9,5/ 10 Super mrok i piesek :* ale twój kolor oczu dla mnie powinien być normalny
Życie jest jedną wędrówką człowieka.
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 71
9,5/ 10 Super mrok i piesek :* ale twój kolor oczu dla mnie powinien być normalny
3/10 szału nie ma. Po prostu kupiona kreacja, zero własnej inwencji. Nic szczególnego.
Suknia śliczna, dodatki idealnie dobrane. Może makijaż zrobiła bym jaśniejszy i oczy zmieniła na odcień fioletu, niestety największym minusem są włosy które nie współgrają z kreacją. Chcę również przypomnieć, iż to nie halloween i struj nie pasuje do ducha Bożonarodzeniowego jak i miss i pupila, moja ocena 6.5/10
Strasznie prosto i jakoś tak... bez charakteru. Pomijam już fakt, że parasol wyrasta twojej pannicy z pleców. Słabe 4/10, bo mimo wszystko jest w miarę poprawnie.
A tak w ogóle, kto powiedział, że mamy mieć bożonarodzeniowe stroje? To jakiś wymóg? Każda ubiera swoją miss jak chce.
Mikacz świetne połączenie spódnicy z tą bluzką. Genialnie jak zawsze c: Wszystko ładnie ze sobą pasuje, a to futerko dodaje charakteru. 10/10 :>
Nikt przecież nie powiedział, że to iż jest grudzień każdy MUSI ubrać się świątecznie. No ludzie prosze, to tylko gra. Równie dobrze możemy ubrać te manekiny w bikini, bo kto komu zabroni.
Różowo, ale podoba mi się Może by kolor włosów zmienić... ale i tak 10/10
Ślicznie. Uwielbiam połączenie błękitu z bielą. Słodki misiaczek, interesujące buty (czy one nie mają obcasów? . ). Nie do końca pasują mi te złote paseczki przy sukience i wystające włosy z kapelusza Mandonny. Daję 8,5/10
Bardzo łądna stylizacja, genialnie połączyłaś gorset z sukienką za pomocą tego paska. Nie rozumiem troszkę tego czarnego kołnierza ot tak po prostu na szyi. Kapelusz jak dla mnie za duży, zmieniłąbym na jakiś mniejszy , bardzo podoba mi się torebka i rękawiczki
8/10
W życiu bym nie znalazła zastosowania do tych rajstop a tu proszę, jak zgrabnie pasują do zimowego płaszczyka i rozwianego szalika Troszkę włosy wystają zza kapelutka ale dopasować fryzurę do niego graniczy z cudem, więc rozumiem ból. Zwłaszcza, że warkocz tu pasuje, więc tak czy inaczej 10/10 ^^
Trochę za dużo dodatków co tworzy lekki chaos, ale całość całkiem zgrabna, 7/10
Ej mamy grudzień, a nie listopad święta idą żartuję oczywiście Strój bardzo ciekawy, może tylko jakiś "ostrzejszy" naszyjnik i inne włosy, znaczy trochę krótsze! 9/10
9/10 świąteczna kreacja. Bardzo ładny elfik. Przeszkadza mi to, że trzyma jednocześnie i prezent i misia. Biedny misio ma prezent na głowie. Psuje efekt.
Twoja miss jest jak demon, trochę mnie przeraża. Stylizacja jednak pomysłowa 10/10
Solomona Zajefajna stylizacja widziałam Twoje wcześniejsze stylizacje, ale ta miażdży. Świetny kolor i włosy pasujące do całości. Najlepsza jest spódnica czy sukienka, chyba tam warstwy nakładałaś i wygląda to super. Nie może być inaczej jak 100/10 kocham taki ciemny fiolet
Shiki całkiem fajny ubiór, fajnie dobrałaś kolory, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym dlatego 7/10
Ostatnio zmieniony przez dona2 (16-12-2013 o 20h59)
Jak ja nienawidzę różu (ale jeszcze wczoraj w nim paradowałam). Ale jednak twoja kreacja nie jest przytłaczająca tym kolorem. Może przez koronki? No ale mam zastrzeżenia, które są zapewne niezależne od Ciebie. Za jaskrawy kolor kapelusza, płaszcz jest zbyt ciemny przy delikatnym różu pod spodem. Parasolka jest fioletowa więc już kapelusz bym zmieniła na ten kolor i byłoby lepiej.
7/10
Zgadniesz kim jestem? Podpowiem, że pokonał grawitację w jednym z teledysków. xD
Ostatnio zmieniony przez Asuu (16-12-2013 o 21h12)
Bardzo dobre odwzorowanie Michaela. Wszystko się tutaj zgadza, mi ciężko dobrać tą marynarkę do czzegoś, a tu proszę - idealnie pasuje.
10/10
Natomiast ja długo się głowiłam jak wykorzystać ten płaszczyk. Do tej pory nie mam kombinacji, która by mnie zadowoliła. Jednak tobie się udało. Stylizacja bardzo współczesna i zarazem stonowana i przyciągająca oko. Zwłaszcza twarz Miss jest magnetyzująca, a pieprzyk przywodzi na myśl jakąś hrabiankę, która postanowiła zmieszać się między pospólstwo i zobaczyć jak oni żyją. Ah jak się pewnie zawiedzie na tym życiu, a jej status społeczny zdradza jakość jej płaszcza oraz ten pieprzyk...
Ależ się rozpisałam, a nie dałam oceny. ^^'
10/10 za pobudzenie mojej fantazji.
Asuu - Twoja miss nie wygląda źle. Prócz tego, że nie jest to mój styl, rzecz jasna, ale postaram się oceniać obiektywnie : ) Kolory dobrałaś dobrze, zabawnie to wszystko wygląda. Ale nie umiem powiedzieć nic więcej.. niestety. Jak dla mnie (jak najbardziej obiektywnie) 7/10
Nim ocenisz, wiedz, że spróbowałam zrobić "cosplay" Clary z Darów Anioła. Gdyby ktoś miał zastrzeżenia - jak dla mnie i tak nie jest on do końca udany, ale co ważniejsze, nie wzoruję się na (badziewnym) filmie. Pozostawiłam własny kolor włosów i oczu, z dwóch powodów: barwy włosów nie mogłam odnaleźć takiej, jaka by mnie zadowalała, oraz chciałam podkreślić, że jest to cosplay.
Mi się podoba, niby dół jest ciężki, przeładowany, ale w sumie pasuje. Ładna twarz ♥
10/10
Podoba mi sie ta kreacja wszystko się uzupełnia, jednakże ten biały dół za suknią mi trochę nie pasuje kolorystycznie do całej kreacji, 9,5/10 w sumie dałabym 10/10 bo bardzo podoba mi sie ta kreacja
6/10
Stylizacja w porządku, choć sprawia wrażenie strasznie przeładowanej, pozbyłabym się parasolki i zdecydowała na jeden z dodatków - albo błyskawice, albo skrzydła.
Mikacz Pięknie dobrana stylizacja. Makijaż, fryzura i dodatek do niej są genialne. Niezbyt pasuje mi tutaj to na szyi od renifera i te falbanki przy rękawach, bo to już troszkę za dużo jak dla mnie. Nie zmienia to faktu, że fajny miałaś pomysł 9/10
Dona2, miss wygląda świetnie, wszystko praktycznie jest spójne, jedynie co zwróciło moją uwagę to koszulka pod płaszczem , jest trochę za jasna i te czarne koronki w niej nie pasują trochę, do tego stroju 9.5/10
Czerwono i pełno, a do tego białe akcenty. Oklepany, ale piękny schemat. Nie przepadam za zbytnim przepychem i czerwienią, ale ładnie wykombinowałaś.
10/10
Uwaga! Jest to cosplay, albo raczej inspiracja pewnym znanym muzykiem Michaelem Jacksonem. Zaznaczam to, ponieważ nie wszyscy kojarzą muzyka jako osobę o ciemnej karnacji ani teledysk "Smooth crimminal" na którym się inspirowałam
Ostatnio zmieniony przez Asuu (16-12-2013 o 23h33)