje w ludzkim mięsie. Topór służy jedynie do obrony własnej.
#570 03-08-2014 o 18h50
Georgina super centaur, dzięki Tobie wpadłam na pomysł by zrobić Bellatrix
Po wielu przemyśleniach musiałam trochę zmienić moja czarownice, czegoś mi brakowało. Dodałam smugę zielonego światła które symbolizuje jedno z zaklęć niewybaczalnych (jakoś teraz nie wypada dać uśmiechu) i teraz jestem ze stylizacji zadowolona. Oto nowa i jeszcze bardziej bezwzględna i bezduszna Bellatrix... Chyba poczułam respekt przez te zielone światło
Edytowałam post bo nie chciałam zakładać nowego z trochę przerobioną stylizacją
Ostatnio zmieniony przez LadyMarmalade88 (05-08-2014 o 22h56)
#571 03-08-2014 o 21h41
Tę stylizację stworzyłam zainspirowana zdjęciami pustyni z wakacji znajomej. Moja miss jest w niej swego rodzaju "piaskową księżniczką". Od razu mówię, że dosyć blada cera została tutaj wykorzystana specjalnie, gdyż według mnie twarz wygląda wtedy ciekawiej.
Georgina - naprawdę świetna stylizacja. Bardzo charakterystyczna, więc od razu widać inspirację.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." - Samuel Beckett
#572 04-08-2014 o 13h42
LadyMarmalade88 - Bardzo fajnie wyszła Twoja Bellatrix! Dobrze dobrałaś ubrania, które pasują do tej postaci, a zarumieniona skóra może spokojnie uchodzić za rumieńce gniewu czy szaleństwa.
Monaria - Nie mogę się napatrzeć na twarz Twojej miss - jest prześliczna! Taka delikatna i dziewczęca. Świetnie dopasowałaś do siebie kolory makijażu, włosów i skóry, dziewczyna wygląda jak kwiat pustyni.
Yvonne - pani Minotaurowa jak się patrzy. Topór świetnie pasuje do tej stylizacji, a rogi i kopyta są wręcz stworzone do groźnych i mitycznych inspiracji. <3 Bardzo fajnie wszystko połączyłaś z płaszczem z byczym ogonkiem!
Ja przygotowałam swoją inspirację wendigo, czyli humanoidalnego potwora z wierzeń indiańskich. Opisywany jest jako stworzona z lodu istota o wilczym pysku, ale często przedstawiany jest z czaszką jelenia zamiast głowy.
kilka referencji:
Ostatnio zmieniony przez nivata (04-08-2014 o 13h43)
#573 05-08-2014 o 01h26
Freak show time : D
Ok, słowem wyjaśnienia, wszystkie moje stylizacje są inspirowane (mniej lub bardziej) cyrkiem a każda jest jeszcze bardziej "freak" niż poprzednia ;D Tutaj mam nawiązanie do serii... śpiewanej? przez Vocaloidy, "Dark Wood Circus". Bardzo luźne nawiązanie, bo chodziło mi głównie o wykorzystanie tych baranich kopyt.
Moja wizja Zdeformowanej Divy:
#575 07-08-2014 o 19h55
LadyMarmalade88 napisał
I mam pytanie, gdzie do jasnej ciasnej jest chmura, obłok bo nigdzie nie widzę
Jesli chodzi Ci o te obloczki to sa dostepne po zrobieniu zdjecia gwiezdzie. Dodaje zdj z mojego albumu.
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu