Witam was bardzo gorąco w tym temacie!
Tadaam! Bardzo oryginalny wstęp, dlatego tutaj się trochę rozgadam xD
Na święta mam dostać nowy telefon. A będzie to... Samsung Galaxy Trend (biały)! Bardzo cię cieszę, ponieważ obecnie mam Nokię 500.
A jakie wy macie komóreczki? Nokie cegły, czy może najnowsze dotykowe modele? Możecie się nimi pochwalić tutaj.
Zapraszam do komentowania <3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#1 17-11-2013 o 16h45
#2 17-11-2013 o 16h53
Nataaa napisał
Witam was bardzo gorąco w tym temacie!
Tadaam! Bardzo oryginalny wstęp, dlatego tutaj się trochę rozgadam xD
Na święta mam dostać nowy telefon. A będzie to... Samsung Galaxy Trend (biały)! Bardzo cię cieszę, ponieważ obecnie mam Nokię 500.
A jakie wy macie komóreczki? Nokie cegły, czy może najnowsze dotykowe modele? Możecie się nimi pochwalić tutaj.
Zapraszam do komentowania <3
Też miałam nokie 500 ale rozwaliła się i teraz mam Samsunga Young białego.
#3 18-11-2013 o 18h36
Wita was osóbka uzależniona od komórki.
Ja się dziwię jak można mieć uzależnienie od kompa, bo ja korzystam przeważnie z internetu właśnie w komórce.
Obecnie mam model Nokia Asha 201 więc jest power, jest cegiełka
Planuję nowy model, dotykowy i taki żeby można było zainstalować Poua. Oczywiście będzie to kiedyś produkująca niekiedyś papier firma Nokia
#4 19-11-2013 o 12h56
Ja posiadam Samsung Galaxy Chat, biały, duży dotykowy ekran + klawiatura qwerty, klawiatura jest mi konieczna, bo dotykiem nie lubię pisać, zwariowałabym ;p
#5 19-11-2013 o 16h07
zakochałam się w chłopaku co mam zrobić?
#6 19-11-2013 o 19h24
Violetta1751 Usunąć post, przeczytać regulamin, wtedy się odkochasz.
Co do tematu: Mam Samsunga Corby 2 z wymienną obudową, więcej mi nie trzeba, ponieważ ma wszystko co chcę: Pou, internet i nie mam klawiatury qwerty, na której nie lubię pisać, piszę tak, że trzeba rysować literki.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (19-11-2013 o 19h26)
#7 19-11-2013 o 20h32
Metropolice napisał
Nie mam klawiatury qwerty, na której nie lubię pisać, piszę tak, że trzeba rysować literki.
Nie bardzo wiem co to ta klawiatura, ale podejrzewam, że taka jak w kompie czy coś w tym stylu z tymi klawiszami. Jeśli tak to ja ją posiadam. ^^
Ach, pamiętam półgodziny buszowania po świetlicy szkolnej w poszukiwaniu WFi :3
#8 20-11-2013 o 20h52
Ja mam telefon Live with walkman (nie jestem pewna czy dobrze napisałam ) czarny. Chyba najlepsza komórka jaką do tej pory miałam
"Milczenie nabiera nowej jakości, gdy jedynym dźwiękiem, jest odgłos końskich kopyt..." B. Leclair
#9 20-11-2013 o 23h30
Jestem dumną posiadaczką LG Swifta L3, koloru białego
Choć próbowałam go wymienić na Samsunga Galaxy S Advance, to jednak nie mogłam wytrzymać i LG wrócił do moich rąk. Jedyne co mnie denerwuje w moim LG, to mała pamięć systemowa, co równe jest temu, że nie mam miejsca na różne aplikacje
#10 25-11-2013 o 06h27
Ja mam Xperie Ray, ktorej nie znosze, nie uzywam i sluzy mi tylko jako spot Wifi do iPoda touch 5g z ktorym zasuwam zawsze i wszedzie. Telefonu jako telefonu nje uzywam prawie wcale. Raz na miesiac napisze smsa czy zadzwonie, ale to w jakis dziwnych przypadkach, a cala reszte moich potrzeb komunikacyjnych zalatwiam przez internet, wiec takie rozwiazanie mi jak najbardziej pasuje. Nie jest wygodne zasuwac z dwoma "zabawkami" ale bylam za niecierpliwa zeby poczekac na reszte kasy i kupic iPhona ;P
PS: @Holen- Neal w sygnaturce *.*
Ostatnio zmieniony przez Shillo (25-11-2013 o 06h29)
#11 27-11-2013 o 07h47
Czuję się taka wyjątkowa bo chyba jako jedna z nielicznych osób posiadam starą komórkę typu Nokia C2 (stara jak na dzisiejsze standardy społeczne). Zwyczajny telefon do dzwonienia, grania na komórce i słuchania muzyki. Kiedyś miałam LG dotykowy ale jak mi dotyk siadł to masakra.
W ogóle jak miałam dotykową to tęskniłam za starą dobrą klawiaturą, która się nie psuje.
Ostatnio zmieniony przez Ryuu (27-11-2013 o 07h49)
#12 27-11-2013 o 10h22
Ryuu, też mam Nokię C2. Teefonu używam do dzwonienia, smsowania i ostatnio do słuchania muzyki, ponieważ umarła moja ukochana mp3. Jak przybywa do mnie mój mężczyzna ze swoim odlotowym smartphonem, nie czuję ukłucia zazdrości - chyba że włącza Speedway Grand Prix, wtedy zaczyna mi być żal, że na moją komórkę nie ma takich fajnych, realistycznych gier
#13 28-11-2013 o 16h01
Dumnie mogę powiedzieć że jestem posiadaczką Samsung Galaxy Young Biały. Miesiąc temu miałam jeszcze HTC Desire X ale się rozwalił wytrzymał w stanie jak nowy 3 lata
#14 28-11-2013 o 20h48
A więc właścicielka Samsunga Galaxy Trend się kłania. Fajny telefon ale ma słabą baterię. >:
Codziennie trzeba ładować, co jest dla mnie dziwnym, ponieważ wcześniej miałam Samsunga Wave i trzymał dwa dni. >:
Zwiesza się więc droga Nataaa przygotuj się na parę minusów. ^^'
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#15 28-11-2013 o 21h57
Asuu napisał
A więc właścicielka Samsunga Galaxy Trend się kłania. Fajny telefon ale ma słabą baterię. >:
Codziennie trzeba ładować, co jest dla mnie dziwnym, ponieważ wcześniej miałam Samsunga Wave i trzymał dwa dni. >:
Ja mam ten sam model od tygodnia i bateria jest strasznie słaba .. Nawet Nokia x3-02, którą cały czas używałam trzymała najmniej 2 dni, a to się rozładowuje bo nie całym dniu nawet na najniższym poziomie światła. Na szczęście w wakacje planuję wymianę na Galaxy Note 2 ... Mam nadzieje, że będzie lepszy.
#16 06-12-2013 o 18h17
Cóż ja Trenda mam jako tymczasowy, bo styczniowej wypłacie przerzucam się na Galaxy SIII. Mam nadzieję, że przynajmniej ten wytrzyma dłużej niż pół dnia (bo tyle daje radę tylko nasłuchaniu muzyki). No i zależy mi na androidzie bo mam wszystko w jednym miejscu jeśli chodzi o konto google.
#17 06-12-2013 o 18h33
ScarletWitch napisał
Asuu napisał
Ja mam ten sam model od tygodnia i bateria jest strasznie słaba .. Nawet Nokia x3-02, którą cały czas używałam trzymała najmniej 2 dni, a to się rozładowuje bo nie całym dniu nawet na najniższym poziomie światła. Na szczęście w wakacje planuję wymianę na Galaxy Note 2 ... Mam nadzieje, że będzie lepszy.
Ja również mam Trenda, jednak wcale nie narzekam na baterię. moja wcześniejsza Xperia musiała być ładowana po 3 godzinach słuchania muzyki, ten wytrzymuje mi o wiele dłużej. Ładuję go średnio co 2-3 dni przy normalnym użytkowaniu (od czasu do czasu włączone wifi, transfer danych, muzyka) Ładuje go po dniu jeśli zarywam calutką noc na oglądanie filmów... Czasami się wiesza - sądzę jednak, że to również po części moja wina, zawaliłam pamięć maksymalnie.
a tak nawiasem do posiadaczek Trenda. Jak, kurczaki, wyłaczyć automatyczne aktualizacje? Nie wiem, a wkurza mnie to niesamowicie.
#18 06-12-2013 o 18h42
Aeriss
Ja niestety telefon często wykorzystuję w celach służbowych i non stop mam synchronizację kont by odbierać maile, a w między czasie facebook by być na bieżąco z sprawami w szkole. Tutaj co chwilę dzwonię, a zaraz siedzę na bloggeru i piszę rozdział do opowiadania. Przy takim wykorzystaniu moja bateria dość krótko trzyma.
Co do twojego pytania to wejdź w menadżera aplikacji -> zakładka wszystkie -> pierwsze powinno być Aktualizacje oprogramowania. Jeśli chodzi o rzeczy z androida to trzeba tam znaleźć odpowiednią aplikację c:
#19 01-06-2014 o 17h56
Ja aktualnie posiadam iPhone 3g ,ale jest w naprawie,po coś tam simlock się włączył,czy coś,i nie się nic zrobić,a z tym telefonem jest roboty...
#20 01-06-2014 o 20h16
Do wczoraj miałam Lg E coś tam (nie zwracam jakoś uwagi na markę, ma działać i tyle), jednak sierściuch zrobił sobie z niego zabawkę i go pogryzł...przez tydzień muszę się użerać z iphonem którego szczerze nie lubię.
#21 06-06-2014 o 16h35
Jestem posiadaczką Samsung Galaxy S3 .
Ja to jednak mam dobrych tych rodziców że wydali ponad 1500 żeby mi kupić telefon.
Ech...
#22 09-06-2014 o 11h03
Od zawsze jestem wierna Nokii, Lumia 625. <3
#23 09-06-2014 o 17h11
Ja -mimo, że już dawno powinnam- nie moge rozstac się z moim Samsungiem Galaxy Mini, po prostu nie potrafię xD tyle razem przeszliśmy. Chociaz ostatnio telefon się zbuntował i nie chce sie podpiąć pod kompa na przesyłke danych ;____;
#24 19-06-2015 o 16h49
Ja mam smartphone GoClever Quantum 450. Mało znana marka, ale zawsze coś.
#25 29-06-2015 o 14h50
No ja się pochwale mam iphone 4s