Troszkę mi się mina nie podoba, po za tym, ok. Nie, żeby mega, ale ok. 8,5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 61
Troszkę mi się mina nie podoba, po za tym, ok. Nie, żeby mega, ale ok. 8,5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bez tej fajki i tego dymu. A poza tym, to wy(po)twornie ^^ 9/10
Przyjemna kreacja dla oka ^^ mimo że jest białe to i tak ma swoją „straszność” w sobie, pięknie 10/10
mroczna królowa z kosą
10/10 aż boję się że mnie zgładzi za nie wykonywanie rozkazów
Kirixa: Zmień fryzurę albo makijaż, bo razem nie pasują 9/10
Sentis
Hm..Opaska na oko albo opaska na głowie dałabym do zmiany, jedno z drugim troszkę się gryzie. Te łańcuchy troszeczkę mi nie pasują, pokombinowałabym ze zwykłym czarnym paskiem. Poza tym elementy ciekawie dobrane a kolor fryzurki idealnie pasuje do reszty 9/10
Jak u ciebie fioletowo, bardzo przyjemne dla oka,nie ma się do czego przyczepić. 10/10
Nelumi: Wymień opaskę na tę bez czaszki 10/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (27-10-2013 o 18h48)
Opaska na głowie gryzie się z tą na oko... Zmieniłabym to na twoim miejscu.
9/10
prosto, ale za to jak efektownie! 10/10
Ładnie, nawet bardzo ładnie. Dobrze dopasowane kolory i kroje. Bardziej widać po niej, że idzie się dobrze bawić na jakiejś imprezie z okazji tego strasznego święta, niż po prostu jest potworem 10/10
Jaka urocza Miss mimo tej całej krwi. <3 Wszystko ładnie ale buty mają inny kolor od reszty i nie pasują tak samo ten kołnierz.
9/10
Aaaa!
strasznie fajny stój!
10/10
Chyba twoja Miss prześladowała mnie da defiladzie. o:
Nie mam się czego uczepić więc daję dyszkę. c:
Pielęgniarka z piekła rodem! Z tego co widzę, to zajmuje się pobieraniem krwi! 10/10, nie znalazłam nic do czego mogłabym się przyczepić.
Jaka urocza postać Prowadząca w nawiedzonym miasteczku/cyrku... genialny strój. Nawet fryzura pasuje, a zazwyczaj za nią nie przepadam. 10/10
niby taka urocza stylizacja a czuję że miss może mnie zaraz zabić xD
10/10
Madelleinee - straszny misz-masz (ja widzę tutaj elfkę/kowbojkę/uczennicę/słodką dziewczynkę w jednym), ale podoba mi się. 9,5/10 za zbędny rewolwer~
Lavilette - wszystko pięknie, jedyne co mi się nie podoba to buty i niepasujące uszy. 9/10 również~
Ostatnio zmieniony przez tsunshun (27-10-2013 o 19h42)
Wszystko ładnie pasuje, oprócz fryzury. Zbytnio przylizana i mam wrażenie, że jest zbyt pusto w okolicach głowy. >:
9/10
Cudna ta Twoja pielęgniarka <3 Ale nie chciałabym z taką zostać sam na sam w szpitalu... 10/10
Bardzo dziwnie... Aż nie wiem co więcej napisać. Nie podoba mi się 4/10
Wszystko ładnie współgra, strój tematyczny,a białe kolory wcale nie przeszkadzają w tej halloweenowej kombinacji.Cóż więcej mówić? 10/10
niby Aniołek
ale jaki morderczy
miss wygląda zabójczo
10/10