już oceniałam wczoraj więc nie będę się powtarzać..dodam tylko, że teraz z brązowymi kozaczkami jest lepiej i już nie mam się czego czepiać.. 10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 71
już oceniałam wczoraj więc nie będę się powtarzać..dodam tylko, że teraz z brązowymi kozaczkami jest lepiej i już nie mam się czego czepiać.. 10/10
Hmm odważna stylizacja, tzn dużo wszystkiego i w jednym kolorze niemalże Zmieniłabym bluzkę ii być może włosy (albo nakrycie głowy, bo średnio ze sobą wyglądają).
7/10
Bardzo udana stylizacja. Idealnie dobrane ubrania, świetna kolorystyka i pasujący makijaż <3 10/10
Ostatnio zmieniony przez AccroSolitaire (15-12-2013 o 18h45)
Baardzo podoba mi się Twoja stylizacja.
Jest taka świąteczna <3
Śliczny makijaż...no i te piegi 10/10
AccroSolitaire: Całkiem spoko, bez szału ale ok. Ta mgła z tyłu jest niepotrzebna. Dziwna ta twarz, oczy... 7/10
śliczny makijaż, sukienka bardzo prosta ale dzięki temu mogłaś dobrać tak bogate dodatki..bardzo interesujące.. 9/10
Bardzo podoba mi się spódnica, ale reszta stroju myślę że nie za bardzo pasuje, tak samo jak makijaż... Ale fryzura fajna 4/10
Kecil
Bardzo fajny casual. Poły marynarki pasują do koszuli ♥ I przepiękna twarz i makijaż ♥
10/10
10/10 Podoba mi się, i to bardzo. Nie mam nic do zarzucenia.
9/10 Super, ale troszeczkę nie pasuje ten kolor pierścionka, ale chłopak boski
No cóż, strój to komplet. Kolczyki pasują, ale nie podoba mi się wyraz twarzy i opalenizna. Generalnie mogłaś się nieco bardziej wysilić
3/10
10/10, już ocenialam. xd
Olej, widzę że zmienilas strój. Ale ocena się nie zmieniła.
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (15-12-2013 o 20h48)
Fajne wykorzystanie tej sukienki i połączenie jej z fryzurą.
Dałabym jakieś rękawiczki.
9,5/10
Pomimo tego, że spod beretu minimalnie wystaje fryzura, to całośc jest super, ciekawie dopasowany płaszcz i buty ♥ A wiewiórka dodaje uroku
10/10
kocham biel i czerń. Naprawdę boska stylizacja , ta spódnica , skarpetki , buty. Niby nic do siebie na pierwszy rzut oka nie pasuję , a ty to tak doskonale połączyłaś . Gratuluję! oczywiście 10/10
Widzę, że zmieniłaś spodnie, na rajstopy ... Mi się to o wiele bardziej podoba .. Może wolałabym kozaki, niż botki, ale i tak jest lepiej ^^
Lubię brązowy kolor w stylizacjach
9,5/10
Widziałam już tę stylizację i rozwaliła mnie na łopatki ♥ Złoto z bielą wygląda przecudnie, a spojrzenie miss za czarnej grzywki... mrrau, tajemnicze, nieco straszne, nieco pogardliwe... Super! Szkoda tylko, że na kapeluszu nie ma zlotego elementu, byłoby idealnie.
10/10
Pierwsza myśl: stylizacja idealny na piątek 13, który już (nie)stety minął
Strój jest naprawdę dopracowany, lubię czernie, biele i szarości, do tego te szalone włosy i czarny kot.
Nie polubiłam tylko torebki, wydaje mi się, że jest z "innego świata"
9.9/10
Całkiem spoko. Podoba mi się. Tylko buty wybrałabym kryte - może jakieś botki, kozaki. Ewentualnie rajstopy .9/10
Bardzo świąteczna, ale te czarne pućki na rękach nie bardzo mi pasują do reszty. 9/10
Ciekawa koncepcja, ale skoro robisz już punka z piłą łańcuchową to wzięłabym inną marynarkę, a nie taką z puszkiem ... To mnie najbardziej uraża w tej stylizacji. Kolorystycznie jest w porządku. 9/10
Jak zwykle 10/10. Twoje kreacje zawsze są dopracowane i świetnie się prezentują. Nic dodać, nić ująć.
Świetnie wpasowałaś tę szarfę do reszty, ładnie się prezentuje z czerwienią. Niestety kapelusz mi totalnie nie pasuje, powinien być albo wysoki, albo jakiś kok czy generalnie wysokie upięcie, bo szarfa strasznie ciągnie sylwetkę w dół.
8\10
Dyokira tej twarzy nie da się zapomnieć. Jak zawsze wyróżniająca się na tle innych i bardzo interesująca stylizacja. Kapelusz nie pasuje mi do fryzury, dlatego daję - 9/10
10/10 stylowa i elegancka w czerni i bieli. Tylko ten dziad przeszkadza, ale cóż zrobić.