Bardzo fajne wykorzystanie tych rajstop
Sukienka i kapelusik genialne.
Dyszka!
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 71
Bardzo fajne wykorzystanie tych rajstop
Sukienka i kapelusik genialne.
Dyszka!
Lubię twoją miss za to, że jest taka charakterystyczna. Przez to, że nie zmieniasz twarzy zawsze idzie ją rozpoznać na defiladzie Co do stroju, to podoba mi się. Jest uroczy i w lubianych przeze mnie kolorach. Nawet ta wiewiórka pasuje. Jedyny szczegół jaki bym zmieniła to te kwiatki na głowie.
9/10
Bardzo udane zestawienie kolorów, strój jest wybitnie przemyślany i dobrany, dodatki stanowią całość z ubiorem, natomiast cała kreacja ma w sobie charakter. Makijaż doskonale dobrany, a w oczach kryje się jakaś tajemnica, jedynie kolor włosów bym zmieniła na ciemny. Moja ocena 9.9/10
CryHeart29 uwielbiam płaszczyk, który masz na sobie. Szczerze powiedziawszy to w Twojej stylizacji wszystko mi się podoba. Nie wiem co jeszcze mogłabym dodać, albo do czego się przyczepić. Zostawiam serduszko, a moje ocena to - 9,5/10
Ładnie dobrane wszytsko pasuje ale czegos mi brakuje.. Spodnie plaszcz buty to tak troche pusto. 8/10
Świąteczne zestawienie bardzo mi się podoba, ale osobiście w życiu nie zestawiła bym czerwonego i niebieskiego. Co do makijażu wybrała bym coś w łagodniejszych odcieniach, reszta dodatków idealnie dopasowana, mój faworyt to opaska, moim zdaniem 8/10
Hmm pomyślmy.. niczym się twoja miss nie wyróznia prosto bez przesadnych dodatków i w parasolce brakuje rączki. Nie zaskoczyłas mnie więc 5/10
Intrygujące połączenie. Nie pasuje mi tu ta biało-zielona laseczka.
9/10
Strój ładny, na teraz. I wiewiórka Ale coś mi nie pasuje albo bym zmieniła kolor włosów albo dała ciemniejszą karnację. 8/10
@Monia2001 niby wszystko w porządku, coś mi tu jednak nie gra. Sama nie wiem co xD Może buty bym zmieniła. I dodała jakieś rajstopy, podwiązkę, cokolwiek - bo jest nieco pusto. ALe przyznam, że oczy wyjątkowo pasują do ust ♥
7/10
Wszystko ładnie, estetycznie, cacy glacy. Ale nie pasują te piegi, nie wiem czemu ich nie lubie xD. I buty dała bym na szpilce. Reszta rewelka 9/10, daje ♥
Ostatnio zmieniony przez monia2001 (15-12-2013 o 16h12)
Usta nie pasują. Strój strasznie ubogi, mało dodatków i strasznie "goło". Za to fryzura boska <3 5/10
Ciekawy strój,wszystko ładnie,ale pomyślałabym nad zmianą fryzury:)
9/10
Fajnie, bardzo jesiennie, lubie takie stylizacje 10/10
Motionell: Biżuteria i buty do wymiany moim zdaniem. Świetne kolory. Cudna wiewióra. 8/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (15-12-2013 o 16h34)
Stylizacja dopasowana, ale... bardzo zwyczajna. Brakuje elementu, któy przyciągnąłby wzrok, może przełamania kolorystycznej monotonii, a może po prostu ciekawego detalu. 8/10
Lillchen większość Twoich stylizacji mnie zachwyca, jednak ta mi się nie podoba. Uwielbiam połączenie czarnego z czerwonym, ale tutaj wszystko wydaje mi się tak troche niedopasowane. Szczególnie ta różowa grzywka. Może inna spódnica i kapelusik by wyszło na dobre? - 7/10
SubRossa Ładne wykorzystanie płaszczyka jednak ma jedną uwagę. Zamieniłabym lub zdjęła ten szalik- dla mnie nie zgrywa się z resztą 9/10
Święta pełną parą nie podoba mi się tylko fryzura 8/10
Blair9: Nie podoba mi się. Rajstopy są dziwne, spódnica z tą siatką - okropna, pasek nie pasuje. A kapelusz nie wiem po co tu jest. 5/10
Sentis bardzo mi się podoba ubranie Twojej miss. Śliczne kolory i wszystko ładnie dopasowane. Nie za dużo nie za mało, po prostu w sam raz. Uwielbiam - 10/10
SubRossa podoba mi się Twoja stylizacja. Jednak z drugiej strony nie wyróżnia się ona na tle innych, które zawierają taki płaszczyk. Mogłabyś dodać jakąś fajną torebkę i szal, żeby ożywić całość 7/10
Stylizacja wygląda porządnie, naprawdę nieźle się prezentuje, ale... ten żółty razi w oczy. Wybrałam tę spódnicę w bardziej przygaszonym kolorze. I rękawiczki średnio pasują, chyba że dobrałabyś czarne buty.
8/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (15-12-2013 o 17h13)
Dyokira jak czarujesz jak zawsze! Cóż innego mi nie zostaje tylko dać 10/10
Prosta a zarazem przepiękna stylizacja.
Kocham te płaszczyki.
10/10