Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 43

#401 05-08-2013 o 15h17

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

To witaj w klubie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja cały czas podrywałam z rana, jutro spróbuję popołudniu to zrobić, może w końcu się uda i będe ogla przejść do następnego poziomu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#402 06-08-2013 o 09h20

Miss'na całego
Lexa0
...

Edzio! Za pierwszem strzałem! Hellyeah!

Bardzo się z niego cieszę, bo mi akurat waluta potrzebna <3
(i to mówi wszystko o charakterze postaci w tej grze...)

#403 06-08-2013 o 12h10

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Lexa0 napisał

Edzio! Za pierwszem strzałem! Hellyeah!

Bardzo się z niego cieszę, bo mi akurat waluta potrzebna <3
(i to mówi wszystko o charakterze postaci w tej grze...)

Poczekaj na fluncha xD To dopiero jest skarbonka hah

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#404 06-08-2013 o 12h57

Miss'Żółtodziób
mila445
...
Miejsce: Kraków

Czy tylko moim zdaniem powinno być tak, że im wyższy poziom tym chłopak ładniejszy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No, bo kasa, kasą, ale jednak jakieś ciacho byłoby mile widziane ;o

We are such stuff as dreams are made on. - W.S.

#405 06-08-2013 o 13h00

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

mila445 napisał

Czy tylko moim zdaniem powinno być tak, że im wyższy poziom tym chłopak ładniejszy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No, bo kasa, kasą, ale jednak jakieś ciacho byłoby mile widziane ;o

popieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#406 06-08-2013 o 13h10

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Emma1 napisał

mila445 napisał

Emma1 powinnaś robić dłuższe wypowiedzi,a po za tym, zacytuję

"Miss Fashion, wirtualna gra o modzie i dekoracji, która karykaturuje realny świat." 

Więc jest to co jest,a jak się nie podoba to nie grajcie.

mila445 każda z nas miała Jean-a więc nie narzekaj, tylko z nim zerwij i podrywaj następnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (06-08-2013 o 13h12)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#407 06-08-2013 o 13h41

Miss'ujdzie
rkwcz
...

YooSti napisał

Emma1 napisał

mila445 napisał

Emma1 powinnaś robić dłuższe wypowiedzi,a po za tym, zacytuję

"Miss Fashion, wirtualna gra o modzie i dekoracji, która karykaturuje realny świat." 

Więc jest to co jest,a jak się nie podoba to nie grajcie.

mila445 każda z nas miała Jean-a więc nie narzekaj, tylko z nim zerwij i podrywaj następnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ładny/brzydki to pojęcie względne, niektórym podobają się murzyni inni znowu wolą białych, to samo z długością włosów, kolorem i całą resztą ;d Niezdatny kompletnie był Spadaj i Eddie, ale podpisując się pod tym co napisała YooSti oni są stworzeni na karykature emetrytów szukających dziewczyny w postaci 20latki ;d Gusta gustami, ale faceci istniejący do tej pory w grze wszyscy są ,,bez rewelacji". Moim zdaniem zbyt bardzo wyglądają jak chłopcy i tacy bezpłciowi są xD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#408 06-08-2013 o 16h41

Miss'Żółtodziób
...

ahh ♥ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#409 06-08-2013 o 18h26

Miss'Żółtodziób
...

hej mam pytanie bo mam w misji zeby zerwc z chlopakiem chodze na dyskoteki daje zeby tanczyla bo nic innego nie ma i nie zrywa z nim... Jak trzeba zerwac z facetem

#410 06-08-2013 o 18h34

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Anusik, nic innego nie ma, bo opcja zerwania pojawi Ci się dopiero jutro (po północy). Nie można poderwać i zerwać w ten sam dzień.

#411 06-08-2013 o 19h01

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Anusik, czytanie nie boli. Post wyżej masz odpowiedź na swoje pytanie.

#412 06-08-2013 o 19h01

Miss'Żółtodziób
...

Pomóżcie :P Jak mam rzucić faceta chodze na dyskoteki caly zas i nie moge go zostawic jak mam to zrobic

#413 06-08-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

Anusik napisał

Pomóżcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jak mam rzucić faceta chodze na dyskoteki caly zas i nie moge go zostawic jak mam to zrobic

Radzę naprawdę przejrzeć wypowiedzi koleżanek. Uzyskałaś już odpowiedź. Musisz z tym poczekać do jutra, skoro dziś go poderwałaś.

#414 07-08-2013 o 10h11

Miss'na całego
Preeti
...

Dziś będzie moja 12 próba poderwania Leo, jak się nie uda to chyba się powieszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png to jest męczące takie czekanie...

#415 07-08-2013 o 15h29

Miss'Żółtodziób
...

Hejka ja po zerwaniu z 1 chłopakiem odczekałam już 4 dni i dalej nic  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  Nie wiem ile musze jszcze czekać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#416 07-08-2013 o 15h37

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Marcela46 napisał

Hejka ja po zerwaniu z 1 chłopakiem odczekałam już 4 dni i dalej nic  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  Nie wiem ile musze jszcze czekać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Cierpliwości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie zawsze chłopak znajduje się od razu.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#417 07-08-2013 o 15h43

Miss'towarzyska
YooSti

Preeti napisał

Dziś będzie moja 12 próba poderwania Leo, jak się nie uda to chyba się powieszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png to jest męczące takie czekanie...

A jak często chodzisz do dyskoteki aby potańczyć? Bo to też ma znaczenie

#418 07-08-2013 o 15h44

Miss'na całego
Preeti
...

Do dyskoteki chodzę raz dziennie. Dzisiejsza próba również spełzła na niczym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#419 07-08-2013 o 15h50

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Też czasami ubolewam nad tym że to tak długo trawa, podobno to kwestia szczęścia, ale ja mam wrażenie że z czasem jest tylko gorzej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#420 07-08-2013 o 15h57

Miss'na całego
Preeti
...

A wie ktoś może czy jest jakiś limit, ile najwięcej może trwać takie szukanie? Gdzieś widziałam że ktoś czekał 20 dni.

#421 07-08-2013 o 15h58

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

ile?! 20 dni? Aw man, a ja na tego carpaczio poluję i od paru dni nic... Długo na niego polowałyście?

#422 07-08-2013 o 16h01

Miss'na całego
Lexa0
...

Ja tylko trzy dni. Za to za Dżordżem się uganiałam strasznie długo.
A teraz czeka mnie polowanie na geeka.

#423 07-08-2013 o 16h01

Miss'towarzyska
YooSti

Musicie często chodzić na dyskotekę aby potańczyć, inaczej będziecie długo czekać. Nie jeden raz, żeby go poderwać  i na tym koniec waszej wizyty w dyskotece. Ot taka natura tych chłopaków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png że trzeba się za nimi uganiać

Ostatnio zmieniony przez YooSti (07-08-2013 o 16h02)

#424 07-08-2013 o 16h02

Miss'na całego
Preeti
...

No u mnie dziś minął 12 dzień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png A próba chyba 14 bo dwa razy zdarzył mi się bug że mogłam iśc poderwać drugi raz w jednym dniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Najgorsze jest to że od 2 tygodni stoje w tym samym poziomie i nie mogę ruszyć, ani nikt mi kasy nie daje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
a do tej pory każdego znajdowałam za pierwszy podejściem..

Ostatnio zmieniony przez Preeti (07-08-2013 o 16h03)

#425 07-08-2013 o 16h03

Miss'na całego
Lexa0
...

YooSti, naprawdę wierzysz, że jakiemuś informatykowi chciało się ładować w skrypt szereg warunków określających procentowe szanse na upolowanie faceta?
Bo ja nie za bardzo, za dużo komplikacji - a im coś bardziej skomplikowane, tym łatwiej się sypie.

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 43