Jesteśmy 9 uczniów tak dziewiątką pewnego mroźnego dnia po strasznym dniu w szkole i wielkiej kłótni każdy z nas znajduje naszyjnik jest to niezwykły naszyjnik zrobiony z czarnego rzemyka i niebieskiego święcącego kryształu każdy z nas zabiera medalion do domu z myślą że znaleźli jakiś stary wisior który jakieś dziecko zgubiło ale nie w nocy podczas snu zostajemy przeniesieni przez magiczny portal zabiera on nas w niezwykłą podróż do ... Krainy świąt Bożego narodzenia, gwiazdki i Mikołajków a panuje tam śnieg ! I choć nikogo nie znamy lądujemy w domu niezwykłej dziewczyny jest to wielka willa ma dużo luksusów jak u każdego w tej krainie lecz nie lądujemy u byle kogo tylko u księżniczki śniegowej krainy i może choć kojarzy się ona ze złą królową lodu z Narnii którą ona nie jest miła i pomocna czy zostaniemy tu do końca( tak do końca tego rpg)
postacie :
Księżniczka śniegowej krainy - Rosemary505
dziewczyna - Liz Sherman
chłopak -zaj
dziewczyna - zaj
chłopak -zaj
dziewczyna -zaj
chłopak -
dziewczyna-
chłopak -
dziewczyna -
karta :
imię :
nazwisko :
wiek : ( 17 lat a księżniczka 1700 co znaczy 17 w krainie czas wolniej leci )
opis :
hobby :
zwierzę :
rzecz przywieziona ze sobą : ( tylko ludzie 3 rzeczy najwięcej )
ciekawostki :
wygląd :
karta moja :
imię : Marisa ale mów mi Mary
nazwisko :Śnieżek może i dziwne ale nie dla księżniczki śniegu
opis :Chociaż jestem księżniczką śnieżnej krainy lubię się wygłupiać w końcu mam własny dom a wolnoć Tomku w swoim domku czyż nie ? Bardzo lubię zwierzęta których mam pełen dom latają służba daje im jeść a ja daje im prawdziwą miłość kocham je i to jest najważniejsze czyż nie ? Nigdy nie miałam chłopaka ani nie całowałam się nigdy nawet pod jemiołą gdyż nigdy nie spotkałam chłopaka na którym by mi zależało nie jak na koledze.
hobby : Mój śpiew jest jedyny w swoim rodzaju gdyż jak byłam mała dali mi dar ideału dzięki temu w śpiewaniu i graniu na wszystkich instrumentach jestem najlepsza umiem świetnie gotować i malować umiem wszystkie sztuki walki i obce języki ( w tym zwierząt ) jestem też dobrym fotografem
zwierzę : mój pies to bardzo puszysty labrador a dokładniej 3 mają po 3 miesiące
mają na imię śnieżynka śnieżek i puszek
ciekawostki :
- jej psy nigdy nie umrą będą szczeniakami do końca i umieją latać
-zawsze pachnie różami
- jest następna do tronu
- to ona rozrzuciła medaliony w nadziei że ktoś je weźmie
- ma uczulenie na cynamon
- umie świetnie tańczyć ale sama o tym nie wie
- jej włosy czasem zmieniają kolor
wygląd :
UWAGA !!!
Zaczynamy od momentu kiedy wychodzicie ze szkoły wkurzeni i znajdujecie naszyjniki księżniczka z innego wymiaru też pisze ale nie możecie do niej nic napisać dopóki nie znajdziecie się w drugim wymiarze jak to przeczytaliście piszcie na dole śnieg
Śnieg !
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (16-11-2013 o 19h14)