Kouki napisał
Wyprzedaże obejmują wszystkie sklepy, te na wycieczkach też (:
Szkoda, że TA WYPRZEDAŻ kończy się przed wycieczką Halloween. ^ ^''
Ostatnio zmieniony przez Misa (19-10-2013 o 09h26)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 308
Kouki napisał
Wyprzedaże obejmują wszystkie sklepy, te na wycieczkach też (:
Ostatnio zmieniony przez Misa (19-10-2013 o 09h26)
No Misa wielka szkoda... Gdyby te halloweenowe rzeczy były po wyprzedaży to by było bardzo fajnie ale szkoda że tak nie jest. ;c
To byłoby zbyt piękne ^^" i twórcy w ten sposób pomniejszyliby swoje zyski z wycieczki, bo gracze nie mieliby powodu do doładowań, byłoby ich dwa razy mniej.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (19-10-2013 o 10h29)
Rosette napisał
To byłoby zbyt piękne ^^" i twórcy w ten sposób pomniejszyliby swoje zyski z wycieczki, bo gracze nie mieliby powodu do doładowań, byłoby ich dwa razy mniej.
O, ta zniżka to było z ich strony świetne posunięcie, zgadzam się z tym całkowicie, bo jestem pewna, że bardzo wiele osób na niej skorzystało, a być może i wyssało z MM do cna.
Nawiasem, to, że wycieczka ma być po weekendzie, to taka bardziej oficjalna informacja, czy pobożne życzenie?
Wiecie kiedy kończy się wyprzedaż? Wiem że jutro, ale chodzi mi o której godzinie?
Chcę jeszcze kupić papier na Halloween. Z góry dzięki.
Rosette napisał
O, ta zniżka to było z ich strony świetne posunięcie, zgadzam się z tym całkowicie, bo jestem pewna, że bardzo wiele osób na niej skorzystało, a być może i wyssało z MM do cna.
Nawiasem, to, że wycieczka ma być po weekendzie, to taka bardziej oficjalna informacja, czy pobożne życzenie?
Metropolice napisał
Wiecie kiedy kończy się wyprzedaż? Wiem że jutro, ale chodzi mi o której godzinie?
Chcę jeszcze kupić papier na Halloween. Z góry dzięki.
Czyli jutro o północy. Dzięki. Ja myślę że, jutro będzie już Halloween. A przynajmniej mam nadzieję. <3
ErinBlack napisał
Ponoć w zeszłym roku było 22 a był to poniedziałek, więc obstawiam, że w tym roku zacznie się 21
Też raczej myślę, że chodzi o poniedziałkową datę :) wtedy od 21 października licząc do, powiedzmy, 4-go listopada, wychodzi idealnie dwa tygodnie obchodów Halloween. To ma dużo sensu :)
Już się szykuję do zabawy przez ten czas, naprawdę nie mogę się doczekać!
Ostatnio zmieniony przez Lillien (19-10-2013 o 19h10)
Misa napisał
Też jestem o tym święcie przekonana. Jakby się zgadza pawie z zeszłoroczną datą, tylko nie jestem przekonana czy się odblokowuje już o północy.
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (19-10-2013 o 20h40)
Pewnie po to ta obiżka była, by ludzie się całego sianka wyzbyli, bo obniżka, by potem obudzić się z ręką w nocniku bach, zero funduszy, by świetną wycieczkę ogarnąć. I wtedy trzeba załadować sporo kaski na halloween. Niecny, ale za to całkiem szczwany plan.
A propos obniżki, myślicie, że (wiecie czy) obejmuje ona również ceny mieszkań?
Aiamate napisał
A propos obniżki, myślicie, że (wiecie czy) obejmuje ona również ceny mieszkań?
No no, ładnie. Zarejestrować się akurat przed takim świetnym eventem
Co do obniżki to kupiłam trochę jedzenia, teraz odkryłam jak można ładnie zarobić na wyzwaniach i robię zapas perfum oraz kupuję szczotkę. Pewnie gdyby nie to, że nie będzie mnie stać na nawet jedną rzecz z tej wycieczki Halloween, to bym nic nie kupowała, ale tak chociaż się zaopatrzę i będzie mi łatwiej przy dalszym rozwoju w grze.
BonnieBennett napisał
No no, ładnie. Zarejestrować się akurat przed takim świetnym eventem
Co do obniżki to kupiłam trochę jedzenia, teraz odkryłam jak można ładnie zarobić na wyzwaniach i robię zapas perfum oraz kupuję szczotkę. Pewnie gdyby nie to, że nie będzie mnie stać na nawet jedną rzecz z tej wycieczki Halloween, to bym nic nie kupowała, ale tak chociaż się zaopatrzę i będzie mi łatwiej przy dalszym rozwoju w grze.
Ooo, to faktycznie może jednak zagłębię się w ten temat ^^
W takim razie byle do jutra
Bonnie, polecam też kupić trochę papieru fotograficznego, póki jest wyprzedaż. 4k* za jedno zdjęcie gwiazdy idzie ścierpieć, 8k, jak jest w najgorszym wypadku, już gorzej :>
*na jedno zdjęcie schodzi maksymalnie 10 arkuszy papieru fotograficznego
Najpierw potrzebuję aparatu, do którego brakuje mi 22 mm a doszłam już do limitu wyzwań z zakładami - i cóż ja teraz pocznę? Będzie trzeba chyba sięgnąć po telefon :d
Może pojawi się za parę dni
Albo popołudniu ... nic nie wiadomo z tą grą .. naprawdę ... nic nie wiadomo ..