Za każdym razem kiedy widzę twoją miss na defiladzie to mam ochotę ponownie nacisnąć serduszko. Po prostu urzekła mnie ta kreacja. <3
Dyszka. :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 61
Za każdym razem kiedy widzę twoją miss na defiladzie to mam ochotę ponownie nacisnąć serduszko. Po prostu urzekła mnie ta kreacja. <3
Dyszka. :'D
Właśnie widziałam Cię na defiladzie i spodobała mi się twoje przebranie. Za fajny pomysł 9/10
oceniałam już ten strój ale za każdym razem będzie 10/10 ♥
Lavilette
Sympatycznie, ale rękawiczki nie pasują do rajstop Ładna czerwień. Lepiej tres by było że zwykłymi skrzydłami nietoperza.
8/10
Erin pięknie *.* wszystko dopasowane idealnie, a te skrzydła są po prostu świetne w połączeniu z tą fryzurą . Nie może być inaczej niż 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (27-10-2013 o 22h10)
Przepych! Jak ja lubię przepych. Połączenie czerni, czerwieni i złotego wygląda bardzo dobrze. Piracko dobra stylizacja. 10/10
Ikuna - Oooooch, ślicznie. Takie eleganckie, ale jednak z drugiej strony elementy jak opaska na oko czy kapelusik dodają zadziorności. Podoba mi się dobranie fryzury i kolor włosów ^^ Naprawdę pięknie to wyszło 10/10
Roccoco - Jak zawsze - perfekcja. Ten makijaż jest po prostu powalający <3 10/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (27-10-2013 o 22h14)
Roccoco
Nadal twierdzę, że ta fryzura jest dziwna, ale strój mi się bardzo podoba. Naprawdę widać, że to przemyślane połączenie.
10/10
Fox
Fajnie stworzyłaś tę maskę, ogółem strój jako całośc też mi się podoba, ale fryzura już mnie nie zachwyca, choć w jakiś dziwny sposób pasuje do całości.
10/10
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (27-10-2013 o 22h16)
ErinBlack mroczna anielica? Właściwie nie mam się di czego przyczepić. wyglądasz świetnie. 10/10
Pierwsze skojarzenie - pixel horror gra Misao (btw świetna XD). Tam też były zakrwawione licealistki w krótkich spódniczkach. Świetna! ^^ 10/10
Kaiken mała wampirzyca. Genialny pomysł, a wykonanie jeszcze lepsze i ten miś nadający niewinności dziecka .Mrocznie i uroczo 10/10
Fox jestem zachwycona, świetnie stworzona maska, pierwsze co przyszło mi to ninja. Fryzurka genialna wielki plus jak dla mnie. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (27-10-2013 o 23h00)
Intrygująco powiem, ale zadziwiająco wpada w oko. Nie mam czego się przyczepić więc łap dyszkę.
Lavilette mroczna elfia władczyni węży... A nie, jeszcze skrzydła demona i anioła... chyba za dużo mitycznych postaci w jednej kreacji... 6/10
Fajna kolorystyka, ale za dużo falbanek, szczególnie na nogach. Przez to stylizacja wydaje się trochę przesadzona. 6/10
Jedyne, co nie pasuje mi w tej stylizacji to kolczyki, kompletnie gubią się we włosach No i ten łańcuchowy zwierz ten wydaje mi się zbędny.
9/10
Niepodoba mi się, jest całkowicie nie w moim guście, ale wydaje mi się, że nie ma w niej jakiś specjalnych błędów. 8/10
Ładna i estetyczna stylizacja, ale naprawdę nie rozumiem po co wszyscy wciskają na siłę te uszy... chociaż tutaj może nawet trochę pasują. 9/10~
10/10 tylko trochę ten zwierz z sukienką się zlewa, inny kolor bym wzięła
9/10 - Świetna diablica, wszystko doskonale dobrane i tylko ten tyrolski kapelusik z piórkiem mi trochę nie pasuje Spróbowałabym któryś z małych cylinderków, albo poszalałbym z rogami
Ostatnio zmieniony przez Mikacz (28-10-2013 o 12h03)
O, fajny pomysł, ale kieckę bym zmieniła, jest zbyt jasna i się gubi
7/10
Fajnie i z pazurem 10/10