Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 29

#626 06-09-2015 o 23h13

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Współczuję takich przeżyć, ja ostatnio jakoś nie mam tego problemu, pewnie kwestia nijakiego odżywiania, ale nie dbam o to - w gimnazjum nacierpiałem się przez tego typu bóle, więc nie będę się o nie prosił.

#627 06-09-2015 o 23h23

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Miesiączka to zUo! D: U mnie też długo trwa, a boli jak nie wiem. I oczywiście lepiej mnie wtedy nie denerwować, bo wiadomo - wazony mogą latać. xD

I mam z was niezłą polewkę! x'D

Dziewczyna zakładająca ten wątek napisał

W miarę możliwości prosiłabym o nie umieszczanie postów w godzinach od 6.00 do 22.00, a powód jest chyba wiadomy...
KLUB NOCNYCH MARKÓW, KAPUJECIE? XD A tutaj 11 postów napisanych przez sześć różnych osób między właśnie szóstą a dwudziestą drugą. xD Ja rozumiem, że jedna dziewczyna albo nawet kilka raz zapomniało... Albo nawet kilka razy... Ale to mnie tak bawi! :'D

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-09-2015 o 23h24)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#628 06-09-2015 o 23h25

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Ja się tego akurat zawsze słucham, ale nie upominałbym, bo niektóre dziewczyny udzielają się właściwie tylko tutaj, więc szkoda byłoby mi je uciszać. :'c

#629 06-09-2015 o 23h28

Miss'Żółtodziób
...

Hiruko Moja babcia raz chciała zadzwonić po karetkę, bo wrzeszczałam z bólu przez jakieś 7 godzin bodajże,  przez okres. Aż w końcu wzięłam się za brzuch skuliłam się jak najbardziej umiałam i położyłam się na poduszce.  Gdy się obudziłam ból był do zniesienia. Ale za to nie spałam całą noc.

Lau współczuję i chodzi Ci o to, że jadałeś często fast-foody? Czy może za mało białka,  witamin itp. Itd. ?

Ja będę musiała chyba przejść na dietę.

2 wyprzedzenia xd

Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (06-09-2015 o 23h30)

#630 06-09-2015 o 23h34

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Nie do końca, Julkanna, raczej w drugą stronę - u mnie nijakie odżywianie to nie jedzenie prawie niczego i nieumiejętność podjęcia racjonalnej diety, którą jestem w stanie kontrolować. Mam anoreksję bulimiczną, stąd takie problemy.

#631 06-09-2015 o 23h34

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ahahaaahaha, nikogo nie uciszam. ♥ Po prostu zwracam na to uwagę - czy to nie zabawne? xD KLUB NOCNYCH MARKÓW klubem nocnych marków tylko z nazwy? :'D  Tak mnie rozbawiacie! xD

Tylko wtedy rodzi się pytanie - to nocne marki czy dubel pogaduch wszelakich? A duble na przykład taka Motiś powinna zamykać. </3 Lepiej przypomnieć! ;D

Tyleż wyprzedzeń!
Mheh, czyli, Evie, już nie muszę się domyślać, skąd tyle wspominasz o tym żyganiu.

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-09-2015 o 23h37)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#632 06-09-2015 o 23h43

Miss'Żółtodziób
...

W takim razie Marek proponuje,  przenieść się na pogaduchy.

#633 06-09-2015 o 23h48

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ahaha, po co się przenosić teraz? Jeszcze noc! ;D

#634 06-09-2015 o 23h52

Miss'Żółtodziób
...

Jak chcesz, ananasie! ;D Jakiś pomysł na temat? xd

#635 07-09-2015 o 00h38

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Nie mam zielonego pojęcia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zresztą przed chwilą wróciłam ze swojej głowy . XD

#636 07-09-2015 o 00h41

Miss'Żółtodziób
...

Hehehe
To...Anansie...Umiesz robić stylizacje warstwowe? XD

#637 07-09-2015 o 00h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Umiem, w tej chwili nawet mam na swojej miss ze dwa-trzy paski oraz pierdyliard bielizn. XD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-09-2015 o 00h45)

#638 07-09-2015 o 00h46

Miss'Żółtodziób
...

Hahq xd ja próbowałam, ale się nie udało.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#639 07-09-2015 o 00h53

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Nie na każdej przeglądarce zawsze działa. I nie zawsze chce się zapisać, radzę jeszcze popróbować! ;D
Dobra, to i ja spadam, muszę się kłaść spać. Ale znając życie jeszcze dobre pół godziny niepośpię. XD

#640 07-09-2015 o 00h56

Miss'Żółtodziób
...

Dobranoc, Pine! ;D
Ja mam na sobie taką czaderską piżamkę. ^^

#641 07-09-2015 o 01h08

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

A ja mam na sobie jakże śliczną koszulę nocną w kwiaty, prawie do ziemi - jeszcze chyba z ubiegłego wieku ona jest. XD

#642 07-09-2015 o 02h04

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Współczuję dziewczyny tych ''okresowych'' przeżyć. Mnie na szczęście tego typu bóle w ogóle się nie zdarzają. Za to jajeczkowanie to inna sprawa. Tak mnie wtedy zarzyna, że nie mogę chodzić i pomaga mi tylko termofor ._.

#643 07-09-2015 o 02h24

Miss'Żółtodziób
...

Uuu... D: Współczuję, Evelyn/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png 

Ja teraz kombinuję nad poprawianiem cosplay'u .-.

#644 08-09-2015 o 23h22

Miss'na całego
Pacia69
...
Miejsce: Poznań

Dobry wieczor piekne panie. jak wieczorek mija? jest ktos z kim mozna pogadac?

https://media.giphy.com/media/5yLgockeNPYp7trRokw/giphy.gif

#645 08-09-2015 o 23h31

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ze mną można, ostatnio nie śpię po nocach, bo siwieję ze strachu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Skończył mi się serial animowany do oglądania po nocach i dzisiaj jestem trochę bez zajęcia...  /modules/forum/img/smilies/hein.gif

#646 08-09-2015 o 23h32

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja jestem,choć powinnam już spać.
Pakuję się na wyjazd od kilku godzin i nadal nie wiem czy wszystko mam.
A to tylko 3 dni...

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#647 08-09-2015 o 23h47

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

Dzień-dobry-wieczór wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hildee, a co tam tak zawzięcie oglądałaś?

Jak ja sobie pomyślę, że z winy sprzętu mam niezdaną po raz drugi teorię z prawa jazdy, to aż mi się słabo robi... Normalnie to bym teraz tyrała te >2,5k pytań, ale w sumie po co, skoro sprzęt działa gorzej niż zardzewiały zamek, który nie działa...

Motionell, a gdzie wyjeżdżasz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#648 09-09-2015 o 00h33

Miss'na całego
Pacia69
...
Miejsce: Poznań

ja nie spie bo ciagle mysle o ukochanej osobie ktora mnie zostawila i juz nigdy do mnie nie wroci i przez to mnie serce boli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

https://media.giphy.com/media/5yLgockeNPYp7trRokw/giphy.gif

#649 09-09-2015 o 01h19

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

Nie wiem, kto to by mógł być ani dlaczego, ale twierdzisz, że to była ukochana osoba. Cóż, nie zawsze, ale najczęściej mówi się tak o osobach, które myślą podobnie o nas. Jesteś pewna, że ta osoba chciałaby, żebyś się teraz tak tym zadręczała?
- Jeżeli nie, to powinnaś starać się uśmiechać i cieszyć z byle pierdoły właśnie przez wzgląd na uczucia tej osoby.
- Jeżeli tak, to znaczy, że najprawdopodobniej złą osobę wybrałaś do kochania i trzeba to naprawić, co by nie cierpieć jeszcze bardziej po próżnicy. Zrób temu komuś na złość i staraj się uśmiechać i cieszyć z byle pierdoły.

Wiem, że łatwiej jest pisać niż mówić, i mówić niż zrobić, ale życie i zdrowie mamy tylko jedno, więc nie warto go tracić na coś, co okaże się jedynie konsumentem naszego skarbu.

#650 09-09-2015 o 01h47

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Yo!
Bylam dzis sie zobaczyc z dziewczyna, ktora poznalam przez ask.fm i bylo supi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 29