Delikatnie i niewinnie, podoba mi się nie ma zbytniego przesytu, jest w porządku 9/10
Ikuna, pomysłowo, ale jak dla mnie twoja miss ma za dużo na głowie i to ją przytłacza, dlatego 7/10
Ostatnio zmieniony przez Preeti (28-10-2013 o 18h06)
Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 61
Delikatnie i niewinnie, podoba mi się nie ma zbytniego przesytu, jest w porządku 9/10
Ikuna, pomysłowo, ale jak dla mnie twoja miss ma za dużo na głowie i to ją przytłacza, dlatego 7/10
Ostatnio zmieniony przez Preeti (28-10-2013 o 18h06)
Super 10/10
Strasznie prosty ten strój, nie ma zadnych dodatków takich jak bransoletek, naszyjników, pasków .. Twój poziom jest niski, ale takie rzeczy można już mieć w swojej szafie ...
4/10
Z jednej strony jest tego sporo i aż nie wiem, na co się patrzeć. Z drugiej wszystko nawet do siebie pasuje, chociaż te spodnie nikną i zlewają się przez te.. to chyba pasek, takie trójkąty schodzące z talii. A szabla zasłania ranę. Jednak jest ciekawie, jest pomysłowo i jest 9/10
ErinBlack
wooow..super stylizacja;) połączenie bieli skrzydeł i czerwieni tych włosów - MEGA:)
strój ekstra, oryginalny, ciekawy, dopasowany.. jedyne co mi przeszkadza w tym wszystkim to rozcięta szyja - dziwnie to wygląda i nie pasuje do twarzy miss.. całość super 9/10
Issi
bardzo prosto..bez przytłaczania miss i bez przesady w dodatkach..ale efekt jest;)
widzę służebnicę ciemności.. podoba mi się choć nie powala na kolana;) 8/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (28-10-2013 o 18h51)
Biała wiedźma? hehe, dobrze że nie czerwona xD - mój nick xD
No i fajnie dopasowałaś ten pasek do tej sukienki, nie pomyślałabym o tym i ta marynarka do czegoś pasuje, brawo ^^
Makijaż też jest wyrazisty - 10/10
Jak zawsze piękna stylizacja, czarno, mrocznie, uwielbiam. 10/10
Erin bardzo fajna stylizacja, tylko ta fryzura choć jest piękna jak dla mnie nie pasuje do stroju 9/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (28-10-2013 o 19h55)
9/10
Erin - Świetne połączenie, krwawy anioł ci z tego wyszedł. Jedyne co mi się gryzie to buty, wyglądają jakoś tak zbyt zwyczajnie
Ikuna
10/10 - super! Maska genialnie podkreśla te cudne, błękitne oczy
Ostatnio zmieniony przez Mikacz (28-10-2013 o 19h55)
Dziękuje Mikacz, ale te oczy akurat mają kolor zielony były mi potrzebne do stylizacji na wybory miss cosplay.
Twoja stylizacja jest inna niż widuję u większości graczy. Lekka, ale jednocześnie z pazurem przypomina mi nimfę 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (28-10-2013 o 19h59)
Wszystko pięknie, ale jednak zmieniłabym spódnice na inny kolor i może dodała jakieś rajstopy 9/10
Ostatnio zmieniony przez Kecil (28-10-2013 o 19h59)
Kecil - Nie będzie chyba nowością gdy napiszę, że bardzo mi się podoba! Jest piracko i uroczo jednocześnie - efekt trudny do uzyskania, ale tak cudownie wyglądający na Twojej miss! 10/10
Nadal pięknie 10/10
(Jakby ktoś pytał, to jestem Lordem Vaderem XD)
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (28-10-2013 o 20h03)
Roccoco
Cała stylizacja bardzo mi się podoba. Na pierwszy rzut oka wygląda jakby sukienka była połączona ze spódnicą co daje duży plus ogólnemu wyglądowi. Dodatkowo żakiet rozchodzi się na boki na idealnej wysokości a pasek dopełnia przestrzeń na środku. Buty kolorystycznie do włosów a złote elementy dodają urokowi całej stylizacji. Strasznie mi się podoba 10/10 c:
Fox no wiesz co, tak mnie wyprzedzić kiedy ja tu się rozpisuję D:<
Lord Vader świetny, aczkolwiek dałabym jakąś pałkę, kij czy cokolwiek prostego (nawet jakiś czerwony badyl jakby był xD) bo bardziej pasowałby mi na miecz świetlny xD Ale cały strój genialny, świetne wykorzystanie maski i i zabawy z warstwami. 10/10
Ostatnio zmieniony przez nelumi (28-10-2013 o 20h06)
Twoją stylizację już oceniałam i zdania nie zmieniam 10/10
Jam jest Kostucha...uważaj przy ocenie,bo mogę przyjść po ciebie
Osomnes aż kipi. Chyba nie muszę uzasadniać swojej oceny... jedno spojrzenie wystarczy i od razu widać na co zasługuje stylizacja. 10/10, choć bardzo chciałabym wyżej.
7/10 zbyt zwyczajna, wybacz
Nelumi - 10/10 lubię fioletowo-czarne kreacje, plus twój znak rozpoznawczy czyli okularki
Ostatnio zmieniony przez Solomona (28-10-2013 o 20h27)
Strój nie za bardzo pasuje mi do makijażu, jak dla mnie zbyt zwyczajnie, za mało dodatków... 5/10
Kecil 8/10
Świetne połączenie odcieni szarości i bieli ze złotymi wstawkami. I tylko ta kokarda mnie razi, nie podobają mi się takie ozdoby.
świetny błękit, idealnie złamany rudością włosów! Bardzo pomysłowe, pod względem kolorów. 10/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Luv <3
10/10
Teraz latam jako Lestat z Wywiadu z Wampirem XD
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (28-10-2013 o 20h58)
Fox obdarzam Cię dozgonną wdzięcznością za ten cosplay *.* Kocham Letata i to jest prawdziwy wampir a nie jakaś migocząca popierdółka 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (28-10-2013 o 21h04)