Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 43

#451 11-08-2013 o 11h21

Miss'Żółtodziób
...

Preeti napisał

Nie no, 17 próba i nadal nic! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png To już jest jakaś przesada. Niedorzeczność żeby tyle trzeba było czekać.

Też długo czekałam na chłopaka chyba z 10 dni. Codziennie wchodziłam na dyskotekę i nic się nie działo. Straciłam już nadzieje, że go spotkam i wreszcie spotkałam. jaki miałam zaciesz na twarzy. Teraz poluje na Eddie'go coś czuję, że sobie poczekam na niego i to długo. Ja nie z tych co mają szczęście i łapią za pierwszym czy drugim razem.

#452 11-08-2013 o 11h29

Miss'na całego
Yuki18
...

Preeti napisał

Nie no, 17 próba i nadal nic! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png To już jest jakaś przesada. Niedorzeczność żeby tyle trzeba było czekać.

Nie strasz O.O
Jestem na tym samym poziomie, też mam ten jeden punkt do zrobienia, a to moja 4-5 próba dopiero.

17 dni? To faktycznie za dużo. Może to jakiś bug?
Wydawało mi się, że max to 10 dni o ile wszystkie warunki zostały spełnione.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#453 11-08-2013 o 11h32

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Yuki18 napisał

Preeti napisał

Nie strasz O.O
Jestem na tym samym poziomie, też mam ten jeden punkt do zrobienia, a to moja 4-5 próba dopiero.

17 dni? To faktycznie za dużo. Może to jakiś bug?
Wydawało mi się, że max to 10 dni o ile wszystkie warunki zostały spełnione.

Też uważam, że to może być bug, bo nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś aż 17 dni szukał. To już zaczyna być przesada.

Ostatnio zmieniony przez chorino (11-08-2013 o 11h33)

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#454 11-08-2013 o 11h58

Miss'na całego
Yuki18
...

Zawsze można ten czas wykorzystać na planowanie kolejnych misji, zdobyć IQ... A MM można zdobyć na grach i wyzwaniach. Chociaż przykre, że ledwo się zdobędzie Leo, zaraz trzeba się męczyć ze zdobyciem Eddiego. Ych.

#455 11-08-2013 o 12h07

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Dlatego ja trzymam teraz Leo i nie zerwę z nim szybko XD Musze i tak nazbierać na cycki, dozbroić chatkę i pokupować trochę ciuszków, ale cóż... ciężko w tej grze bez faceta!

#456 11-08-2013 o 12h12

Miss'na całego
Yuki18
...

Hildee napisał

Dlatego ja trzymam teraz Leo i nie zerwę z nim szybko XD Musze i tak nazbierać na cycki, dozbroić chatkę i pokupować trochę ciuszków, ale cóż... ciężko w tej grze bez faceta!

Mnie się udało zrobić biust szybciej (wyzwania <3). Jak go dorwę to też nie odpuszczę dopóki nie uzbieram na papier fotograficzny i to co mnie może czekać na sekretnych poziomach. Nie ma co liczyć, że Eddie jakiś podatniejszy będzie na urok Miss i "nazajutrz" go znajdę... /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#457 11-08-2013 o 12h43

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

17 dni to nie bug c: Aktualnie znajoma od 20 dni szuka Leonarda (zgłaszała jako bug i stwierdzono że tak po prostu jest i to nie jest błąd).

#458 11-08-2013 o 21h16

Miss'Żółtodziób
...

siemka mam na imie w miss agnieszka 145 dajcie mnie do znaj dzieks papa

#459 11-08-2013 o 21h36

Miss'na całego
Yuki18
...

nelumi napisał

17 dni to nie bug c: Aktualnie znajoma od 20 dni szuka Leonarda (zgłaszała jako bug i stwierdzono że tak po prostu jest i to nie jest błąd).

/modules/forum/img/smilies/sniff.gif no niee...
Trzeba jakichś specjalnych mocy żeby go zdobyć czy co? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#460 11-08-2013 o 23h14

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny nie straszcie, ja zazwyczaj kilka dni i się pojawia. Chociaż zauważyłam, że u mnie zazwyczaj wieczorem między 16 a 18 trafiam na facetów. Po pięciu dniach udało mi się trafić, więc nie wiem. Ale też się nie znam.

#461 11-08-2013 o 23h34

Miss'Złota
nelumi

Eddiego to na magnes! Te jego złote naszyjniki (co z tego że złote ToT) i tak przyciągnie~! p.p Ja się cieszyłam jak miałam Eddiego za 1 razem i Huberta za 2. Po prostu od szczęścia zależy. Z porą się jeszcze nie spotkałam żeby miała jakieś specjalne znaczenie (w moim przypadku).

#462 12-08-2013 o 12h39

Miss'Żółtodziób
...

ja znalazłam faceta a teraz nieda sie znim zerwac

#463 12-08-2013 o 14h23

Miss'ujdzie
rkwcz
...

sara32 napisał

ja znalazłam faceta a teraz nieda sie znim zerwac

Bo możesz dopiero jutro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jedna akcja na dzień jest dostępna  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#464 12-08-2013 o 16h25

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

18 próba się udała, znalazłam Leo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wreszcie!! /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Dodam, że zawsze chodziłam na dyskoteki z rana, dziś postanowiłam poczekać do godziny 16 i weszłam tam od razu po zalogowaniu i udało się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Preeti (12-08-2013 o 16h26)

#465 12-08-2013 o 19h11

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Czy sprawdzał już ktoś może czy kasa od chłopaka wpływa w dni kiedy się nie logujemy do gry? Szczerze w to wątpię, ale obecnie nawet nie mogę sprawdzić, bo od wielu dni nie mogę upolować chłopaka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#466 12-08-2013 o 20h00

Miss'Złota
nelumi

Nic nie wpływa kiedy się logujemy, z pracy bodajże też nie :>

#467 12-08-2013 o 20h08

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Mnie się wydaje, że Nelumi ma rację, ponieważ wszędzie liczą się dni GRY, a nie dni, które upłynęły od założenia konta w ogóle. Dlatego też w grze nic się nie zmienia, oprócz brudu i głodu;) jak w życiu - nie idziesz do pracy nie masz kasy, nie widzisz się z chłopakiem- nie masz z tego (kasy głupio zabrzmi:) poprawionego nastroju;)

#468 12-08-2013 o 22h10

Miss'na całego
Nabi
...
Miejsce: Fairy Glade

Kekeke, ale mam szczęście xD Doszłam już do Huberta, znalazłam go po 2 dniach. Kounette miałam po trzech dniach, starucha po dwóch, tych wcześniejszych za pierwszym razem. <3
Ktoś kiedyś wspominał o wadze. Nie wiem, czy to przypadek, ale moja miss zawsze ma "wagę idealną", czyli 58kg i jak widać facetów długo nie szukam. *-*

#469 13-08-2013 o 07h20

Miss'Żółtodziób
...

Waga ma duże znaczenie dla procesu szukania chłopaka - od kiedy trzymam nieco wyższą niż 58kg znajduję nowego chłopaka już pierwszego dnia po zerwaniu z poprzednim. Moja dobra passa trwa już od czasu Eddiego, mam nadzieję, że nic się nie zmieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#470 13-08-2013 o 10h03

Miss'OK
Aria
...

Pozbyłam się Huberta. Troszkę smutek, bo teraz czekają  mnie niekończące się łowy na nowego no i straciłam źródło dochodu... A w tym kasku nawet nie wyglądał źle, do twarzy mu było /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#471 13-08-2013 o 23h01

Miss'na całego
Yuki18
...

Jupi! Boski Leo zdobyty!! (nawet nie liczyłam ile dni na niego polowałam, 4-6 dni)
Zatańczyłam na dyskotece wcześniej i miałam idealne wskaźniki (waga równiutko 58kg).

#472 15-08-2013 o 00h40

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

No, to zaczynamy polowanie na... kto to teraz? Flunch? Pierwszy dzień skreślony. Ehhh... I smell bullshit.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#473 15-08-2013 o 08h13

Miss'Żółtodziób
...

Rosette napisał

No, to zaczynamy polowanie na... kto to teraz? Flunch? Pierwszy dzień skreślony. Ehhh... I smell bullshit.

U mnie to samo. A ja mądra wysłałam ją na podryw kiedy zapomniałam ją przedtem nakarmić a miała 45% głodu. Tak bardzo robienie przez myśleniem. xD

#474 15-08-2013 o 08h18

Miss'na całego
Lexa0
...

Piąta, czy szósta próba - Kounette złapany.
Byłam w spodniach, nie tańczyłam. Chociaż to nerd, więc prawdopodobnie chodziło o przebranie się za Jokera /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#475 16-08-2013 o 00h07

Miss'Żółtodziób
...

Drugi dzień i znowu mi się nie udało. Może powinnam się przebrać w sukienkę...? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 43