Łał, podziwiam Cię. Ja jeszcze nigdy nie umawiałam się z nikim poznanym w sieci, a przynajmniej nic o tym nie wiem
Jak wyszło, oprócz tego, że super?
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (09-09-2015 o 01h50)
Łał, podziwiam Cię. Ja jeszcze nigdy nie umawiałam się z nikim poznanym w sieci, a przynajmniej nic o tym nie wiem
Jak wyszło, oprócz tego, że super?
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (09-09-2015 o 01h50)
Ja przez neta poznalam mase swoich obecnych bliskich przyjaciol.
Bylysmy w weganskiej knajpce, a potem poszlysmy na spacer od Politechniki az do metra Wilanowska, moj najdluzszy warszawski odcinek pokonany pieszo duzo rozmawialysmy i bylo mega milo.
Zazdroszczę Ci. Ja od momentu wkroczenia do Świata Internetów mam dwie tożsamości. W sumie to nie jestem pewna, czy jest chociaż jedna osoba, która zna mnie zarówno ze świata rzeczywistego i internetów...
Ja bym może i się odważyła na spotkanie z kimś, kogo poznałam przez internet, ale wątpię by ten ktoś wytrzymał ze mną w realu, chociaż 5 minut.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (09-09-2015 o 15h17)
Dlaczego? Ja wytrzymam
@Julkanna7 nie stawiaj mi takich wyzwań, bo jeszcze przegrasz
Wątpię. xD Niektórych przerażam XDDD Na zdjęciach wyglądam jak słodkie dziecko, ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. xD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (10-09-2015 o 00h16)
Mnie już nic nie zdziwi XD
Mam podobnie. Z tą różnicą, że na początku jak się mnie zobaczy, to ma się nadal to wrażenie. Dopiero, jak się chwilę pogada patrząc mi w oczy, zimny strumyczek niektórym zaczyna płynąć po plecach A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nie chcę wszystkich od razu mordować i nie wiadomo co jeszcze. Bo owszem, zdarza się, ale to trzeba być baaardzo zdolnym, by mnie do tego stanu doprowadzać
Ale narzekacie. Ja nie lubie osob z ktorymi nie idzie pogadac bo sa zbyt zamkniete w sobie o. Albo chamskich ludzi :3
W moim przypadku jest tak że trochę dziwnie do mnie podejść, bo takie dziwne, kudłate :') nie bez powodu mówią na mnie "pudel" "owieczka i "baranek" :') I przy okazji się wydaje że jestem taka walnięta, ale takie dobre dziecko (na podstawie opinii osób z klasy), a potem taka walnięta zua kibić :-p
Ja chętnie bym się spotkała z kimś z internetów (jedna osoba i tak zna mój adres i nazwisko, bo listy XD), gdyby nie to, że bodajże oprócz jednej użytkowniczki, która mieszka gdzieś w okolicy Bydgoszczy, wszyscy których znam mieszkają straaasznie daleko </3
A ja poznałam parę osób z neta i nie żałuję
A tak zawsze chroniłam swojej tożsamości,ale widzę,że coraz więcej osób wie kim jestem
Iremi napisał
Ja chętnie bym się spotkała z kimś z internetów (jedna osoba i tak zna mój adres i nazwisko, bo listy XD), gdyby nie to, że bodajże oprócz jednej użytkowniczki, która mieszka gdzieś w okolicy Bydgoszczy, wszyscy których znam mieszkają straaasznie daleko </3
Kaszel mam suchy, a syrop jest na mokry. Teraz pewnie umrę.
Mama nie kupiła nic na gardło, a ja już nie mogę mówić. :')
ciepłe/letnie mleko z miodem powinno pomóc na ból zdartego gardła
Wysle Ci tabletki poczta ale nie wiem kiedy dojda
17 graczy online...
Czy ktoś z bywalców kafejki nie śpi?
Ups, zajęłam się wszystkim innym i nie zauważyłam posta w Nocnych Markach :'D Cóż, teraz zbieram się już do spania, ale buziaki dla wszystkich sów, dla Ciebie też Moti, chociaż już jesteś offline ;D
Dzisiaj na ósmą do szkoły,
a zasnąć jak zwykle nie umiem. :v
19 graczy online... Czy je jestem aż takim nołlajfem? Ktoś jeszcze należy do elity Nocnych Różowych Nocniczków siedzących aż do tej pory na kompie? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-09-2015 o 01h32)
Chyba tylko ty jesteś nocnym markiem a ja na razie spać nie mogę ;/
BTW: Dużo was jest xd
Bezsenność jest czasem strasznie wkurzająca... Zwłaszcza, jeśli trzeba rano gdzieś wstać.
Um, chyba pójdę coś poczytać. Z biblioteki wypożyczyłam taką fajną książkę Pratchetta. Może jakoś się zmęczę, i w końcu zasnę... Może. xD
Ano, bardzo dużo nas jest. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-09-2015 o 01h45)
Posiedzę jeszcze trochę i spróbuje iść spać a przez pół dnia chodziłam śpiąca ;p
Pratchetta uwielbiam. Przeczytałam większość jego książek a niektóre nawet kilka razy.
✿♥‿♥✿
Na nieszczęście modki nie śpią jeszcze xd
Melduje sie! Mam pare projektow do narysowania wiec spanie nie dla mnie. :"D