Fabuła:
Kiedyś była dwunastka bogów olimpijskich. Mieli dzieci z innymi bogami lub śmiertelnikami. Półbóg był nazywany herosem i posiadał moce, którymi nie dysponowali śmiertelnicy. W roku 2007 bogowie znów pojawili się na świecie, tym razem w centrum Stanów. Jednak kiedy to zrobili przypadkiem stworzyli Anioły i Demony. Dzisiaj w roku 2013 chodzimy do Szkoły Podstawowej z internatem Obóz Herosów im. Chejrona. Satyrowie odszukują herosów, którzy mogą żyć tutaj bez niebezpieczeństwa ataku potworów. Z czasem do szkoły dołaczyły także Anioły oraz Demony. Rywalizują one ze sobą stale, czyniąc chaos. Czy uda nam się w obliczu klątwy Eris wprowadzić porządek i zjednoczyć siły?
(RPG trochę wzorowane na książce Percy Jackson)
Regulamin
1. Każdy może mieć dwie postacie, chłopaka i dziewczynę.
2. Stosujemy moce które posiadamy.
3. W grze bierze udział max. 20 osób.
4. Możemy sterować tylko swoją postacią, wyjątki to akcje zbiorowe.
5. W grze występują NPC.
6. Nasze postacie mogą się kłócić, ale my nie.
7. Piszemy regularnie.
8. Przed rozpoczęciem gry możemy dowolnie modyfikować postacie..
9. Zdjęcia możemy brać z Grafiki Google, DeviantArt itp.
10. Można mieć każde zwierzę domowe lub konia.
11. W grze stosuję upomnienia. Np. jeśli ktoś złamie regulamin dostaje w RPG upomnienie, a po trzech upomnieniach ten ktoś wylatuje.
12. Zdjęcia nie mogą się powtarzać. To byłoby nienaturalne. Imiona jeszcze mogą być.
13. Ilość zdań powinna być taka jak w Mini Regulaminie, wyjątkami są dialogi.
Rangi
Przewodniczący - ja. Dowodzę grą, mogę dawać upomnienia oraz zmieniać przebieg gry. Mam prawo oddać komuś funkcję.
Vice Przewodniczący - mój zastępca.
Członek samorządu - dwójka osób które wybieram. Mogą dawać upomnienia.
Uczeń - zwykły gracz. Nie może używać specjalnych funkcji dla powyższych rang.
Gracze:
1# Parmesan, Asteya Crim - Demon
2# Ewangelin
3# Eminaria, Hagoromo Gitsune - Demon, córka Zeusa
4# Majkel325, Elizabeth Sheel - córka Aresa(Marsa)
5# Oliwkaa
6# Natasza793, Daryl Blayk - Demon Miyako Shiba - syn Apolla
7# Nieve, Cynthia Rosier - córka Posejdona Heron Ninis - syn Afrodyty
8# Miju-chan, Mito i Sui Kayo - dzieci Hadesa
9#
10#
11#
12#
13#
14#
15#
16#
17#
18#
19#
20#
KP:
>zdjęcie<
Godność:
Rodzic/rasa: jeden z olimpijczyków(oprócz Artemidy i Hery), Anioł lub Demon
Charakter i cechy fizyczne:
Kontakty:
- Związek: brak, szuka, nie szuka lub zakochany w
- Przyjaciele: (uzupełniasz te dwie rubryki kiedy kogoś poznasz)
- Wrogowie:
Cechy charakterystyczne: wszystko co się tyczy wyglądu i jest wyjątkowe, np. blizny, znamiona itp.
Historia: opowiedz coś o sobie!
Rodzina:
Moce: odpowiednie dla rodzica lub rasy
Zdjęcia: dodatkowe zdjęcia Twojej postaci
Inne: np. hobby itp.
Moje KP:
Godność: Asteya Crim
Rasa: Demon
Ranga: Przewodnicząca
Charakter i cechy fizyczne: Asteya jest jak na Demona poukładana i ogarnięta. Ma praktycznie fotograficzną pamięć. Jest szóstkową uczennicą, ma najwyższą średnią. Ogólnie jest impulsywna, jednak potrafi nad sobą panować. Warto się z nią zaprzyjaźnić, ona nie ma obrotowych drzwi w piaskownicy, jednak trudno do niej dotrzeć. Przeważnie jest zamknięta w sobie i niedostępna oraz asertywna. Nie boi się ubrudzić sobie rączek, jest lojalna i uczciwa. Podstęp także jest jej chlebem powszednim jak na Demona przystało.
Kontakty:
- Związek: Nie ma czasu na facetów.
- Przyjaciele: -
- Wrogowie: -
Cechy charakterystyczne: Pomiędzy łopatkami ma zanmię demonów, jednak się nim nie chwali.
Historia: Kiedy miałam siedem lat wiedziałam już, że jestem Demonem, ale tego nie rozumiałam. Moi rodzice byli normalni. W wieku dziesięciu lat powiedzieli mi, że jestem adoptowana. Gdy się urodziłam wszyscy polowali na Demony ponieważ ich Dusza była wiele warta. Zabili moich rodziców, a ja ponieważ jeszcze nie objawiły się moje moce, trafiłam do sierocińca. Przygarnęli mnie, a potem dowiedzieli się o moim pochodzeniu, wtedy kiedy sytuacja się ustabilizowała. Chcieli mnie wydać, ale zrezygnowali. Potem trafiłam tutaj, chodzę do tej szkoły od dwóch lat. Tylko czasem odwiedzam moją rodzinę.
Rodzina: Harry i Mary Bździuch
Moce: Zmiana w Mrocznego Anioła, przyzwanie umarłych, czarna magia
Zdjęcia: 1 2 3 4 5
Inne: Od roku pobiera lekcje czarnej magii
Bronie: Link do zewnętrznego obrazka Miecz
Link do zewnętrznego obrazka Sztylet
Link do zewnętrznego obrazka Łuk
Ostatnio zmieniony przez Abigeil (25-10-2013 o 14h57)